@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.06.2015

1-7 Haziran haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta geleceğe yönelik planlar yapmak isteyebilirsiniz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

1 Haziran Pazartesi

1-7 Haziran haftasının astrolojik yorumu
Haftaya son derece yoğun ve derin duygularla başlıyoruz ve hırslarımız, tutkularımız ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında keyifli saatler geçirebilir, özellikle ilişkilerde huzurlu, uyumlu ve şefkatli olabiliriz. Saat 14:02’den 21:40’a kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha doğru olacak. Saat 21:40’da başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılabilir veya seyahat planlarına odaklanabiliriz. Ancak akşam saatlerine kadar bizi kısıtlanmış hissettirerek zorlayan sorumluluklarla yüzleşmemiz de gerekebilir.

2 Haziran Salı
Bugün de güne rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bugün de ön plandaki temalarımız olabilir. Gece yarısından itibaren her ne kadar mutlu karşılaşmalar yaşasak da duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir. Öğle saatlerine doğru çok daha hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebiliriz. Bu saatlerde karmaşa halinde olabileceğimizden dikkat gerektiren işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalarla ilgilenmeliyiz. Akşamüstü saatlerinde Dolunay’a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissetmeye başlayabiliriz. Saat 19:18’de Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. İkizler-Yay Dolunay'ı özellikle öğrendiklerimizle inandıklarımızı karşı karşıya getirebilir. Zihnimizin söyledikleriyle hayat felsefemizin nerelerde birbirini zorladığını görmemizi sağlar. Bu dengeleri kurma çabası bizi daha fazla bilme ve deneyimleme ihtiyacına, fiziksel ve zihinsel aktiviteye, eğitime ve daha fazla seyahate çıkma arzusuna yönlendirecektir. Gece yarısına doğru rekabete ve mücadeleye çok daha açık olabileceğimizden gerginliği artırıcı ortamlardan uzak durmakta fayda olacak.

3 Haziran Çarşamba
Gece yarısından itibaren rekabete ve mücadeleye çok açık olabileceğimizden gerginliği artırıcı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Bugün de ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek ön plandaki temalarımız olabilir. Sabahın erken saatlerinde çok daha rahat, iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatlerde çeşitli fırsatlar söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ve yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. Ancak saat 09:00’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından gün boyunca yeni bir girişimde bulunmamak daha doğru olacak. Öğleye doğru bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir. Geleceğe yönelik konuşmalar ve anlaşmaların söz konusu olabileceği bu gün, Merkür’ün geri gittiğini ve gün boyunca önemli bir gösterge olmadığını hatırlamalı ve işleri sadece planlama aşamasında tutmaya özen göstermeliyiz.

4 Haziran Perşembe
Saat 03:51’de 2,5 günlük yeni döngü başlıyor ve buna göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde her şeyin son derece kadersel şekilde değişmeye başladığını fark edebiliriz. Öğle saatlerinde ise sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir. Günün geri kalanı oldukça sakin geçebilir ama gece yarısına doğru duygusal baskılar söz konusu olabilir.

5 Haziran Cuma
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren duygusal baskılar söz konusu olabilir ve özellikle öğle saatlerinde ani olaylara, sürprizlere açık olabilirsek endişelerimizi şifalandırmamız mümkün olabilir. Akşamüstü saatlerinde ise kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge sağlamak zorunluluğu çıkabilir. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü Venüs de Aslan Burcu’na geçecek ve 19 Temmuz’a kadar bütün bu konularda eğlenceyi, canlılığı, özgüveni ve cömertliği öne çıkaracak.

6 Haziran Cumartesi
Saat 08:02’de başlayacak 2,5 günlük sürece göre idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler olacak. Sabah saatlerinde yine kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge sağlamak zorunluluğu yorucu olabilir. Gökyüzünde bulunan özel bir sembolizm bugünü daha da dinamik hale getirmekte. Hedeflerimize yürüme, yürürken yeni ufuklar keşfetme ve gelişme anlamına gelen bu sembolizm cesareti, girişimciliği ve inançla hareket etmeyi tetikleyebilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

7 Haziran Pazar
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler olacak. Sabahın erken saatlerinde özgüvenimizin yükselmesiyle kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz artabilir. Öğleye doğru iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. Öğleden sonra hedeflerimize yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebiliriz ve sonrasında dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ve yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. Saat 17:31’den sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmayarak bu keyifli akşamın tadını çıkarmanızı tavsiye ederim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER