Habertürk 20.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (20 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, ilişkileri alakalı konularda paylaşımlar ve dengeli yaklaşımların göze çarpacağını söylüyor.

İkizler burcu 20 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (20 Şubat 2011)

Sevgili İkizler gün boyu etkili olacak Ay-Terazi burcu geçiş etkinliği altında, estetik değerlere olan ilginiz oldukça yoğundur. Yanınızda bulunan kişileri özellikle bu yönden incelemeye çalışabilirsiniz. Kendiniz de, üstünüze başınıza özel bir önem vererek, birlikte olduğunuz kişiler tarafından beğenilmeyi beklersiniz. Uyum içinde, huzurlu bir gün geçirmek niyetiyle hareket ettiğiniz için, hem görüntünüzle hem de davranışlarınızla bulunduğunuz ortama neşe ve canlılık katabilirsiniz. Tiyatro, sinema, müzik gibi tüm sanatsal faaliyetler ilgi alanınıza girebilir. Genel anlamda ilişkinizle alakalı konularda, paylaşımlar, dengeli yaklaşımlar göze çarpacaktır. Karşınızdaki kişinin değerlerine saygı göstererek, kendi huzurunuzu da sağlamış olacaksınız. Ayrıca maddi konularda, ihtiyaçlarınız adına harcamalar yapabilir, keyifli güzel şeyler satın alarak kendinizi mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Sevilmek ve istenilmek hoşunuza gidebilir. El üstünde tutulmaktan hoşlanabilirsiniz, size öncelik tanınmasını bekler ve bunu sağlayabilecek kişilere yönelebilirsiniz.

Gün içinde, sizi sıkacak veya sorunlar çıkartabilecek kişilerden uzak durmaya çalışabilir genel manada dert getirecek ve problem çıkaracak konuları düşünmek isteyebilirsiniz. Meraklı oluşunuz, çevrenizdeki diğer kişilerin durumlarını öğrenmek amaçlı konuşmalar yapmanızı sağlar. Arabuluculuk yapmak hoşunuza gidebilir. Bir sorun karşısında size fikriniz sorulduğunda rahatlıkla eğriyi doğruyu birbirinden ayırabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla yakından ilgilenir, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırsınız.

Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER