11.12.2017

11 - 17 Aralık 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Bu hafta, hırslar ve tutkular ön plana çıkıyor, çarşamba gününe dikkat! Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

Mars, burç değiştiriyor ve artık Akrep burcunda ilerlemeye başlıyor. Etkisini en çok gösterdiği çarşamba gününe dikkat etmenizde fayda var. Çünkü Ay, Mars ile beraber olacak ve bu durum girişken olduğunuz kadar öfkeli de hareket edebileceğiniz anlamına geliyor.

11 - 17 Aralık 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

11 Aralık Pazartesi:
Haftaya saat 08.02'de başlayacak yeni döngüyle birlikte ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Gün boyunca pek fazla önemli sembolizmin gerçekleşmeyecek olması oldukça sakin bir güne işaret ediyor olabilir.

12 Aralık Salı:
Bugün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde oldukça ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde de bulduğumuz desteklerle hayatımızda doğru yöne yürüdüğümüzü fark edebiliriz. Öte yandan akşamüstü saatlerinde bizi duygusal olarak zorlayabilecek bir sembol söz konusu olacak ve bize dönüşümün zorunlu olduğunu hissettirecek. Neyse ki akşam saatlerinde özgüvenimizin yükselmesiyle hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetmeye başlayabiliriz. Gün boyunca kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir.

13 Aralık Çarşamba:
Bugün de günün çoğunluğunda ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön planda olacak ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öğleden sonra saatlerine kadar bulduğumuz destekler sayesinde kendimizi güvende hissedebiliriz. Fakat saat 15.28'den 16.58'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 16.58'de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olmaya başlayacak.

Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran bir sembolün etkili olması, bu saatlerde öfkeye kapılmamanın ve gergin ortamlarda bulunmamanın ne kadar önemli olacağını gösteriyor. Öte yandan bu sembol yüksek bir enerji ve motivasyonla hedeflere odaklanmayı da işaret ediyor olabilir. Bugün egoya hizmet eden sözlerin sonradan pişmanlık verici olabileceğini ve sözlerimize çok özen göstermemiz gerektiğini hatırlamalıyız.

14 Aralık Perşembe:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüzün ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Günün ikinci yarısında ise kendimizi oldukça rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Perşembe gününü keyifle değerlendirmenizi dilerim.

15 Aralık Cuma:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Fakat saat 04.43'ten itibaren gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, her ne kadar geleceğe yönelik konuşmalar ve planlar söz konusu olsa da, önemli ve geleceğe yönelik işlere adım atmayarak elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün endişelerimizi gidermek, kronik bazı sorunlarımızı çözmek ve şifa çalışmaları yapmak için uygun bir gün olabilir. Sanatla ya da ruhsal çalışmalarla zaman geçirmek de iyi bir fikir olabilir. Gün boyunca kendimizi rahat şekilde ifade edebilmemiz ve keyifli sohbetler içinde bulunmamız da çok kolay olabilir. Cuma gününün tadını çıkarmanızı dilerim!

16 Aralık Cumartesi:
Saat 04.07'de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Gün boyunca endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalmak belki de onları şifalandırmamıza da yarayabilir. Öte yandan yeni fikirler ve yaratıcı düşünceler için son derece uygun bir gün olabilir. Gün boyunca dostlarımızla sosyalleşebilir, ekip çalışmalarından faydalanabiliriz. Öte yandan unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu da sembolize ediyor.

17 Aralık Pazar:
Bugün de daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Ancak sabahın erken saatlerinde belirsizlik ve karmaşa ön planda olacağından netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Zaten ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor. Neyse ki öğlene doğru duygularımızı ifade edebilmek, uzlaşmak ve desteklenmek daha kolay olabilir ve öğleden sonra da her şeyin yolunda olduğunu hissedebiliriz. Pazar akşamı oldukça ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu olabiliriz. Sanatla ya da aşkla dolu bir akşam yaşayabiliriz. Keyfini çıkarın!

Mutlu haftalar!

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER