Habertürk 23.02.2011

Terazi burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, iş konusunda uyum için, kişilerle hedefler konusunda konuşmaları, dürüst yaklaşmaları, aksaklıkları mutlaka görüşmeleri gerektiğini söylüyor.

Terazi burcu 23 Şubat 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Sevgili Teraziler, 23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında devam edecek istek ve mücadele gücünün astrolojik temsilcisi Mars savaşçı gücümüzü yavaşlatıcı ve kararlılık gücümüzü azaltıcı bir etki yaratmakta. Nelere dikkat etmemiz lazım? İşinin ehli bir kişi olduğumuzu ve kendimize güven duyduğumuzu, amaçlarımızı elde etmek için canla başla çalışmamız gerektiğini bilmeliyiz. Ancak Marsı dispozite eden Jüpiterin ortaklık evinizdeki Koç burcu etkinliği, bazı Terazilerin özellikle iş ortaklığı konularında güçlü birine duydukları ihtiyacın göstergesidir. Böyle hallerde, iş ortağınızla uyum içinde bir çalışma dönemi geçirmek için, birbirinizle hedefleriniz konusunda konuşmalı, dürüst yaklaşımlarda bulunmalı, aksayan noktaları mutlaka görüşmelisiniz.

Hangi durumda olursak olalım, bu süreçte işimizde ustalaşmaya çalışalım. Daha üst noktalara gelmek için bilgimizi sürekli test edelim. İşbirliğine açık olalım ancak kendimizden ödün verecek veya kurban durumuna düşürülecek kişi haline gelmeyelim. Sosyal haklarımızın farkında olalım. Eğer kendimizden eminsek, bunu duruşumuzla, bilgi ve tecrübemizle ortaya koymaya çalışalım. Hani bir söz vardır. Ağlamayana meme vermezler diye. Kendimize güven duyuyorsak, fikirlerimize inanıyorsak azimle ilerlemekten de vazgeçmeyelim. Bir de unutmamamız gereken bir nokta var. Satürn gezegeni Haziran ayına kadar burcunuz üzerinde geri hareket yapmakta ve 12 Mart tarihinde Uranüs Koç burcunda seyrine başlıyor. Bu da gösteriyor ki, eş veya iş ortaklarınız kendilerine özgü tarzda davranabilirler. Böyle durumlarda bilinçli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak ve şartlar sizi zorladığında, önünüze engeller çıkarıldığında panik olmak yerine, neler yapılabilir bunları tespit etmek çok daha yararlıdır.

Mars-Balık burcu seyrinde arzu ettiğiniz atılımlarda bulunmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER