Habertürk 18.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, partnerlerinin hayatlarındaki önemini anlayabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 18 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler yeni güne Ay-Yay burcu etkinliği altında başlamaktayız. Günümüzün çoğunluğunda etkili olacak bu enerji, kariyer hayatımızı, işbirliği içinde olduğumuz kişilerin yaşamımızdaki yeri ve anlamını bütünlemesine gözden geçirmemizi sağlıyor. Saat 10:19 Mars-Chiron etkisi altında maddi-manevi değerlerinizi, düzeltilmesi mümkün olmayan durumları, geçmişte yaşananları bir düşününüz. Sonra da ideallerinizi. Eğer sonunda bir yere gelinecekse çekilenlerin bir önemi kalmaz değil mi? Zaman su gibi akıp geçiyor. Bazen öyle gereksiz şeyler yüzünden üzülüyoruz ki, oysaki hayatta en güzel şey, nefes almak yani yaşamak. Hedefsiz

Saat 14:42 itibariyle Ay-Satürn arasındaki görünüm, partnerimizin hayatımızdaki önemini anlamamız veya aşkın ne kadar önemli bir duygu olduğunu kavramamız anlamında etkilidir. Evet belki birkaç noktada birbirinizden ayrısınız. Ancak sevgi duygunuz tam ise, onu olduğu haliyle kabullenmeniz kolaylaşabilir. Lakin diyelim ki, ha koptu ha kopacak bir ilişki yaşamaktasınız. Size göre bu ilişkinin ne tadı var ne tuzu. O zaman bu enerji altında bardağı dolu tarafından görmeye çalışmanızı tavsiye ediyorum. Diyelim ki mutlusunuz hem de çok. Biliniz ki, bugünkü enerjiler altında sevincinizi ifade etmeniz kolaydır.

Şansınız bol, gününüz aydınlıklar içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER