Habertürk 24.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, ilişki konusunda karşılıklı ne söylemeye çalıştıklarını tam olarak anlamadan gereksiz yere mevzuları büyütmemeyi tavsiye ediyor.

İkizler burcu 24 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Sevgili İkizler, Perşembe günümüz Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Sizin için anlam ve değeri olan insanlarla alakalı her konuda, daha derin düşünebileceğiniz bugün, özellikle ortak paylaşım duygunuz gayet yüksektir. Eğer bazı konularda kafanızın içinde sorular taşıyarak güne uyandıysanız, problemleri çözmeden rahat etmeniz mümkün değildir.

Saat 11:09 da Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu etki altında, mesleki, ailevi, hedefleriniz ve yaşamsal tüm konularda size hiç uymayan insanlarla çevrili olduğunuzu ve bu durumun sizi kıskıvrak bağladığını düşünürsünüz. Size göre kaçacak bir yer yok gibidir. Ya boyun eğeceksinizdir veyahut isyan edeceksinizdir. Benim tavsiyem bu kavuşumun sizi daha fazla gerginleştirmesine müsaade etmemeniz ve elden geldiğince sakin olmaya çalışmanızdır.

Saat 13:15-14:46 arasında Akrep burcunun son derecelerinde boşlukta olacak Ay, yenilik anlamındaki uygulamaları özellikle bu saatler arasında yürürlüğe koymanın sakıncalı olduğunu göstermektedir. Bu zaman dilimi içinde yapılması gereken en doğru hareket, öncelikle aksaklık yaratabilecek noktaları tespit etmek, yarım kalan işlerinizi halletmek olmalıdır. Böylece daha sonraki saatlerde karşınıza bir pürüz çıkmasının önüne geçilmiş olur.

Saat 14:46 sonrası karşıt burcunuz Yayda ilerlemeye başlayacak Ay, özel veya iş anlamında, karşılıklı çıkarların korunması için görüş alışverişinde bulunmanın önemli bir unsur olduğu ortaya çıkmaktadır. Birbirinizin ne söylemeye çalıştığını tam olarak anlamadan gereksiz yere mevzuları büyütmemekte fayda vardır. Aranızdaki sorunları geçmişte olanların gölgesi altında değerlendirmeye çalışmak sakıncalı olabilir.

Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER