@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.02.2013

11-17 Şubat haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta farklı duygular yaşayabilir ve ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen Pudra.com'da haftaya dair astrolojik ipuçları veriyor.

11 Şubat Pazartesi:

11-17 Şubat haftası astrolojik ipuçları
Haftaya oldukça hassas ve duyarlı şekilde başlıyoruz. Empati gücümüz ve sezgilerimiz yüksek olabilir, öte yandan kendimizi biraz dağınık da hissedebiliriz. Sabah saatlerinde daha iyimser, rahat ve neşeliyken, öğlene doğru rekabetle beraber gerginliğimiz de artabilir. Aslında harekete geçmek için uygun saatler olabilir. Akşamüstü saatlerinde duygularımızı ifade edebilmemiz kolaylaşırken sözlerimiz ilham dolu olabilir ve sonrasında kendimizi çok güçlü hissedebiliriz. Akşama doğru beklediğimiz destekleri bulmamızla beraber kendimizi sağlam zeminde hissedebilir ve rahat edebiliriz. Ancak 19.04 sonrasında ne kadar kendimize güveniyor olsak da yeni bir girişimde bulunmak ve önemli bir risk almak değil sadece akışta kalmak tavsiye edilir. Bugün özellikle ilişkiler ve finansal konularda koşulları zorlamamak çok önemli çünkü sonuç almak çok mümkün gözükmüyor.

12 Şubat Salı:
Gün boyunca duygusal anlamda kararsızlık, karmaşa ve aşırı hassasiyet hissedebilirsiniz. Bu hafta önemli işlerinizi mümkün olduğunca Salı gününe koymamanızı tavsiye ederim. Özellikle dikkat gerektiren işlerden, fiziksel veya ruhsal olarak güç sarf etmemizi gerektirecek zor durumlardan uzak durmanızı, bunların yerine mümkün olduğunca ruhsal çalışmalar yapmanızı, meditasyon, dua, yoga ile zaman geçirmenizi tavsiye edebilirim. Dans etmek, müzikle ilgilenmek, deniz kenarında yürüyüşler yapmak için de çok uygun bir gün. Hayalleriniz ve sezgileriniz ön plana geçerken analitik düşünce gerektiren işler zor gelebilir. Şifa çalışmaları için en uygun günlerden biri olabilir. Sezgilerinizden gelen bilgilere ve kararlara dikkat ettiğinizde ne kadar doğru olduklarına şaşırabilirsiniz. Çok radikal ve riskli adımlar atmayarak bu ilginç, akıcı günün tadını çıkarmanızı dilerim.

13 Şubat Çarşamba:
Saat 03.52’den itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve tamamen farklı bir ruh haline bürünüyor, bambaşka bir güne merhaba diyoruz. Çarşamba günü birden bire enerjimiz yükselmiş, cesur, atak, yerinde durmayan bir durumda bulabiliriz kendimizi. Risk almak ve ileriye doğru adım atmak isteyebiliriz. Öğleden sonra ani sürprizleri gerginlik duymadan atlatabilirsek; yaratıcılığımızı ortaya koymak, yeni fırsatlar yaratmak kolay olabilir ve kendimizi çok daha rahat, iyimser ve canlı hissedebiliriz. Akşam saatlerinde, özellikle de gece yarısına yaklaştıkça duygularınız yoğunlaşıp kendinizi baskı altında hissederseniz sakin ve sabırlı kalmaya özen göstermelisiniz.

14 Şubat Perşembe:
Sabah erken saatte oluşan keyifli bir gösterge ile başladığımız Perşembe gününde başka hiçbir temel gökyüzü hareketi bulunmadığından günü geri kalanının daha sakin geçebileceğini tahmin ediyorum. Öte yandan biz hala enerjik, coşkulu ve hevesliyiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek heyecanlarımızı paylaşmak, ekip çalışmalarında uyumu yakalamak, toplumsal bir projede yer alabilmek için harekete geçmek, ideallerimize yönelik ilerlemek, bugün için çok uygun adımlar olabilir. Bugün görebilirsiniz ki hedeflerinize doğru yol alırken keyifli olmak ve bunu sevdiklerinizle paylaşabilmek mümkün ve kolay. Sevgililer gününün böyle canlı ve keyifli göstergelere rastlaması ile bu sene herkes planlarından ve hediyelerinden memnun kalabilir! Sevgilisi olmayanların da, dostlarıyla eğlenceli bir akşam geçirmesi mümkün olabilir.

15 Şubat Cuma:
Sabah erken saatte oluşan olumlu bir gösterge kendimizi güçlü ve güvende hissedeceğimizi ve güne kendimizden ve hayattan memnun bir şekilde başlayacağımızı sembolize ediyor. Ancak saat 12.08’e kadar bu rahatlık ve özgüvene dayanarak fazla risk almamanız ve biraz sabırlı davranmanız önemli. Çünkü ancak 12.06 sonrası başlanan işlerden somut sonuç almamız mümkün olacak ve bu saatten sonra pek fazla çaba ve mücadele gerektiren durumlar da söz konusu olmayacak. Önümüzdeki 2,5 gün boyunca çok daha rahat, keyifli, telaşsız ve sakin olabilir, hayatın tadını çıkardığımızı hissedebiliriz. Öğleden sonra sezgilerimiz ve ilham gücümüz yükselirken, akşama doğru kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Öğleden sonra girişimde bulunacağımız her türlü konuda, özellikle de iş ve finans konularında güçlü destekler bulmamız ve hedeflerimize hızla ilerlediğimizi görmemiz mümkün.

16 Şubat Cumartesi:
Sakin, sabırlı ve keyifli halimizin devam ettiğini fark ederek başladığımız hafta sonunun sabah saatlerinde kendimizi çok güçlü hissedebilir, kafamıza koyduğumuz her şeyi halledebileceğimizi ve somut başarılar elde edeceğimizi hissedebiliriz. Öğlene doğru kısa bir süre için de olsa engeller çıktığını düşünerek kaygılansanız da biraz sabırlı olarak bu durumdan sıyrılmanız mümkün. Akşama doğru duygularımızı ifade etmek isteyebilir ve keyifli sohbetlerin olduğu ortamlarda bulunabiliriz. Cumartesi akşamını herhangi bir organizasyonla değerlendirebileceğiniz gibi, evde kitap okuyarak veya bir şeyler yazarak da geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün saat 10.13-10.44 arası dışında tüm gün boyunca giriştiğiniz işleri yüksek motivasyonla ve çok kolay şekilde tamamlamanız, somut sonuçları son derece akıcı şekilde elde etmeniz mümkün. Gece yarısına doğru kendi isteklerimizle diğerlerinin taleplerini dengelemek biraz çaba gerektirebilir.

17 Şubat Pazar:
Günün ilk saatleri ve sabahın erken saatlerinde uyanık olanlar son derece kadersel karşılaşmalar yaşayabilir ve geçmişi sorgulayabilirler. Bugün sakin, keyifli ve dingin olma eğilimimiz devam ederken, saatler ilerledikçe kendimizi biraz daha gergin hissetmemiz mümkün. Bunun sebebi bizim için önemli kişilerle, özellikle de erkek figürleriyle uzlaşının çok kolay olmaması olabilir. Koşulları ve karşımızdaki kişiyi fazla zorlamayarak rahatımızı devam ettirmeyi tercih etmeliyiz. Özellikle de saat 22.31’den 23.50’ye kadar önemli bir adım atmamamız önemli. Bu saatten itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor ve bize hafta başında iletişim ve bilgi akışının son derece hızlı ve dinamik olacağı bir süreci haber veriyor.

İyi haftalar…

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER