@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.01.2015

12-18 Ocak haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta fedakarlık eğilimimiz yükselebilir, enerjimizi bize ilham veren konulara, sanata ve ruhsal çalışmalara yönlendirebiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

12 Ocak Pazartesi

12-18 Ocak haftasının astrolojik yorumu
Haftaya ılımlı sembollerle başlıyoruz. Bugün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde duygularımızı ifade edebilecek rahatlıkta olabilir, öğleye doğru da ilişkilerde kolayca uyum sağlayabilir ve çok keyifli olabiliriz. Öğleden sonra saatleri ise çok farklı bir ruh halinde geçebilir ve kendimizi pek de rahat hissetmeyebiliriz çünkü aniden değişen koşullarla ve sürpriz gelişmelerin getirebileceği huzursuzluklarla karşılaşabiliriz ve sonrasında da duygusal baskıların getirdiği zorlanmalarla yüzleşmemiz gerekebilir. Akşama doğru ise kadersel karşılaşmalar ve ilginç buluşmalar gerçekleşebilir. Bugün savaş gezegeni yeni konumuna gelerek 20 Şubat 2015’e kadar enerjimizi odaklayacağımız konuları değiştirecek. Bu dönemde fedakarlık eğilimimiz yükselirken enerjimizi bize ilham veren konulara, sanata ve ruhsal çalışmalara yönlendirebiliriz. Kararsızlık ve yön tespit etmekte zorlanma hissederseniz kendinize biraz zaman tanımanızda fayda olabilir.

13 Ocak Salı
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatla ilgili konuları ön plana alabilir ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olabiliriz. Sabahın erken saatlerinden itibaren iyimser, neşeli, rahat ve güvende hissedebiliriz. Kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz, inanç ve şükran duygumuz oldukça yüksek olabilir. Sonrasında ise Sondördün’ün gerginliğini hissetmeye başlayabiliriz. Saat 11:47’den sonra gün boyunca gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak.

14 Ocak Çarşamba
Saat 01:45’te başlayan 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Sabahın erken saatlerinde hedeflerimize yürüyecek motivasyonu bulabilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Öğle saatlerinde ise sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir. Bugün zihin ve iletişim sembolünün olumlu etkileşimleri yaratıcı düşünceye, yeni buluşlara ve heyecanlı sohbetlere uygun bir gün olacağını ifade ediyor.

15 Ocak Perşembe
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Gün boyunca iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. Öte yandan bugün iki zorlayıcı gezen birbiriyle sert bir etkileşim içinde olacak. Bu yüzden kendimizi ve koşulları zorlamadan gözlemci durumundan olaylara bakmamız, pek fazla risk içeren girişimlerde bulunmamamız yerinde olacak. İlişkilerle ilgili ise olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Gece yarısına yaklaştıkça biraz daha rahat ve özgüvenli hissetmeye başlayabiliriz.

16 Ocak Cuma
Saat 10:01’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 10:01’den itibaren başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılmamız veya seyahat planlarına odaklanmamız söz konusu olabilir. Ancak günün geri kalanındaki semboller beklentimiz ölçüsünde bir rahatlık vaat etmiyor. Öncelikle bizi kısıtlanmış hissettirerek zorlayan sorumluluklarla yüzleşmemiz gerekebilir. Öğleden sonra saatlerinde ise gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar oluşabilir. Akşama doğru ise belirsizlikler ve karışıklıklar söz konusu olabileceğinden dikkat gerektiren işlerle bu saatlerde ilgilenmemek daha mantıklı olacak. Ancak yaratıcılık, ilham gücü gerektiren işler veya ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Kısacası önemli işlerinizi mümkün olduğunca Cuma gününe bırakmamanızı tavsiye ederim.

17 Ocak Cumartesi
Bugün de güne rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bugün ön plandaki temalarımız olabilir. Sabah saatlerinden itibaren sosyalleşmek ve arkadaşlarımızla birlikte heyecanlı saatler geçirmek isteyebiliriz. Ardından kadersel karşılaşmalar ve ilginç buluşmalar gerçekleşebilir. Öğleye doğru bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de bu saatlerden itibaren önce duygularımızı ifade edebilecek rahatlıkta olabilir, sonrasında ise ilişkilerde kolayca uyum sağlayabilir ve çok keyifli olabiliriz. Akşam saatlerine yaklaştıkça daha da iyimser, neşeli, rahat ve güvende hissedebiliriz. Kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz, inanç ve şükran duygumuz oldukça yüksek olabilir. Çok yeni fırsatların ortaya çıkabileceği, şanslı bir gün geçirebiliriz. Saat 21:26’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine bu güzel akşamın tadını çıkarmakta fayda olacak. Bu harika Cumartesi gününü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

18 Ocak Pazar
Saat 14:05’e kadar gökyüzünde gün boyunca önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 14:05’te ise 2,5 günlük yeni döngü başlıyor ve buna göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gün boyunca hedeflerimize yürüyecek motivasyonu bulabilir ve çok güçlü hissedebiliriz. Gece yarısına doğru ise ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER