Habertürk 17.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (17 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, koşulları yetersiz olsa bile bir çoşkunluk hissedeceklerini, en zor işlerin altından kalkabileceklerini söylüyor.

İkizler burcu 17 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (17 Mart  2011)

Sevgili İkizler Perşembe günümüz Ay-Aslan burcu enerjisinin ateşleyici gücü altında başlamakta. Bu güç sizi diğerleri önünde farklı ve özel kılabilir. Bilginizi dışa karşı kendinizden emin bir şekilde ifade edebilir, yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyabilir, ihtiyaçlarınızı elde edebilirsiniz. Çocuk olmak, hayatla kimi zaman şakalaşmak kim istemez ki? Hep aynı rutin içinde boğulmak yerine dilediğimiz gibi yaşamak kim bilir ne güzel olurdu? İşte bugünkü enerjiniz size içsel manada hissettirebilir.

Koşullar yetersiz olsa bile öyle bir coşkunluk sizi sarar ki, en zor işin altından bile kolaylıkla kalkabilirsiniz. Göze batıcı yönleriniz başkalarının gözünden kaçmaz. Herhangi bir görüşmede fikirlerinizi gayet net ve açık bir biçimde dışa yansıtabilirsiniz. Birilerine uymak yerine siz, diğerlerine örnek olmaktan zevk alabilirsiniz. Size göre krizler ancak akılla çözülebilir.

Saat 21:59-22:53 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu kısa süre içinde size yöneltilen haklı bir eleştiriyi dahi abartılı bir şekilde ele alabilir, gerçekçi davranmak yerine her şeyde kendinizi haklı görebilirsiniz. Size göre her şey kendi bildiğiniz şekilde olmalıdır ve fikirlerinize karşı çıkılmamalıdır. Tabii ki bu saatlerde dikkat edilmesi gereken nokta sakinleşmenizi sağlayacak meşguliyetlere yönelmektir. Saat 22:53 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, ev sınırları içindeki düzenleme, ayrıntıları ve ihtiyaçları gözden geçirme anlamında etkilidir.

Doğan yeni gün, tüm dileklerimizin gerçekleşmesini sağlasın. Güzelliklere doğru yol almamız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER