Habertürk 09.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (9 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, proje, teklif ve halledilmesi gereken işler gibi konuları 23 mart tarihinden sonra değerlendirmelerini tavsiye ediyor.

İkizler burcu 09 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (9 Mart  2011)

Sevgili İkizler, 9 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek yönetici gezegeniniz Merkür burcunuzla uyumlu bir enerjidir. 30 Mart tarihinde başlayacak geri hareketine kadar devam edecek süreçte, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlarınızla olan bağınız, hedeflerinizi gerçek hayatta uygulamaya çalışmanız ve kendinizi daha geniş bir çerçeveye tanıtımınız kolaylaşacaktır. Hızlı düşüncelerinizi, çarpıcı fikirlerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşabilir, onlara liderlik yapabilir veya ortak çalışmalarda bizzat görev alabilirsiniz.

Yalnız çok hızlı bir zihinsel akış sağladığından ayrıntılar gözden kaçabilir, dikkatli olursanız herhangi bir sorun çıkmayacaktır. Her şeyi kontrol etmekte bu güçlü enerjiyi mantıklı bir şekilde dozunda kullanmakta fayda var. Gölgeli günleri hesaba katarsak benim sizlere tavsiyem plan ve projelerinizi, karşınıza çıkabilecek yeni teklifleri veya halledemediğiniz işlerinizi 23 Mart tarihinden sonra beklemeye almanız ve gözden geçirmenizdir.

Yüreğiniz daima güzelliklerle çevrili olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER