@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.01.2016

11-17 Ocak haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

11 Ocak Pazartesi burç yorumu

Haftanın ilk günlerinde idealist tarafımız ön planda olacak. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Öte yandan Pazartesi sabah erken saatlerden itibaren hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterirsek uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Bugün öfkeli davranışlara karşı sabırlı olanlar daha kazançlı çıkabilir. Akşama doğru her şey çok daha sakinleşerek rayına oturabilir ve bulduğumuz destekler kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir.

11-17 Ocak haftasının astrolojik yorumu
 

12 Ocak Salı burç yorumu 

Bugün de idealist tarafımız ön planda olacak. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren ilişkilerimizde uyum ve denge hissedebiliriz. Sanat, estetik, güzellik ile ilgili konulara çekim duyduğumuz, oldukça romantik ve keyifli bir gece geçirebiliriz. Sosyalleşebilir, keyifli sohbetlere katılabilir, dostlardan destek alabilir, kendimizi özgür ve yaratıcı hissedebiliriz. Fakat saat 03:10’dan itibaren gün boyunca gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmak yerine sadece eldeki işleri tamamlamak ve bu güzel günün tadını çıkarmak daha mantıklı olacaktır.
 

13 Ocak Çarşamba burç yorumu

Saat 01:54’te başlayacak 2,5 günlük süreçte kendimizi oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissetsek de ilham gücümüz yüksek olabilir. Sabah saatlerinde kendimizi biraz daha enerjik hissederek hedeflerimize yürüyecek motivasyonu bulabiliriz. Öğleden sonra belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden kesinlikle dikkat gerektiren işler yapmamanızı tavsiye ederim. Akşama doğru ise bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleri ile yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Günün özellikle ikinci yarısı zorlayıcı semboller içerse de, ilişkilerden yana sürprizlerin ve ilginç gelişmelerin yaşanabileceği, yaratıcılığın yüksek olabileceği ve geleceğe yönelik kararlar verebileceğimiz ilginç bir gün olabilir.
 

14 Ocak Perşembe burç yorumu

Bugün de kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve karmaşa içinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından bugün manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek çok uygun olabilir. Sabah saatlerinde kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabilir ve endişelenebiliriz. Öğleden sonra ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere de ilgi gösterebilir, ancak iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. Daha sonra duygularımızı daha rahat şekilde ifade etmeye, kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duymaya başlayabiliriz. Saat 18:32’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Akşam saatlerinde ise geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar yaşamak duygusal olarak biraz zorlayabilir. Geçmişe takılı kalmak yerine olduğu gibi kabullenmek işimizi kolaylaştıracaktır. Bugün ilişkilerinizle ve finansal durumunuzla ilgili kaygı duymamıza sebep olan olaylarla yüzleşmek zorunda kalırsanız konudan kaçmak yerine aslında sorunun ne kadar kronik olduğunu fark ederek yüzleşmenizde ve böylece köklü bir çözüm yaratmaya çalışmanızda fayda olacak. Bugün gökyüzündeki başka bir önemli sembolizm ise gün boyunca yeni deneyimler, fırsatlar ve açılımlardan yana da son derece şanslı olabileceğimizi, ufkumuzu açacak yeni eğitimler, seyahatler ve ruhsal çalışmalar için de son derece uygun bir gün olacağını gösteriyor. Kendimizi cesurca ifade etmemiz, çok özel sözleşme ve anlaşmalar yapmamız mümkün olabilir. Merkür'ün geri harekette olduğunu göz önüne alarak temkinli olmayı unutmamalıyız.
 

15 Ocak Cuma burç yorumu

Saat 04:49’da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Bugün keyifli sohbetlerde yeni şeyler öğrenebilir, ufkumuzu açacak yeni eğitimler ve seyahatler planlayabiliriz. Gün boyunca doğru kişilerle doğru zamanda doğru yerde olduğumuzu hissedebiliriz. Tadını çıkarın!
 

16 Ocak Cumartesi burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir, çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Öte yandan sabahın erken saatlerinden itibaren duygusal olarak kendimizi baskı altında hissetmemiz mümkün. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterebilir ve bir şeylerin arınması, dönüşmesi gerektiğini fark edebiliriz ve uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Sonrasında da ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Kısacası cumartesi gününün sabah saatlerinde kendimizi ve koşulları fazla zorlamamalı, yüksek enerjimizi spor gibi aktivitelerle değerlendirmeliyiz. Neyse ki öğleden sonra saatlerinde ilişkilerimizde uyum ve denge hissedebiliriz. Sanatla, estetikle, güzellikle ilgili konulara çekim duyduğumuz, oldukça romantik ve keyifli saatler geçirebiliriz. Yalnız bu keyifli saatlerin sonrasında kendimizi rahatça ifade edemediğimizi fark etmemiz ve duygu-mantık çelişkisi yaşamamız da mümkün.
 

17 Ocak Pazar burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artacak, çok daha canlı ve hareketli olacağız ve daha fazla risk almak isteyeceğiz. Gece yarısından itibaren Sondördün'ün getirebileceği gerginliği hissedebilir ve daha fazla hırslandığımızı fark edebiliriz. Saat 01:27’den 07:49’a kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve sadece eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 07:49’da başlayacak 2,5 günlük döngüde huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Öte yandan bugün aradığımızı pek de bulabileceğimizi söyleyemeyiz çünkü gün boyunca rekabet, gerginlik ve mücadele sembolizmi çok daha ön planda olacak. Hedeflerimize ulaşmak için çok daha fazla enerji harcamamız gerekebilir. Ancak gece saatlerinde daha fazla sakinleşebilir, yumuşayabilir, daha hoşgörülü ve fedakâr hissedebilir ve ilham gücümüzü kullanabiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER