@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.05.2014

12-18 Mayıs haftasının astrolojik yorumu

Bu haftanın ortasında Dolunay var; olaylar büyüyebilir. Hızlı kararlar vermeden önce iyi düşünmenizi tavsiye ederim. Astroloji Uzmanı Asude Argun, 12-18 Mayıs haftasının yorumunu Pudra.com'da anlatıyor.

12 Mayıs Pazartesi

12-18 Mayıs haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü Ay ilişkileri öne çıkaran Terazi burcunda… Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilerle yakından ilgilenebilirsiniz. Eşiniz, partnerinizle bağınızı güçlendirmelisiniz. İş hayatında yaptığınız çalışmalara estetik değer katabilir, daha güzel işler ortaya koyabilirsiniz.

Günün en önemli etkisi Ay’ın boşlukta olması. Pazartesi 03:51’den başlayarak, Salı 04:08’e kadar önem verdiğiniz işlere başlamamanızı tavsiye ederim. Bekleyen, bitirmeye çalıştığınız işleri düzenlemek, güzelleştirmek için harika bir zaman. Ay’ın, iyicil Jüpiter’le yaptığı kare açı size destek olacak. İletişim gezegeni Merkür’ün, savaşçı Mars’la yaptığı üçgen açı, yanlış anlamalara sebep olabilir. Fikirlerinizi ifade ederken daha dikkatli olmanızı ve karşı tarafı doğru anlamaya çalışmanızı tavsiye ederim. Aksi halde sürtüşmeler ortaya çıkabilir.

13 Mayıs Salı
Bugün Ay, derin, gizemli, kuşkucu Akrep burcuna geçiyor. Perşembe sabahına kadar, kendinizi daha hırslı, tutkulu hissedebilirsiniz. Aynı zamanda daha seksi, daha çekici bir ruh haline bürünebilirsiniz. Ancak bu derin etkileri olumlu yönde kullanmalısınız. Aksi halde zorluk gezegeni Satürn sizi bekliyor olacak…

Günün tek bağlantısı Ay ile sisli Neptün arasında üçgen açıyla oluyor. Aşkı yakalamak, tutkuyla yaşamak için şanslısınız. Partnerinizle romantik dakikalar sizi bekliyor. Ancak gerçekçilikten de uzaklaşmamalısınız. Beklentilerinizi azaltmalı, duygusal risk almamalısınız.

14 Mayıs Çarşamba
Ay, tutkulu Akrep burcunda yoluna devam ediyor. Endişeleri bir kenara koyup gününüzü sezgilerinize güvenerek geçirmenizi tavsiye ederim. Dolunay’ın yüksek enerjisini yaşadığımız bugünlerde, hırstan uzak durmanızı tekrar söylememe gerek yok sanırım. Akrep’in zehrini başkalarına aktarmayın. Sezgilerinize güvenerek ama kontrol ederek ilerlerseniz daha rahat edersiniz.

Gün içinde bir çok bağlantı gerçekleşiyor. İlki Ay ile yenilmez Pluto arasındaki altmışlık açı. Eğer sezgilerinize güvenir, hırstan uzak durursanız güç kazanabilirsiniz. Sorunları aşmak için gayet soğukkanlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Ay ile Jüpiter arasındaki üçgen açı olayları genişletecektir. Olumlu ya da olumsuz yöne ilerlemesine sizin tepkilerine bağlı olacak. Etrafınıza karşı daha hassas olabilirsiniz. Ay’ın zorluk gezegeni Satürn’le birleşimi günün zorlu bağlantılarından biri… Zorlukların üstesinden gelmenin bir yolu bulmalısınız. Çaba göstermeniz, olayları ciddiye almanız gerekecek. Güneş ve Ay arasındaki karşıtlık, yani Dolunay’ın etkisi, son 2 haftadır yaşanan gelişmeleri aydınlatıp, herşeyi ortaya çıkaracak. Kişisel tartışmalardan sakının. Dolunayın birkaç gün öncesi ve sonrası gerginlik olabilir. Günün son bağlantısı Venüs ile Pluto arasında. Aşk ve ilişkiler konusunda oldukça tutkulu davranabilirsiniz. Ancak aşk gezegeni Venüs’ün rahat etmediği Koç burcunda oluşu, ilişkiye sorunlar getirebilir. Hırstan uzak durmalı, olayları tırmandırmamalısınız. Akşam saatlerinde kabuğunuza çekilmenizi tavsiye ederim, zira 22:17 ile Perşembe sabahı 08:44 arasında Ay açısız, boşlukta kalacak. Motivasyon sorunu yaşama olasılığınız yüksek…

15 Mayıs Perşembe
Sabah saatlerinde Ay’ın iyimser Yay burcuna girişi sizi rahatlatacak. Daha olumlu, heyecanlı ve girişken bir ruh haliyle hafta sonuna yaklaşıyor olacaksınız. Hafta sonunu eğlenceden çok, sorumluluklara ayırmanız gerekebilir. O yüzden bugünün kıymetini bilmelisiniz. Yabancılar, yurtdışı, basın, yayın, medya, hukuk ya da kişisel gelişim konularıyla ilgilenmek için vakit kaybetmeyin.

Günün içinde Ay, Neptün karesi gerçekleşiyor. İlhama, sezgiye dayalı işlerde rahat olabilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir, romantizmi doruklarda yaşayabilirsiniz. Ancak dünyevi işlerde daha dikkatli olmalısınız. Yanılma payınızı işin içine katmalısınız.

16 Mayıs Cuma
Haftanın son iş günü Ay pozitif ruh taşıyan Yay’da yoluna devam edecek. Her şeyi daha üst boyuttan değerlendirebilir, hikmetli yönleri görebilirsiniz. İyimserliğiniz, coşkunuz etrafa neşe katacak. Daha cesur ve girişimci olabilirsiniz.

Gün içinde gökyüzünde pek çok hareket gerçekleşiyor. Yeryüzündeki eşzamanlılıkla hareketli bir güne hazırlık yapmalısınız. Ay’ın açılarına bakarsak; Ay Mars altmışlığı girişimciliğinizi artıracak. Ancak sinirlerinizi kontrol etmeli, tepkilerinizi ayarlamalısınız. Ay, Uranüs üçgeniyle, sıradışı olaylara yakın olabilirsiniz. Size sürpriz yapıp gelen biri, beklenmedik misafirler gününüzü renklendirebilir. Tabii ki planlarınızda değişiklik yapmanızı da gerektirebilir. Ay, Merkür karşıtlığında ise dışardan gelen fikirlere açık olmalısınız. Başka bir bakış açısı size değer katabilir. Eleştirilere açık olmalı, fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Ay dışında hareketlenen gezegenlere bakarsak, iletişimci Merkür ile güzel Venüs arasında olumlu akan altmışlık açı oluşuyor. İlişkileri geliştirmek, destek almak için bugünleri kullanmanızı tavsiye ederim. Venüs’ün aynı zamanda Uranüs’le birleşmesi işin içine sürprizleri de katıyor. Beklenmedik olayları iyi karşılamak için sabit fikirli olmamak gerekir. O zaman yaşamın size sunduğu olumlu yanları kolaylıkla yakalabilirsiniz.

Son olarak önemli işlerinizi sabah erkenden halletmenizi öneririm. Zira Cuma 10:44 ile Cumartesi 11:12 arasında Ay Boşlukta olacağı için yeni adımlar atmak zor olabilir. Bu saatleri el oyalayacak konulara ayırınca rahatlayacaksınız.

17 Mayıs Cumartesi
Öğlene doğru, boşluktan çıkıp kararlı Oğlak burcuna geçen Ay’la kolay odaklanabileceksiniz. Hafta sonunu tatile değil de, sorumluluklara ayırmanızı tavsiye ederim. Sorunlar ortaya çıkmadan gösterdiğiniz çabanın karşılığını göreceksiniz. Oğlak burcunun verdiği kararlılığı, hedefe odaklanmayı olumlu yönde kullanmalısınız.

Gün içinde, Ay Neptün altmışlığı ile daha yumuşak hareket edebilirsiniz. Sert konuları bile daha naif bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Ancak reel konularda bu kadar iyimser olmamalısınız. Yanlış anlamalara, yanılmalara açık olabilirsiniz. Gerçeklerin farkında ama endişeden uzak olmalısınız.

18 Mayıs Pazar
Oldukça hareketli bir Pazar gününe hazırlıklı olmalısınız. Sizin için zor konuları aşmak, sorumlulukları yerine getirmek öncelik olmalı… Ay Oğlak burcunda disipline olmanız gerektiğini haber veriyor. O zaman günü rahat geçirecek, haftayı verimli kapatmış olacaksınız.

Bugün Ay, içinden geçtiğimiz zor dönemi anlatan Pluto, Uranüs, Mars T-karesini tetikliyor olacak. Ne zamandır iniş, çıkış yaşadığınız olaylar alevlenebilir. Bunu çözüme ulaşma fırsatı olarak görmelisiniz.

Ay, Mars karesi hedeflerinizi iyi belirlemeniz gerektiğini söylüyor. Her ne kadar Mars, Terazi burcunda kararsızlık verse de, yapacağınız öncelik sıralamasına göre ilerlemelisiniz. Basit şeylere bile sinirlenebileceğinizi de göz ardı etmemelisiniz. Kendinizi kontrol etmeyi unutmayın. Ay’ın Pluto ile birleşmesi olayların şiddetini artırabilir. Güç savaşı yapmamalı, güç birliği sağlamalısınız. Ay, Uranüs karesi tepkilerinizi kontrol etmeniz gerektiğini vurguluyor. Değişikliklere açık olmalı, sıradışı gelişmeleri anlayışla kabul etmelisiniz. Bu da size farklı bir bakış açısı getirecek. Ay Venüs karesinde ilişkileriniz gerilebilir. Sevdiğiniz insanlarla mücadele içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Ay Jüpiter karşıtlığı günün güzel etkilerinden… Gösterdiğiniz çabanın karşılığını alacağınızı söylüyor. Sabrın sonunda selamet olduğunu göreceksinz. Ay Satürn altmışlığı ise gün içindeki gelişmeleri, kalıcı bir şekile getirebileceğinizi anlatıyor. Umarım sorunları tekrarlanmayacak şekilde çözüme ulaştırır, haftayı keyifle kapatırsınız. Günün son bağlantısı da bunu vaad ediyor. İlişki gezegeni Venüs ile şanslı Jüpiter arasındaki kare, size güzellikler katacaktır. Zorlukların içinde sevgi ve anlayışla çıkabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER