Habertürk 08.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, gelecekleri, planları ve amaçları için aktif olacaklarını söylüyor.

İkizler burcu 08 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (8 Mart  2011)

Sevgili İkizler akşam saatlerine kadar Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay, geleceğiniz, planlarınız ve amaçlarınız doğrultusunda aktif davranmanızı sağlayıcıdır. -Ben şu yönde ilerlersem şöyle bir sonuç elde edebilirim diyerek saptamalarda bulunmanızda size destek verir.
Saat 17:24 itibariyle Ay-Kuzey düğüm arasındaki olumlu görünüm, yaşamınıza renk getirici, sizi onurlandırıcı, hayata umutlu bir şekilde bakabilmenizi sağlayıcı bir aşka, ilişkiye, eşe olan ihtiyacınızı gösterir. Mücadele verdiğiniz konular üzerinde başarılı sonuçlar alabileceğinize dair inancınızı yükseltir.

Saat 18:03-19:52 arasında Ay boşlukta olacağından, özellikle toplumla birebir alakalı konularda eksiklerinizi tamamlamadan, gerekli kişilerle bağlantı kurmadan yapacağınız girişimlerde sorunlarla karşılaşılması mümkündür. Tabii ki her zaman yaptığınız, rutin işleri yerine getirmenizde, bir sakınca yoktur. Fakat ilk adım niteliği taşıyan her konuda beklemede kalmak yararlıdır.

Saat 19:52 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, iç dünyanızda neler olup bittiğini pek güvenmedikçe kimseye belli etmemeniz anlamındadır. Kimileriniz huzuru bulmak adına geriye çekilerek dinlenmeyi ve sakin ortamlarda bulunmayı tercih ederken kimileriniz yeni başlayan bir aşkın ilk heyecanını yaşadığı için bunu etrafındaki insanlardan gizlemek gereği duyabilir. Saat 23:42 Ay-Chiron olumlu etkisi altında hayatı ruhsal açıdan olumlu bir şekilde görebilmeniz kolaylaşır. Belki her şey umduğunuz gibi değildir. Ancak inancınız sizi koruyucu bir kalkandır. Bu sayede geceyi sakin bir şekilde geçirebilirsiniz.

Tüm Dünya Kadınlarının bu özel ve anlamlı gününü yürekten sevgilerimle kutluyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER