Habertürk 08.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, farklılıklarını insanlara doğru girişimlerde bulunarak, akıllıca hareket ederek kabul ettirebileceklerini söylüyor.

İkizler burcu 08 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Sevgili İkizler dün itibariyle etkili olmaya başlayan Ay-Koç burcu seyriyle güne başlıyoruz. Bu yansıma, hedeflerinizin önünde duran engellerle savaşmanızı sağladığı gibi, bulunduğunuz ortamda liderlik gücünüzü kabul ettirmenizde de yardımcınızdır. Ancak bu demek değil ki, her şeyi siz biliyorsunuz ve her yerde siz haklısınız. Tam tersine gerçek bir lider gücünü nerde ve hangi alanda kullanmasını bilen kişidir. Siz bugün, bu yansıma sayesinde farklılıklarınızı insanlara doğru girişimlerde bulunarak, akıllıca hareket ederek kabul ettirebilirsiniz.

Günün ikinci enerjisi gayet önemli. 18 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek Chiron-Balık burcu seyri, mesleki ve toplumsal hayatınız üzerinde etkili olacak ve size bugüne dek yapmış olduğunuz yanlışları göstererek, bundan sonrası adına nasıl hareket etmeniz gerektiğini öğretecektir. Bazen yanlış seçimlerde bulunur, hatalarımızı görmezden gelir, inatla devam eder veya başarısızlığımıza türlü bahaneler bularak, hatta bunlara inanarak yaşamayı sürdürürüz. Sonra da ne kadar talihsizim diyerek kadere yükleniriz. Bize göre haklıyızdır ancak kimse bunu kabul etmiyordur. Hayat acımasızdır ve hep bizim üzerimize geliyordur. İşte şimdi Chiron geçişi sayesinde bunları kabullenmeniz mümkündür. Evet ben bir insanım ve şuralarda yanlış yaptığımı, hatalı olduğumu kabul ediyorum ve kendimi bağışlıyorum dediğinizde bundan sonrasında daha iyi adımlar atabilmeniz ve doğru seçimlerde bulunmanız kolaylaşır. Hatta tecrübelerinizle başkalarını da örnek olur, onları şifalandırabilirsiniz.

Yaralarınızın şifa bulması ve günü güzellikler içinde geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER