Habertürk 25.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, arzularına ulaşmak için otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkilerini sürdürmelerini tavsiye ediyor.

İkizler burcu 25 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Sevgili İkizler, Güneş ve Ay arasında saat 01:27 de oluşacak sondördün, mesleki uzmanlığınız olan alanlarda en iyi noktaya gelebilmek ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme anlamında önem taşıyor. Toplum içinde belli bir prestij ve saygınlık kazanmak niyetinde olduğunuzu biliyorum. Kişisel yönden doyum sağlayan bir alanda görev aldığınızda kendinizi çok daha mutlu ve huzurlu hissedeceğinizin farkındasınız. Bütün bunlar gerçekleştiğinde, gerek devam eden ilişkinizde ve gerekse evliliğinizde partnerinizle doyumlu bir paylaşıma ulaşmış olacaksınız. Hatta kendi ayaklarınızın üstünde durarak belki de kendinize yeni bir hayat kurmayı düşünenleriniz bunu gerçekleştirebilecekler.

İşte bütün bunların olması için iş yaşamınızda yenilik ve değişimlerin umduğunuz gibi gerçekleşmesi lazım. Bugünkü son dördün etkisinin astrolojik anlamı ise, sizin isteklerinizle, şu an durduğunuz nokta arasındaki farkın belirlenmesi açısından önem taşıyor. Belki bugüne dek tam olarak arzu ettikleriniz gerçekleşmemiş olabilir. Fakat bugün yapmanız gereken sakin, sabırlı bir şekilde çalışmalarınızı, girişimlerinizi devam ettirmek ve otorite konumundaki kişilerle ilişkinizi olumlu bir şekilde sürdürmeye çalışmaktır. Bunu yaptığınız zaman değişim kendiliğinden gerçekleşmeye başlar ve arzuladıklarınıza kavuşabilirsiniz.

Işığınız hiç kaybolmasın. Güzel bir gün geçirmenizi temenni ediyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER