@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.10.2015

12-18 Ekim haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

12 Ekim Pazartesi astroloji yorumu

Bugün daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular ön planda olabilir. Öte yandan günün ilk yarısında duygusal olarak baskı altında hissedebilir, bazı şeyleri kökten değiştirme zamanı geldiğini fark edebiliriz. Gökyüzünün sembolizmi bugün otorite figürlerine karşı gelme ve isyankarlık eğilimlerini artırıyor. Özellikle akşam saatlerinde bu duygu gittikçe artabilir. İçinde bulunduğumuz dönemde bu sembolizm tabii ki oldukça anlamlı. Tüm bu etkilerin değişim ve dönüşümü desteklediğini ve alternatif yaratabilme gücünü artırdığını belirtmeliyim. Pazartesi günü bir ayın döngüsünün kapandığı, taze enerjinin olmadığı, dolayısıyla oldukça ağır, iç sorgulamalarla geçen ayın muhasebesini yaptığımız ve hesabını kapattığımız bir gün olabilir. 

12-18 Ekim haftasının astrolojik yorumu
 

13 Ekim Salı astroloji yorumu

Gece yarısından itibaren ani ve sürpriz olaylar huzursuz hissettirebilir ve gerginliğimizi artırabilir. Saat 03:06’da Yeniay gerçekleşecek ve sonrasında gün boyunca başka önemli hareket gerçekleşmeyecek. Bildiğiniz gibi her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir. Terazi Burcu’nda gerçekleşen Yeniay ise hem kişisel düzeyde hem de tüm dünyada ilişkiler ve diplomasiyle ilgili yepyeni bir dönemin başladığını sembolize ediyor. Hepimiz hayatımızın bu alanlarında yenilenmeye gitmemiz gerektiği mesajını almalı, yeni dengeler için hazır olmalıyız. Bu belki de hayatımıza yeni insanlar gireceğinin göstergesi ya da ilişkilerimizde yeni bir tutum benimsememiz zamanının geldiğinin sembolü olabilir. Gün boyunca fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olsa da, herhangi bir somut sonuç elde etmek pek kolay olmayabilir.
 

14 Ekim Çarşamba astroloji yorumu

Saat 00:39’da başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacak ile ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde kendimizi çok daha huzurlu ve uyumlu hissedebiliriz ve öğleden sonra saatlerine kadar da ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygularımızı ifade edebileceğimiz sanatsal işler, ruhsal çalışmalar, ya da su kenarında iç sesimizle baş başa zaman geçirmek için çok uygun saatler olabilir. Günün geri kalanında gökyüzünde önemli bir hareket gerçekleşmeyeceğinden haftanın daha sakin günlerinden biri olabilir. 
 

15 Ekim Perşembe astroloji yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gece yarısından itibaren enerjimiz, mücadeleci yönümüz, motivasyonumuz yükselebilir ve bulduğumuz destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Sabahın çok erken saatlerinde rahatlayabilir, iyimserleşebilir ve şükredebiliriz. Manevi yönden çok güçlü hissedebileceğimiz bu saatleri değerlendirmek oldukça iyi gelebilir. Saat 03:59’dan sonra gün boyunca gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacak ve sadece öğleye doğru bazı kronik endişelerimizi şifalandırmamız gerekebilecek. Bugün yeni bir girişimde bulunmamak, kritik bir adım atmamak, sadece biraz rahatlamak ve bize destek olan dostlarımızla bir araya gelmek daha doğru olacaktır. Haftalık burç yorumlarınızı iyi değerlendirmenizi dilerim.
 

16 Ekim Cuma astroloji yorumu

Günün ilk yarısında gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Saat 12:19’da başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Ancak bugün bütün bu konularda mutlaka çok dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bu saatlerde bir taraftan da otorite figürleriyle ilgili sıkıntı yaşayabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz. Kısacası bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Akşama doğru ise fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek çok daha kolay olabilir. Bugün hedeflerimize ulaşmak için güçlü kişilerden destek bulmamız da mümkün olabilir.  
 

17 Ekim Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge sağlamak zorunluluğu bizi biraz yorabilir. Ardından kendimizi karmaşa halinde hissedebileceğimizden ve ne istediğimizi tam bilemediğimizden, dikkat gerektiren işlerle değil ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Öğleye doğru ise bu sefer hırsımız çok yükselebilir ve rekabete, mücadeleye açık hale gelebiliriz. Üstelik de iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine de dikkat etmeliyiz. Akşama doğru da tekrar kronik endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Kısacası Cumartesi günü boyunca zorlu semboller birbirini takip edecek. Ancak gece yarısına doğru dostlarımızla zaman geçirebilir ve kendimizi yaratıcı şekilde ortaya koymak için destekler bulabiliriz. Bugün ilişkiler ve finansal konulardaki belirsizlik ve karmaşalardan dolayı bu konularda riskli bir karar almamakta fayda olacaktır. 
 

18 Ekim Pazar astroloji yorumu

Pazar sabahında da daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde memnuniyetimiz ve özgüvenimiz oldukça yüksek olabilir. Saat 11:49’dan 21:53'e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Gün boyunca geçmişi ve geleceği sorgulamamıza sebep olabilecek çok kadersel olaylar yaşayabiliriz. Saat 21:53’ten itibaren 2,5 günlük yeni döngü başlıyor ve buna göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Pazar günü davranışlarımızda aşırılıklara kaçma riski olduğundan özellikle öfke kontrolüne çok dikkat etmeliyiz. Gün boyunca gerginliği tetikleyecek ortamlardan uzak kalmakta fayda olacaktır. Açık havada sportif aktivitelerle zaman geçirmek veya kısa bir seyahat çok daha iyi gelebilir. 

Huzur ve barış getiren bir hafta olmasını dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER