Habertürk 21.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, yeni haberler, yeni tanıştığı insanlar ve yeni fırsatlar konusunda etraflıca düşünmelerini tavsiye ediyor.

İkizler burcu 21 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Sevgili İkizler yeni haftamız üç önemli geçişin üzerimizde etkili olacağını gösteriyor. Şimdi bunları birlikte gözden geçirelim.
Saat 00:43 itibariyle Merkür-Mars gezegeni yan yana geliyor. Bunun sizler açısından anlamı öncelikle dış dünyadaki eylemleriniz, yuvanız ve iş hayatınızla ilgili konular üzerinde harekete geçmeden önce hem sözel hem de eylem olarak dikkatli olmanız, acil kararlar vermeden önce iyi düşünmeniz gerektiğini gösteriyor. Bazılarınız içinden geldiği gibi fikirlerini açıklamak ve yeniliklerde bulunarak hayatına çeki düzen vermek isteyebilir. Kaldı ki son günlerde gökyüzündeki oluşumlar bizleri ister istemez aktif olmaya teşvik ediyor. Bu güzel fakat eğer yaptığınızdan, gideceğiniz yoldan, peşine düştüğünüz hedeften tam olarak emin değilseniz ileride sorunlar yaşayabilirsiniz. Elinizdeki verileri lütfen iyice gözden geçiriniz.

Saat 03:05 itibariyle Merkür-Neptün kavuşumunu deneyimleyeceğiz. Zihinsel olarak yaratıcı tarzda düşünmemizi sağlayan bu oluşum, deniz aşırı bir yolculuğun işaretçisi olduğu gibi, inanışlarınız, gönül ilişkiniz, bağımlılıklarınız ve kafanızın içindeki sorulara cevap bulmak için yapacağınız keşiflerin de belirtecidir. Bu etki altında insan taraftarı olduğu veya şefkat duygusu beslediği, bağlılık duyduğu kişi ve hedefin peşinden koşabilir. Ancak şu noktaya mutlaka dikkat etmek lazımdır. Peşinden bu denli koştuğu kişi veya amaç onun için gerçekten doğru ve gerekli midir? İşte bu soruya gerçeklerin ışığı altında cevap veriyorsanız o zaman sorun yoktur. Ancak tam tersi durumda bir daha düşünmek gerekir. Yolculuklarda ise lütfen dikkatli ve tedbirli olmaya çalışınız.

Saat 06:17 itibariyle Mars-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Bu kavuşumun etkisi altında, insan ufkunu genişletmek, bazı durumları aşabilmek ve isteklerinin peşinden gitmek için aceleci davranabilir. Tanıştığı yabancılar, aldığı bir takım haberler, karşına çıkan fırsatlar konusunda hiç düşünmeden hareket etmeye meyilli olur. Hatta sonunu iyi kestiremiyorsa veya yaptığından emin değilse yanılma payı yüksektir. Birkaç gün etraflıca düşünmek ve incelemekte fayda vardır.

Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER