Habertürk 09.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, popülerliklerinin artacağını, karşı cinsin dikkatini çekeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İKİZLER burcu 09 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili İkizler, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında burcunuzda ilerlemesi devam edecek Venüs etkisi altında iletişim, arkadaşlık, hız, aktivite, popülerlik anlamında gücünüz oldukça yüksek. Yani karşı cinsin gözü üzerinizde diyebiliriz.

-İlişkisi düzgün seyirde yürümekte olan çiftler için bu dönem, hayatın zevkli yanlarının tadına varılması, eğlence anlayışınıza göre keyifli bir dönem geçirilmesi anlamına gelebilir. İlişkinin duygusal boyutlarından ziyade, arkadaşlık bölümü çok daha ön plandadır. Her ne kadar bu enerji altında özgürlük ön planda olsa da, başta da belirttiğim gibi, ilişki eğer düzgün seyirde gidiyorsa, bu dönemi birlikte geçirmenin hiçbir eksisi yoktur. Çünkü her iki kişi de beraberliklerini çoktan oturtmuşlardır. Ama şu var ki, bireyselliğiniz öyle veya böyle kendini bazı anlarda hissettirecektir.

-İlişkisi yeni başlayanlar açısından bu dönem, birbiriniz hakkında oldukça meraklı, tanımaya istekli heyecanlı bir sürecin işaretidir. Farklı dil veya din, farklı ülkelerden gelmiş olsanız da bu aşkın başlamasına hiçbir şey mani değildir. Belki uzun sürmeyecek diye en başından adını koyduğunuz bir aşktır veya yapınız gereği, uzun veya kısa ne farkeder, önemli olan eğlenmek ve hayattan keyif almak değil mi diye yüzeysel düşünüp adım attığınız bir ilişkidir. Uzak bir ihtimal ama, belki de doğum haritalarınızdaki kadersel olgular uzun bir aşkın ilk startını vermiş olabilir. Bütün bunlar bir yana, bir gerçek var ki, bu aşk bir ömür boyu, o ilk heyecanıyla hatırlanacak gayet hareketli ve hızlı bir dönemin işaretidir.

-İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönemin anlamı, her ikinizin de öncelikle aranızdaki iletişimi güçlendirmeniz ve eskilerin tabiriyle yüzgöz olmamanızdır. Çünkü sinirli anlarda söylenen sözler yaralayıcı olduğu gibi, sonrasında değil problemi çözmek bir arada durmak bile mümkün olmayabilir. Bu dönemin altın sırrı, ılımlı, gerçekçi, mantıklı ve sağduyulu bir şekilde birbirinizi anlamaya çalışmak ve bu olgular çerçevesinde anlaşmaktır. İlişkinize değer veriyorsanız, sürdürmek istiyorsanız, el birliği içinde olmanız ve bu dönemi olumlu bir şekilde geçirmenizdir. Çünkü güçlü enerjinizle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun yok.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER