Habertürk 23.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, partnerleri ile anlaşabilmeleri için derinlikli düşünmeleri gerektiğini söylüyor.

İkizler burcu 23 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (23 Mart  2011)

Sevgili İkizler yeni güne merhaba derken, ilk enerjimiz saat 09:42 de etkisini hissedeceğimiz Ay-Mars görünümüdür. Bu görünüm, işlerimizi kendi istediğimiz şekilde yapmaya çalışırken bazı engellere boyun eğmemize neden olabilir. Sakin olmak ve duruma göre hareket etmekte fayda vardır. Saat 15:09 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm özgürlük ihtiyacımızın göstergesidir. Daha rahat olmak isteriz ve kimsenin bize karışmasından hoşlanmayız. Ancak kararlarımızı verirken iyi düşünmemiz faydalıdır. Bu arada bazı şeyler bizi köşeye sıkıştırır gibi olabilir. Burada bilinçli bir ayarlama yapmakta fayda vardır.

Saat 22:08 itibariyle Ay-Neptünle görünüm oluşturduktan sonra boşluğa girer. Bu saatlerde kendinize telkinde bulunarak, her durumu aşabileceğimiz yönünde düşünmeniz yararlıdır. Yani bardağın dolu tarafını görme zamanıdır. Saat 22:45 olana dek sürecek boşluk etkisinin ardından Ay-Yay burcunda ilerlemeye başladığında, kendinizi daha bir rahatlamış hissedersiniz. Ardından Uranüsle olan görünüm yenilikte bulunma arzunuzu yükselticidir. Ancak ilişkinizle alakalı konularda partnerinizle anlaşmanın yolu, derinlikli düşünmenizle mümkündür.

Not: Merkürün etkili olduğu bilinen Gölgeli günleri bugün başlıyor(Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi). Bugünden itibaren yenilik anlamındaki kararlarınızı lütfen bir kez daha gözden geçiriniz. Ancak bu tarih öncesi uzun zamandır düşündüğünüz ve tüm detaylarıyla incelediğiniz işleriniz varsa uygulamanızda sakınca yoktur.

Yüreğinizin ferahlık bulması, günün güzellikleriyle sizi kucaklaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER