09.03.2014

10 - 16 Mart 2014 haftasının astroloji yorumu

Ay’ın ve olayların büyüdüğü bir haftadayız. Dolunay’a giderken sakin olmalıyız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

10 Mart Pazartesi

10 - 16 Mart 2014 haftasının astroloji yorumu
Bu haftaya duygusal bir modla başlıyoruz. Ay, hassas Yengeç burcunda olacak. Ailevi, manevi, milli değerler her zamankinden daha ön planda olacak. Kendinizi daha sezgisel hissedebilirsiniz. Duygularınıza güvenmenizi tavsiye ederim.

Gün içinde, Ay ile gizemli Neptün arasındaki üçgen, size ilham veriyor. Manevi değerlere daha yakın olmasınızı sağlıyor. Ancak rasyonel dünyada adım atmanız gerekiyorsa dikkatli olmalısınız. Neptün’ün sisli yapısı, sizi objektiflikten uzaklaştırabilir. Bugünğn en güzel yanı, Ay’ın bereketli Jüpiter’le kavuşum yapması… Duygularınıza güvenmeniz, şansı ayağınıza getirecek. Düzgün harekete geçen Jüpiter’le fırsatı yakalamalı, kendinizi geliştirmelisiniz. Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki kare, gün içinde sürprizlerin olacağını haber veriyor. Yüreğinizi hoplatan şeylere hazırlıklı olmanız, olaylara olumlu bakmanızı sağlayacak. Ay’ın son bağlantısı yenilmez Pluto ile karşıtlık… Karşınızdaki insanlarla savaşmak yerine, güç birliği yapmalısınız. Değirmenlere saldırmadan önceki son uyarı talelası karşınıza çıkabilir.

11 Mart Salı
Ay, Yengeç burcunda devam ediyor. Günlük modumuzu, duygusal durumumuzu anlatan Ay, içinden geçtiği burcun etkilerini ortaya çıkarır. Tabii ki doğum haritanızdaki durum en temel, size has olanıdır. Kendinizi daha anaç, domastik hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel haritanızdaki Ay burcunuzla, günün enerjisi arasında uyum varsa sizin için daha güzel bir gün olacak. Manevi olarak tahmin olabilirsiniz. Ama yoksa günün hassaslığından sıkılabilirsiniz. Ancak kişisellikten uzaklaşıp, Ay’ın büyüyen fazını girişim yapmak için kullanabilirsiniz. Yeni adımlar atmak için iyi bir haftadayız. Sadece zorunlu haller dışında, ameliyat, operasyon gibi konulardan kesinlikle uzak durmalısınız. Estetik, kozmetik için lazerli, iğneli müdahaleler için de iyi değil bu günler…

Gün içinde Ay ile Güneş arasındaki üçgen en güzel bağlantı. Önem verdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Öncesi ve sonrası günleri de kapsayarak, yeni bir işe başlayabilir, kolay ilerleyebilirsiniz. İletişim gezegeni Merkür ile sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki sert açı, sözlerinize dikkat etmenizi söylüyor. Bir fikri somutlaştırmak içinse, oldukça uygun bir bağlantı yakalayabilirsiniz. Ay ile Satürn arasında gerçekleşen üçgen, gün içinde yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşabileceğinizi anlatıyor. Ay’la cesur Mars arasındaki kare açı, cesaretinizi toplanmanız gerektiğini vurguluyor. Ancak inat etmeden hareket etmelisiniz. Akşam 21.51 ile 04.09 saatlerinde Ay boşluğa düşüp, açısız kalacak. Kendinize vakit ayırmak için güzel bir gece sizi bekliyor.

12 Mart Çarşamba
Sabah farklı bir enerjyle yataktan kalkıyorsunuz. Daha neşeli, enerjik, yaratıcı bir güne merhaba diyorsunuz. Kendinizi ortaya koymak, göztermek için güzel şartlar oluşabilir. Daha babacan bir tavır içinde, herkesi, herşeyi sevebilirsiniz. Sanatsal yanlarınızı gösterip alkış alabilirsiniz. Yönetsel yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Önemli kişilerle yakın olabilir, beğenileri toplayabilirsiniz.

Ay ile güzel Venüs arasında gerçekleşecek karşıtlık günün enerjisini yükseltiyor. İlişkilerinizi geliştirmek için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte olmak, onunla denge kurmak için istekli olmalısınız. Havada aşk kokusu varken, yakalamak sizin elinizde. Kendinize güvenmeli, ancakempati yeteneğinizi de kullanmalısınız.

13 Mart Perşembe
Ay bugün de kralların burcu Aslan’da yoluna devam ediyor. Enerjik, heyecanlı, kreatif bir gün sizi bekliyor. Zevkinizi, yaratıcılığınızı ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Başkalarıyla birlikte hareket edebilir, onları yönlendirebilirsiniz. Organizasyon yapmak için rahat bir gündesiniz.

Ay ile sıradışı gezegen Uranüs’ün kuracağı üçgen, enerjinizi artıracak. Sıra dışı olaylara ve farklı duygulara açık olacaksınız. Değişiklik yapmaya heveslisiniz. Güneş ile zorlu Satürn’ün bugün kuracağı üçgen açı, sizi güçlendiriyor. Kalıcı işler için destek alabilirsiniz. Zorlukların üstesinden gelmek için gücünüzü göstermelisiniz.

14 Mart Cuma
Haftanın son iş günü Ay, güçlü Aslan burcunda olacak. İşleri bir an önce halledip eğlenmeye zaman ayırabilirsiniz. Zevkle yaptığınız şeylere eğilebilirsiniz. Sanat, spor, eğlence ilgi odağınız olabilir. Tabii ki sorumlulukları yerine getirmek kaydıyla…

Günün ilk bağlantısının Satürn’le olması, sorumlulukların altını çiziyor. Yapmanız gereken işleri ihmal etmemelisiniz. Sabah 09.25’te Ay boşluğa düşüp, akşam üstü 16.18’e kadar açısız kalacağı için, önemli işleri bu saatlere denk getirmemenizi tavsiye ederim. Ay’ın iletişim gezegeni Merkür’le kuracağı karşıtlık, farklı görüşlere açık olmanız gerektiğini anlatıyor. Ay ve cesur Mars arasındaki altmışlık açıyla duygularınızı kontrol edebilirsiniz. Biraz yavaşlamalı, adım adım gitmelisiniz. Akşamüstü Ay’ın titiz Başak burcuna geçmesiyle ruh haliniz değişebilir. Detaylara daha önem vermeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Merkür ile Mars arasındaki üçgen bağlantıyla, gücünüzü, aklınızı birlikte kullanıp hareket edebilirsiniz. Özellikle kızgın Mars’ın etkisiyle öfkenizi kontrol etmekte zorlanıyorsanız, enerjinizi akıtacak yeni şeyler bulabilirsiniz. Böylece daha dengeli olabilirsiniz.

15 Mart Cumartesi
Hafta sonuna Dolunay’ın etkisiyle başlıyoruz. Güneş, Ay karşıtlığından oluşan bu durum, tam olarak pazar akşamı gerçeklecek olsa da bir gün öncesi ve sonrası çok etkili olacak. Eskilerin yaptığı gibi yapıp, bugünlerde oruç tutmak en iyisi. İster bildiğiniz gibi tam bir oruç tutun, isterseniz ağızdan çıkanları engellediğiniz suskunluk orucu… Kendinizi tutun da, nasıl olursa olsun.

Ay Başak burcunda, detaylara takılabilir. Her şeyin altında bir eksik yön görebilirsiniz. Verimli olmak, çalışmak hoşunuza gidecek. Ancak mükemmele varmak için şartları zorlayabilirsiniz. Bu da etrafınızdakileri kırmanıza sebep olabilir. Fark etmeden her şeyi eleştirdiğinizi görebilirsiniz. Ay ile Neptün arasında gerçekleşen karşıtlık, kafanızı karıştırabilir. Yanlışlıklara açık olduğunuzu bilmelisiniz. Ay ile bereketli Jüpiter arasında gerçekleşen altmışlık açı güzel sonuçlar doğurabilir. Ancak beklentinizi düşük tutmalısınız. Ay ve yenilmez Pluto’nun üçgen açısı, size güç verecek. Tabii ki bu gücü nerede, nasıl kullanacağınızı siz bilirsiniz.

16 Mart Pazar
Dolunay’ın tüm enerjisi bugün ön planda… Ay Başak burcunda detayları gösterip, başımıza vururken, Güneş tam zıttında Balık burcunda her şeye kayıtsız kalmak istiyor. Bir yanımız bırak derken, bir yanımız her detaya takılıyor. Zor bir durum. Çözümü, sakin kalmak. Özellikle ülkemiz haritasında yönetimle ilgili konularda oluşan bu Dolunay, Mart başındaki Yeniay’da ortaya çıkan olayları, en üst seviyeye getirecek. Gelecek hafta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle etrafımızdaki olayların da hızı artacağa benzer. Bunun sadece bir süreç olduğunu görmeli, olayları sakin bir şekilde karşılamalı, en çok kendimizi kontrol etmeliyiz.

Gün içinde Ay’la Satürn arasındaki altmışlık, sorumlulukları unutmamak gerektiğini hatırlatıyor. Yapmanız gereken işleri akşama kalmadan bitirmelisiniz. 19.09’den 02.46’ya kadar boşlukta kalan Ay, kendinize zaman ayırmanızı anlatıyor.

Yıldızlar sadece karanlık geceleri aydınlatmaz…

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER