Habertürk 09.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, kimilerinin huzuru bulmak için geri çekilerek sakin ortamlarda bulunmayı tercih ederken kimilerinin yeni başlayan bir aşkın ilk heyecanını yaşayabileceğini söylüyor.

İkizler burcu 09 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Sevgili İkizler saat 09:32 olana dek, Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay, sosyal hayatın içindeki birebir ilişkilerde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzun göstergesidir. Geleceğiniz, planlarınız ve amaçlarınız doğrultusunda hareket etmekten hoşlanacağınız için, hedeflerinizi gerçekleştirme enerjiniz yüksektir. Gayet açık ve net biçimde, -ben bu yönde gidersem şu sonucu elde edebilirim diye fikir yürütebilirsiniz.

Saat 09:32-13:24 arasında Ay boşlukta olacağından, özellikle toplumla birebir alakalı konularda eksiklerinizi tamamlamadan, gerekli kişilerle bağlantı kurmadan yapacağınız girişimlerde sorunlarla karşılaşılması mümkündür. Tabii ki her zaman yaptığınız, rutin işleri yerine getirmenizde bir sakınca yoktur. Fakat ilk adım niteliği taşıyan her konuda beklemede kalmak yararlıdır.

Saat 13:24 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, iç dünyanızda neler olup bittiğini pek güvenmedikçe kimseye belli etmemeniz anlamındadır. Kimileriniz huzuru bulmak adına geriye çekilerek dinlenmeyi ve sakin ortamlarda bulunmayı tercih ederken kimileriniz yeni başlayan bir aşkın ilk heyecanını yaşıyor olabilirsiniz. Ancak bu saatlerde, genel olarak güven duygusu hemen hemen herkesin en çok ihtiyaç duyduğu olgudur.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER