@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.10.2012

1-7 Ekim 2012 haftalık burç yorumları

Astrofiber sitesinin uzmanları Ekim ayının ilk haftasında bizi nelerin beklediğini açıklıyor. 1-7 Ekim 2012 haftasının burç yorumunu Pudra.com'da okuyun.

1 EKİM PAZARTESİ: Gergin geçen bir Dolunay’ ın ardından Ay hala Koç burcunda. Önce Ay/Merkür arasında oluşacak karşıt açı birkaç gündür devam eden gerilimin sözlerle ifade edilmesini sağlayabilir. Zaten bu Dolunay’ da ki gerilim ben/biz kavgasını ve bencilliğin sınırlarını çiziyordu. Kendi istek ve ihtiyaçlarımıza çocukça bir içgüdüyle sarılmamız hem ilişkilerde hem de sosyal hayatımızda kurduğumuz işbirliklerini zorlayacaktır. Diplomatik ve uyumlu tavırlarla ilerlediğimiz hedefler bir anlık öfke ve saldırganlıkla yerle bir olabilir. Sonrasında gerçekleşecek Ay/ Venüs üçgeni ise durumu birazda olsa toparlamamıza yardımcı olabilir. Gerçi bu açı gece geç saatlerde kurulacak ama yine de enerjisiyle girişimlerde bulunabilir, hevesli, cesur ve cüretkâr adımlar atabiliriz. Özellikle romantik ilişkilerde gösterişli ve özgüveni yüksek bir aşık gibi davranabiliriz. Bu arada iki gün boyunca bizi destekleyecek bir kavuşum daha yaşanacak. Mars çok güçlü olduğu Akrep burcunda Kuzey Ay Düğümü ile birleşecek. Mücadelesini verdiğimiz konularda hem gruplardan hemde kadersel olaylardan destek görebiliriz. Olayların derinliğini ve arka planda ki hesapları görebilme yeteneğimiz gelişerek, sezgilerimiz artabilir. Doğru planlanmış riskleri alarak, savaşlarımızda başarılı olabiliriz.

1-7 Ekim 2012 haftalık burç yorumları

2 EKİM SALI: Gece yarısı Ay Terazi burcunda Satürn ile karşıt açı kurduktan sonra Boğa burcuna geçiş yapacak. Ay/Satürn karşıtlığı duygusal soğumalara ve ilişkilerin bitmesine neden olabilir. Bu karşıtlık 29 derece de gerçekleşeceği için devrini doldurmuş, sorun olmaya başlamış ilişki ve işbirliklerinin bitmesi için uygun zemini hazırlayacaktır. Bugün Venüs/ Satürn arasında ki sekstil açı da yine 29 derece de gerçekleşeceği için ilişkilere vereceği destek de uzun vadeli olmayacaktır. Ay, Boğa burcunda keyiflere ve huzura düşkünlük gösterecektir. Sahip olunanları korumak için mücadele etmesine rağmen girişimler ve risk almak için uygun bir zaman olmayabilir. Ay/Neptün sekstil açısı sanatsal faaliyetlerde ilham ve yaratıcılığı desteklerken, iyicil ve duygusal temalarında açığa çıkmasını sağlayacaktır. Sonrasında gelen Kiron sekstili ise evrensel enerjilere teslim olmanın olayları kontrol etme çabasında ki Boğa’ ya huzurla birlikte bilgelikte getireceğini anlatabilir. Günün son açısı ise Pluto ile Ay arasında ki üçgen açı olacaktır. Bu görünüm güçlü kişilerden gelen destekle dönüşümün gerçekleşebileceğini ve etkilemek istediğimiz kişileri karizmatik tavırlarla manipüle edebileceğimizi anlatıyor.

3 EKİM ÇARŞAMBA: Ay, Boğa burcunda hareketine devam ederken gün içinde hiçbir açı ilişkisine girmiyor. Günü keyiflerimize ve zevklere yönelik eylemlerle geçirebiliriz. Fakat özellikle yeme içmeyi abartmamalıyız. Bugün Venüs 28 Ekim’ e kadar kalacağı Başak burcuna geçiş yapıyor. Venüs gezegeni bu burçta düşük konumdadır. Venüs gibi zevklere, keyiflere ve ilişkilere yönelik bir gezegen, Başak gibi hayattan çalışarak ve sorumluluklarını yerine getirerek keyif almaya çalışan bir burçta kendini ifade etmekte oldukça zorlanacaktır. Başak detaylarda boğulan ve elindekiyle yetinmeyi bilen enerjilerle, hizmet etmeye yönelerek özellikle ilişkilerde romantizm yerine verimli olmayı getirecektir. Karşımızdakini sevmenin yolunun ona hizmet etmek ve işine yaramak olduğunu düşünmeye başlayabiliriz. Yaşamdan aldığımız keyfi ise "ne işe yarıyor"la sınırlayabiliriz. Romantik jestlerin ve gösterişli tavırların yerini daha eleştirel ve memnuniyetsiz haller alabilir. Bugün Venüs Başak burcuna girer girmez Neptün’ le karşıt açı kuruyor ki, bu durum hayal kırıklıklarını ve beklentilerimizin karşılanmamasını beraberinde getirebilir.

4 EKİM PERŞEMBE: Ay hala güçlü olduğu Boğa burcundayken sabah saatlerinde yine güçlü konumda olan Mars’ la karşıt açı kuracak. Aynı anda Güney Ay Düğümüyle de kavuşum yapacak. Maddi ve manevi değerlerimizi aşırı sahiplenerek, inat edebilir, harekete geçmeyi reddedebiliriz. Bu durum risk alarak başarıya ulaşacağımız fırsatları tepmemize ve yüksek gerilimden kaynaklanan çatışmalara neden olabilir. Hemen ardından saat 10.45’ te boşluğa düşecek ve yaklaşık saat 15.00’ e kadar boşlukta kalacak. İkizler burcuna geçişiyle birlikte boşluktan çıkarak Neptün’ le kare açı yapacak, ardından Venüs’ le de kare açı yaparak T- kare açı kalıbını oluşturacak. Bugün aldığımız kararlar ve duyduğumuz haberler güvenilmez olabilir. Kararsızlık, hayal kırıklığı ve can sıkıntısının getirdiği boş vermişlik harekete geçmekte de zorlanmamıza neden olabilir. Bir taraftan merak ve iletişim ihtiyacı yoğunlaşırken bir taraftan da hiçbir şeyden zevk alamaz ve kendimizi doğru ifade edemez durumda olabiliriz. Yanlış anlaşılabilir, dedikodulardan dolayı yıpranabilir hatta kurban haline gelebiliriz. Hele akşam saatlerinde etkisini artıracak olan Merkür/ Satürn kavuşumu tüm ilişki ve iletişim kanallarımızın tıkanmasına yol açabilir. Yapılacak en doğru hareket yeni bir işe kalkmadan ve sözler vermeden yolumuza devam etmek olabilir.

5 EKİM CUMA: Bugün oldukça önemli gökyüzü hareketleri gerçekleşecek. Önce Merkür Akrep burcuna geçecek ve 28 Ekim tarihine kadar bu burçta kalacak, ardından ise Satürn 18 Eylül 2015 tarihine kadar kalacağı Akrep burcuna geçecek. Merkür’ ün Akrep burcunda daha derin ve tutkulu bir iletişime yol açması mümkün. Kelimelerimizi seçerek kullanmayı tercih edebilir, duygu ve düşüncelerimizi açığa çıkarmaktan çekinebiliriz. Sözcüklerin gücüne güvenerek, dilimizi ve aklımızı bir kılıç gibi kullanabiliriz. Rekabetçi ve ikna edici bir düşünce ve iletişim tarzını benimseyebiliriz. Merkür Akrep burcuna geçer geçmez Neptün’ le üçgen açı kuracak. Hayal gücümüzün sınırlarını zorlayabilir, satır aralarını okumakta daha başarılı olabilir ve şiirsel ama etkili bir dil kullanmaya çalışabiliriz. Söylediklerimiz değil konuşmadan anlattıklarımız daha önemli olabilir. Satürn’ ün Akrep burcuna geçişiyle ölüm, travma, risk alma ve dönüşüm temaları hayatımıza girecek ve bizi zorlamaya başlayacak. Krizleri yapılandırmayı ve fırsata dönüştürmeyi öğrenmek zorunda kalabiliriz. Satürn gibi bilge bir gezegen Akrep burcunda "kontrollü risk" kavramını hayatımıza sokabilir. Ay hala İkizler burcunda önce Uranüs’ le sekstil açı yaparak iletişime hız kazandıracak fakat Merkür/ Satürn kavuşumunun etkileri sürdüğü için kontrolü elden bırakmadan konuşmaya, yazmaya ve düşünmeye devam edeceğiz. Ani gelişen fırsatlar karşısında fazla hevesli davranmadan araştırma yaparak girişimlerde bulunabiliriz. Ardından Ay/Güneş üçgeni oluşacak ki, hava elementinde ki bu uyum duygu ve hedeflerimiz arasında ki dengeyi anlatıyor. Yine iletişime, fikir alışverişine, anlaşma ve sözleşmelere vurgu yapıyor. Tecrübelerimizi paylaşmak, çevremizle daha yakın ilişkiler kurmak isteyebiliriz. Ay’ ın son açısı ise Ay/ Jüpiter kavuşumu olacak. Neşeli, iyimser ve meraklı olacağımız bir süre. Sosyal medya da kendimizi fazlasıyla ifade etme ihtiyacı hissedebilir, kendimizi bir koşturmanın içinde bulabiliriz. Bu açının ardından Ay boşluğa düşüyor.

6 EKİM CUMARTESİ: Ay hala İkizler burcunda fakat bütün gün boşlukta. Gün içinde yeni girişimler ve başlangıçlar için uygun değil. Bugünü rehavet içinde, sohbet ederek, ihmal ettiklerimizle iletişim içinde geçirebiliriz. Aslında Ay İkizler burcunda oldukça gergindir. Sürekli bir şeyler yapma, hayatı yakalama telaşı içindedir. Ay bu burçta boşluktayken kendini özgürce ifade edebilir. Günlük işlere dalabilir, bir koşturmanın içinde, bir şeylerin peşinden gitmenin hareketliliği içinde olabiliriz. Gün içinde Satürn/ Neptün arasında üçgen açı olacak. Hayallerini yapılandırmanın zamanı diyebiliriz. Fakat her iki gezegende 0 derecede olduğu için olayların henüz başlangıç aşamasında olduğunu görebiliriz. Hayallerimizi ve ideallerimizi gerçekleştirmeye yönelik adım atmak için erken olabilir ama en azından plan ve araştırma aşamasında olabiliriz. Akrep ve Balık burcunun doğası gereği gizemli, derinliği olan, gizli konulara ilgi artabilir ve bu konularda daha dipteki bilgilere yönelme isteği hissedebiliriz. Sezgilerimizin adını koymak isteyebilir, ilhama yönelik çalışmalar yapmak isteyebiliriz.

7 EKİM PAZAR: Bu tatil gününde Ay Yengeç burcunda ailemize zaman ayırmamızı gerektirebilir. Bugünü dinlenerek geçirmek pek mümkün olamayabilir. Zaten Mars 17 Kasım tarihine kadar kalacağı Yay burcuna geçiş yapıyor. Kontrollü ve hesaplı Akrep burcundan sonra Mars, Yay burcunda tamamen kontrolden çıkabilir. Fazla hevesli, iyimser, bana bir şey olmaz duygusuyla harekete geçebilir, çok kolay ve düşünmeden risk alabiliriz. Sıradışı ve tehlikeli sporlara meyledebilir, ani kararlar alabilir, cesareti abartabiliriz. Mars bu burca geçer geçmez Neptün’ le kare açı yaparak, inanç ve felsefelerimizde fanatizmi körükleyecek, işi şiddete vardıran enerjileri beraberinde getirecektir. Zaten gün içinde yaşanan gerilimli açılar hem şiddeti hemde şiddet kurbanı olmayı, düşünmeden risk almanın getirdiği krizleri anlatabilir. Sabah erken saatlerde Ay/Satürn/Neptün arasında su elementinde büyük üçgen açı kalıbı oluşacak. Duygusal temalar çok ön planda olabilir, aileyi, vatanı ve değerleri koruma içgüdüsünün harekete geçmesini, duyarlılıkla beraber kendini feda etme duygusunu anlatıyor. Gün içinde Ay birçok açı ilişkisine girerek gündemin hareketlenmesine neden olabilir. Ay önce Merkür’ le üçgen, sonra Venüs’ le sekstil açı kuracak. Merkür üçgeni sezgileri, duyarlılığı ve tutkuyu gösteriyor. Fakat bu duygular daha derinde ve içsel olarak kalacak ve açığa çıkmayacaktır. Venüs sekstili ise yaşananları daha planlı ve verimli hale getirmenin yollarını aramamızı sağlayacak. Sevdiklerimiz ve sahip olduklarımız için neyin en iyisi olduğuna kendi güdülerimizle karar vermeye çalışabiliriz. Hemen ardından gelen Uranüs karesi ve Pluto karşıtlığı ise bu gerilimin açığa çıkarak tepe noktasına ulaşacağını anlatıyor. Bugün çok dikkatli olmalı duygularımıza kapılmadan sakinliğimizi muhafaza etmeli, kışkırtmalar karşısında mantığımızı devreye sokmayı bilmeliyiz. Akrep burcunda ki gezgen hareketliliği sonuna kadar gitmeyi anlattığı için otokontrolü sağlamak çok önemli bir hale gelecektir.

Astrofiber.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER