@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.08.2015

10-16 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Başak Burcu'na geçen Jüpiter ve Aslan Burcu'ndaki Yeniay ile birlikte kendimizi şanslı hissettiğimiz ve çok çalışmamızın sonuçlarını gördüğümüz bir döneme girebiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

10 Ağustos Pazartesi

10-16 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak hareketli başlayabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitim ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde oldukça sosyal olabiliriz. Dostlardan aldığımız desteklerle şanslı hissedebilir, keyifli, huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Öğleye doğru yaklaştıkça daha da rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler fırsatların ortaya çıkabileceği ve mutlu hissedeceğimiz saatler olabilir. Saat 14:46’dan 15:09’a kadar kısa bir süre gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamalıyız. Saat 15:09’da başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşıyor. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Akşam saatlerinde geçmişi ve geleceği sorgulayabilir ve kadersel değişimlerin söz konusu olduğunu fark edebiliriz. Gerek önemli işlerinizi halletmek, gerekse keyifli saatler geçirmek için bugün saat 14:46’ya kadar olan zamanı değerlendirmenizi tavsiye ederim.

11 Ağustos Salı
Bugün de kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Gece yarısından itibaren zihinsel olarak çok aktif olabilir, kendimizi yazılı ve sözlü ifade etme fırsatları bulabiliriz. Sabahın erken saatlerindeyse empati gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Sanatla ilgilenenler ilham güçlerinin ne kadar yükseldiğini fark edebilirler. Günün ilerleyen saatlerinde ise korkularımızla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı hissettirebilir. Bir şeylerin dönüştürülmesi gerekliliğini yoğun olarak hissedebiliriz. Salı gününe mümkün olduğunca önemli işlerimizi bırakmamak ve sakin kalabileceğimiz ortamlarda bulunmakta fayda var. Ayrıca güç savaşlarına girmemeye ve kendimizi fiziksel ve duygusal olarak zorlamamaya da özen göstermeliyiz. Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm gerçekleşecek ve şans ve bolluk gezegeni Jüpiter 11 Ağustos 2015 tarihinden beri kaldığı Aslan Burcu’ndan çıkarak 9 Eylül 2016’ya kadar kalacağı Başak Burcu’na geçecek. Hepimiz için hayatın yeni alanlarında yeni fırsatların başlayabileceği bu dönem en fazla Başak ve Yükselen Başak olanlara yarayabilir. Aslında şans gezegeni bu burçta çok rahat çalışmaz çünkü hepimiz ancak kendi şansımızı kendimizin yaratabileceğini ve çok çalışmamız gerektiğini düşündüğümüzden hayatın sürprizlerine fazla yer açmayabiliriz. İşte bu yüzden genellikle iş hayatımızda daha fazla emek sarf ettiğimiz, çok çalıştığımız ve sonuç aldığımız bir dönem olabilir. Sağlığımıza daha fazla eğilmek, şifa çalışmaları yapmak için de çok uygun bir dönem olabilir. Dikkat ve incelik gerektiren bir konuda detaylı incelemeler yapmak, çaba sarf etmek, uzmanlaşmak, ustalaşmak bu dönemde çok daha akıcı şekilde gerçekleşebilir. Konunun ayrıntısı ve hangi alanda emek verirsek daha verimli ürün alabileceğimizin bilgisi ise ancak kişisel haritalarımızı bilmekle mümkün olabilir. Bir ipucu vermek gerekirse Jüpiter daha önce 27 Ağustos 2003 - 24 Eylül 2004 tarihleri arasında aynı konumdaydı. Siz o dönemde hayatınızın hangi alanlarında büyüdünüz, yeni deneyimler ve fırsatlar kazandınız? Şimdi bir benzerini, hatta daha fazlasını yaşamak ya da o dönem kaçırılmış bir fırsatı bu kez değerlendirmek için kendinize şans tanımanızı tavsiye ederim.

12 Ağustos Çarşamba
Bugün de kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Sabahın erken saatlerinde beklenmedik ani olaylar gerginlik getirebilir. Hemen ardından endişelerimizle yüzleşerek şifalanmamız mümkün olabilir. Gün boyunca bizim için önemli kişilerden destek görebilir, özellikle iş hayatımızda sağlamda ve güvende durduğumuzu fark edebiliriz. Önemli ve kalıcı olmasını istediğimiz işleri halletmek için Çarşamba gününü değerlendirebiliriz. Saat 20:45’ten 23:53’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamalıyız. Saat 23:53’te başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat, canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir.

13 Ağustos Perşembe
Bugün de kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Ancak gece yarısında itibaren rekabete ve mücadeleye açık olabiliriz ve hırsımız çok yüksek olabilir. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmalıyız. Sabah saatlerinde ise kadersel şekilde gelişen olayların bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü hissedebilir, aradığımız destekleri bulabilir ve doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz. Bugün her ne kadar yaratıcılığımız yüksek olsa da zihnimiz karmaşa içinde olabilir, netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Önemli karar, sözleşme ve anlaşmalardan mümkün olduğunca kaçınmalı ve tutamayacağımız sözler vermemeye dikkat etmeliyiz. Ayın kapanan döngüsü de bizi yeni girişimlerden çok geçen ayın temalarını temizlemeye davet ediyor.

14 Ağustos Cuma
Bugün de kendi eğlencemizi ve mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Öğle saatlerine kadar dostlarımızla zaman geçirebilir ve özgün özelliklerimizi ortaya koyma fırsatı bulabiliriz. Öte yandan ayın kapanan döngüsü de bizi yeni girişimlerden çok geçen ayın temalarını temizlemeye davet ediyor. Saat 17:53’te Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği günlerdir ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Aslan Burcu’nda Yeniay ile beraber özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayabilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmeye başlamak, bol bol tatil yapmak, çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun dönemler. Yeniay’ın hemen ardından olumlu göstergelerin olması tüm ay boyunca daha ılımlı bir sürece gireceğimizi gösteriyor olabilir. Öte yandan finansal konuları ya da hayatımızdaki otorite figürlerini engel olarak görmemiz tüm bu keyif fırsatlarını yeterince değerlendiremememize sebep olabilir. Bu engelleri birer bahane olarak kullanıp kullanmadığınıza dikkatle bakmalı, keyif ve eğlence zamanının ‘şimdi’ olduğunu hatırlamalıyız. Akşam boyunca keyifli saatler geçirebilir, özellikle ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Romantik bir akşam yemeği, dostlarla keyifli saatler veya sanatla iç içe bir akşam geçirmek için çok uygun saatler olabilir. Tadını çıkarmanızı dilerim.

15 Ağustos Cumartesi
Sabahın erken saatlerinden itibaren otorite figürleriyle ilgili sıkıntı yaşayabilir, finansal konularda zorlanabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve önünüzde çok fazla engel varmış gibi hissedebilirsiniz. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Aslında korkularımızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için önemli saatler olabilir. Saat 07:37’den 10:46’ya kadar da gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine bu konuları gözden geçirmekte fayda olabilir. Saat 10:46’da başlayan 2,5 günlük süreç ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok daha uygun olabilir. Günün geri kalanında çeşitli fırsatlarla karşılaşabilir, neşeli, rahat, iyimser ve şanslı hissedebilir ve şükredebiliriz. Bu saatlerde işimizi geliştirecek adımlar atmak, ufkumuzu geliştirmek, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek de ön plandaki temalarımız olabilir. İş hayatımızda yeni gelişmeler için çok uygun bir gün olabilir. Zihinsel kapasitemiz ve ikna gücümüz de bugün çok yüksek olabilir. Aşk, para, ilişki, ortaklık ve sanatla ilgili konularda yılın en şanslı, etkili ve sürprizli günü de bugün olabilir. Bu sembol kısa süreli olduğundan çıkabilecek fırsatları çok hızlı şekilde değerlendirmeliyiz.

16 Ağustos Pazar
Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olabilir. Ancak sabahın erken saatlerinde duygusal olarak biraz karmaşa halinde olabileceğimizden ve ne istediğimizi tam bilemediğimizden, dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Öğle saatlerine yaklaştıkça bizim için önemli kişilerden destek görmek kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Günün geri kalanında zihinsel olarak çok aktif olabilir, kendimizi yazılı ve sözlü ifade etme fırsatları bulabilir ve kolayca uzlaşıya varabiliriz. Anlaşmalar, sözleşmeler ve sunuşlar için çok uygun saatler olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER