@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.11.2012

12-17 Kasım 2012 haftalık burç yorumları

Bu hafta Güneş tutulması ve Yeniay ardı ardına gerçekleşecek. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen, bu haftanın astrolojik yorumunu ve tutulmanın etkilerini Pudra.com'da anlatıyor.

12 Kasım Pazartesi

12-17 Kasım 2012 haftalık burç yorumları
Sabahın erken saatlerinde haftaya dinamik bir başlangıç yaptığımızı hissetsek de, saat 7.13’ten 13.11’e kadar gökyüzü yeni bir başlangıç yapmamamızı tavsiye ediyor. Geçen hafta geri gitmeye başlayan Merkür de aynı mesajı veriyordu hatırlarsanız. Bu saatlerde elimizdeki işlerin üzerinden geçmek ve toparlanmak yeni bir adım atmaktan daha isabetli olacaktır. Saat 13.11 itibariyle 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor. Duygular yoğunlaşacak, sezgiler derinleşecek ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana geçecek. Finansal anlamda da riskler almaya daha eğilimli olabiliriz. Ancak ay küçülmekte ve yeni adımlar atmaktansa artık eldeki işleri tamamlamaya, bırakılacakları bırakmaya bizi davet etmekte. En büyük yüzleşmeleri yaşamak ve en derin temizlikleri yapmak içinse çok uygun bir-iki gün olduğunu söylemeliyim. Öğleden sonra sezgilerimizin sesini dinlemeli ve ilham gücü gerektiren işlerle ilgilenmeliyiz. Akşama doğru kendimizi daha sağlam zeminde hissedebilir ve desteklendiğimizi fark edebiliriz. Gecenin ilerleyen saatlerinde kendimizi daha da güçlü hissedebiliriz.

13 Kasım Salı
Bugün gökyüzünde çok önemli bir gösterge bulunmaması sakin bir gün olabileceğini gösteriyor. Öte yandan Pazartesi için bahsettiğim bazı temalar devam ediyor. Hem iletişim gezegeni geri gittiği, hem de aylık döngü kapanmakta olduğundan, geleceğe yönelik risk içeren adımlar atmak yerine biraz kabuğumuza çekilmemizin, içsel hesaplaşma ve temizliklerle ilgilenmemizin yerinde olacağını, işleri başlatmak değil bitirmenin bugün için daha uygun olacağını söylemeliyim. Özellikle borçlar, alacaklar, yatırımlar, finansal anlaşmalar, miras, vergi, sigorta gibi konularla ilgilenme zorunluluğunuz varsa bugün sadece konuları değerlendirmekle yetinmenizi tavsiye ederim. Yarın gerçekleşecek bir başka göstergenin etkisi de bugünden başlayarak zihinsel olarak netleşememe ve kararsızlık riskini bu tabloya ekleyebilir. Ruhsal çalışmalar ve ilham gücü gerektiren işler için ise mutlaka değerlendirilmesi gereken bir gün olacaktır.

14 Kasım Çarşamba
Gece yarısını birkaç dakika geçe Güneş Tutulması ve Yeniay birbiri arkasına gerçekleşecek. Her ay yeni bir döngü gerçekleşerek bize hayatın belirli alalarında yeni açılım fırsatları sunar. Bunlardan yılda ortalama iki tanesi ise Güneş Tutulması ile tetiklenir. Güneş Tutulmaları çok ani ve beklenmedik olayların meydana geleceğini, aslında bir süredir altyapısı oluşan bu durumların artık görünür olmaya başlayacağını sembolize eder. Bu durum bir yandan stres kaynağı gibi dururken bir yandan da hayatımızı değiştirme ve dönüştürme fırsatları içerir. Özellikle de Akrep’teki Yeniay ve buna rastlayan Güneş Tutulması en yoğun, en derin ve dolayısıyla en büyük dönüşüm fırsatları getirendir. Bu tutulmanın özellikle yeni bir iş kurmak, yeni bir sorumluluk üstlenmek için heves duyanlara faydalı olacağını biliyoruz. İçinde doğum sembolizmi taşıyan bu tutulma uzun zamandır bu konuyla uğraşanlara sonuç getirebileceği gibi, doğru adımları atarak tutkusunu takip eden pek çokları da farklı alanlarda kendini doğum yapmış gibi hissedebilirler. Bugün ayrıca zihin gezegeni de geri harekette tekrar Akrep Burcu’na girerek değişimi, dönüşümü vurgulamaya başlıyor. Saat 12.39-12.53 arasında kısa bir süre beklemede kalmamız gerekebilir. Daha sonra 2,5 gün sürecek yeni bir döngü başlayacak ve kendimizi çok daha özgür, rahat ve iyimser hissetmeye başlayacağız. Daha fazla açık havada olmak, kendimizi geliştirecek yeni deneyimler yaşamak, hareket halinde olmak ve seyahat planlamak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Öğleden sonra saatlerinde biraz karasızlık hissederken, akşama doğru kendi doğrularımızı savunma ve farkımızı ortaya koyma şansı elde edebiliriz. 12 Haziran’dan beri geri giden şifacı sembolü Kiron da bu akşam düzgün harekete geçiyor ve bu sürede endişe duyduğumuz ve başkalarına daha fazla faydalı olduğumuz konularda artık kendi şifamıza yönelebileceğimizi sembolize ediyor. Çarşamba gününün yoğunluğunu en iyi şekilde değerlendirmenizi, hayatınızda yeni bir sayfa açmak ve kendi gücünüze ulaşmak için milat kabul etmenizi dilerim.

15 Kasım Perşembe
Yılın belki de en önemli, en yoğun günlerinden biri geride kalmışken, bugün kendimizi oldukça hafiflemiş, özgürleşmiş hissedebilir, özellikle de sabah saatlerinde son derece iyimser, rahat ve neşeli olabiliriz. Sonrasında ise sanatla ilgilenmek, sosyalleşmek, bize huzur ve keyif veren kişilerle bir arada olmak isteği fazlalaşabilir. Ben yine de aşırılara kaçma ve risk almaya fazlasıyla meyilli olma göstergelerinden dolayı Merkür’ün halen geri gittiğini ve ileriye adım atmak yerine elimizdeki işlere odaklanmamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Bunun dışında Perşembe günü bizi özgür hissettirecek, geliştiğimizi ve rahatladığımızı fark ettirecek ne varsa onu hayatımıza katarak mutlaka değerlendirmemiz gereken, keyfini çıkarmamız gereken bir gün olacaktır.

16 Kasım Cuma
Sabah saatlerinde kendimizi fazlasıyla enerjik ve hırslı hissedebiliriz. Hedefe odaklanmak için kullanırsak faydalı olabilecek bu gösterge aksi taktirde huzursuzluk, gerginlik ve agresiflik olarak çalışabilir. Saat 11.45-12.36 arasında bu güçlü itilime rağmen sakin ve sabırlı olmaya özen gösteren ve beklemede kalanlar daha karlı çıkabilirler. Saat 12.36’dan itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor. Sorumluluklarımız, zorunluluklarımız ön plana geçerken her şeyi fazlasıyla ciddiye almaya başlayabiliriz. Öğleden sonra biraz daha yumuşak ve hoşgörülü olunabilirken, akşama doğru beklenmedik gelişmeler ani tepkilere sebep olabilir. Öte yandan gelişen olayların çok kısa sürede sakinleşmesi, taşların yerine oturması, endişelerimizin yerini şifaya bırakması çok mümkün. Gece yarısına doğru kendimizi baskı altında hissetmeye başlarsak koşulları zorlamamalıyız.

17 Kasım Cumartesi
Bugün her şeyin çok kadersel gelişebileceğini, ilginç karşılaşmalar, tanışmalar ve konuşmaların söz konusu olabileceğini söyleyebiliriz. Hedeflerimize doğru yürürken sezgilerimiz ve ilham gücümüz bize yardımcı olabilir. Fedakarlık gerektiren çalışmalara emek sarf edebileceğimiz, başkalarına karşı sorumluluklarımızın bilincinde olabileceğimiz bir gün. Sabah erken saatlerde savaş gezegeni burç değiştiriyor ve 26 Aralık’a kadar hepimizin işiyle ilgili daha fazla mücadeleci olabileceğimizi, hedeflerimize yürümek için daha fazla ve daha derli toplu şekilde çaba sarf edebileceğimizi sembolize ediyor.

18 Kasım Pazar
Sabah 7.55 ile 14.11 arasında sonuç beklememizi gerektiren bir işe girişmemeli, koşulları zorlamadan gözlemci durumda kalmalıyız. Uzun zamandır ihmal ettiğimiz bazı sorumlulukları tamamlamak, örneğin evle ilgili tamirat, tadilat gibi işlerle uğraşmak için uygun bir Pazar sabahı olabilir. Saat 14.11’den sonra sosyalleşmek ve arkadaşlarımızla zaman geçirmek isteyebiliriz. Akşam saatlerinde dostlarımızla ideallerimizi paylaşmanın verdiği güveni hissetsek de, gece yarısına doğru anlaşılmadığımızı düşünerek duygusal olarak zorlanmamız mümkün. Bu saatlerde evde, kendi kabuğumuzda olmak daha iyi bir fikir olabilir.

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER