01.04.2013

1-7 Nisan 2013 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta geleceğe yönelik planlar yapmak, kadersel önem taşıyan kararlar ve konuşmalar yapmak söz konusu. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen bu haftanın astrolojik yorumunu Pudra.com'da anlatıyor.

1 Nisan Pazartesi:

1-7 Nisan 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya neşeli, rahat ve iyimser bir başlangıç yapabilir, yeni eğitim ve seyahatler planlayarak ufkumuzu genişletmek isteyebiliriz. Bugün saat 07.00’den itibaren gökyüzünde önemli bir gösterge bulunmaması gün boyunca yüksek enerjili olsak da yeni girişimlerde bulunmak için pek uygun bir gün olmadığını gösteriyor. Çeşitli gelişim fırsatlarının ortaya çıkabileceği, uyum ve iyi niyetin yüksek olacağı, neşeli bir başlangıç yapıyoruz haftaya.

2 Nisan Salı:
Saat 7.35’ten itibaren başlayan ve 2,5 gün sürecek olan süreçte tekrar sorumluluklarımız ön plana geçebilir. Birkaç gündür biraz ihmal etmiş olduğumuz işleri toparlamak, her şeyi fazlasıyla ciddiye almak ve hedeflerimize yönelerek sıkı çalışmaya girişmek önceliklerimiz olabilir. Öğleden sonraya kadar olan saatlerde ilham gücümüzü ve sezgilerimizi etkili şekilde kullanabiliriz. Akşama doğru ise hayatımızda hangi alanların yenilenmesi gerektiğini daha iyi anlamamızı sağlayacak ani olaylar ve sürprizler yaşamamız mümkün. Kendinizi fazla gergin hissediyorsanız dikkat, belki de yenilenmesi gerekenleri anlamak istemiyor olabilirsiniz.

3 Nisan Çarşamba:
Gergin bazı açılar uyku saatlerine rastlıyor ve biz güne daha ılımlı göstergelerle başlıyoruz. Sabah saatlerinde duygularımızı, ilişkinin gerektirdiklerini ve işimizi dengeleme çabasında olabiliriz, ancak duygularımızı ifade etmek işleri kolaylaştırabilir. Öğle saatlerine doğru rekabet ve mücadele ön plana geçerek çaba sarf etmemizi gerektiren durumlar oluşturabilir. Saat 12.35’ten itibaren geleceğe yönelik önemli adımlar atmaktansa eldeki önemli işleri toparlamak tavsiye edilebilir.

4 Nisan Perşembe:
Saat 10.41’e kadar beklemede kaldıktan sonra günün geri kalanında ideallerimize yönelmek, ekip çalışmaları yapmak ve arkadaşlarımızla zaman geçirmek olası. Çok fazla hareket içeren bir gün olmasa da geleceğe yönelik planlar yapmak, hayaller kurmak, kadersel önem taşıyan kararlar, anlaşmalar, konuşmalar yapmak söz konusu olabilir.

5 Nisan Cuma:
Duygusal anlamda zorlayıcı rüyalar görmüş olsanız da güne son derece iyimser ve rahat başlayabilirsiniz. Gün boyunca da rahat göstergeler birbirini takip edecek. Yeni eğitimler, anlaşmalar, konuşmalar, sözleşmeler için oldukça uygun bir gün olabilir. Cuma gününü mümkün olduğunca değerlendirmenizi tavsiye ederim. Öğlene doğru kendimizden ve hayatımızdan son derece memnun olabilir, otorite figürleriyle rahat iletişim kurabiliriz. Akşamüstü kadersel karşılaşmalar bizi biraz yorsa da akşama doğru tekrar ikili ilişkilerden yana şanslı göstergeler bulunuyor. Cuma akşamı gerek dostlarla sosyalleşmek, gerekse aşka zaman ayırmak için çok uygun olacak. Yalnız 19.21 sonrasına önemli plan veya kararları bırakmamalı ve bu saatten sonra izlenimci kalmalısınız.

6 Nisan Cumartesi:
Saat 15.00’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket bulunmaması bizim de Cumartesi sabahına sakin başlamamız ve koşulları zorlamamamız gerektiğine bir gösterge. Saat 15.00’ten sonra ise 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor. Buna göre son derece duyarlı, sezgisel ve manevi yönün ağır bastığı bir hafta sonunun bizi beklediğini söyleyebiliriz. Gün boyunca biraz kararsız, biraz dalgın olabiliriz, bu yüzden dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek yerine ilham gücümüzü kullanabileceğimiz işlerle, duayla, meditasyonla ruhsal çalışmalarla ilgilenmekte fayda olabilir. Deniz kenarında zaman geçirmek de bize iyi gelecektir. Özellikle dans ve müzikle ilgilenenler için keyifli saatler olabilir. Ancak yarın netleşecek olan bir gösterge ilişkilerde mutlaka sakin ve sabırlı olmamız gerektiğini vurgulamakta. Kendi içimizde mantığımızla tutkularımızı dengeleyebilirsek ilişkide sorun yaşama ihtimalimiz de düşük olacaktır.

7 Nisan Pazar:
Bir yandan ilişkilerle ilgili temalar devam ederken, bir yandan da duyarlı ve hassas ruh halimiz ön plana çıkıyor. Ancak bugün duygularımızı ifade edebilmenin getirdiği rahatlık ve özgüveni yaşayabilir, üstelik ihtiyacımız olan destekleri de kolayca bulabiliriz. Kendimizi sağlam zeminde hissetmek ruh halimize çok iyi gelebilir. Öğlene doğru bazı endişeler hissetmeye başlasak da öğleden sonra iyimserliğimiz, coşkumuz yeniden aratabilir. Bu saatlerde ise rahatlamayla beraber gelen aşırılıklara dikkat etmeli, dengeli olmaya, abartılara girişmemeye özen göstermeliyiz. Çok yemek, çok içmek, hatta çok konuşmak yerine tüm bu konularda farkındalıkla hareket etmenizi öneririm. Akşam saatlerinde doğru kişilerle doğru yerde bulunduğunuzu daha fazla hissedebilirsiniz.

İyi haftalar!
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER