@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.08.2012

13-19 Ağustos haftalık burç yorumları

13-19 Ağustos tarihleri arasında gökyüzü oldukça hareketli. Bu hafta astrolojik açıdan bizi nelerin beklediğini Astrofiber.com sitesinin uzmanları Pudra.com'a anlattı.

13 AĞUSTOS PAZARTESİ: Haftaya ne yazık ki bitmekte olan enerjilerle başlamaktayız. Ay’ın hem İkizler burcunun son derecelerinde olması hem de ışığının küçülüyor oluşu yeni girişimlerimiz için uygun değil. Sabah 11.28’ de Ay’ın Yengeç burcuna geçişine kadar olan süreyi elimizdeki işleri tamamlamaya ayırarak değerlendirebiliriz. Genelde Ay’ın Balsamik faza yani ışığının azaldığı sürece denk geldiği zamanlarda başlattığımız işlerde istediğimiz verimi alamayabiliriz. Yeniay’ı yani taze enerjileri bekleyerek harekete geçmek bizi daha kazançlı kılabilir, pozitif sonuçlara götürebilir. Pazartesi günü Ay’ın Yengeç burcuna geçişi ile birlikte kendimizi duygusal ve hassas bir ruh hali içinde bulabiliriz. Ay-Neptün arasındaki üçgen yani olumlu açı bizi hayal dünyasına çekebilir, yaratıcılığın yanı sıra olaylara vereceğimiz tepkilere tevekkül kazandırabilir. Ay-Venüs kavuşumu da bu durumu destekler nitelikte görünüyor. Çevremize korumacı, şefkatli ve iyi niyetlerle yaklaşabiliriz. İlişkilerimizde uyumlu olmayı tercih edebilir, sevgimizi göstermekten kaçınmayabiliriz. Gece geç saatlerde ise Ay-Pluto arasındaki karşıtlığın olumsuz etkilerine maruz kalabilir, duygusal olarak gerginliğe ve içsel bir çekişmeye girebiliriz. Eş zamanlı gerçekleşecek Ay-Uranüs karesi ise duygularımızda ani değişime, fevri ve isyankar davranışlara neden olabilir.

13-19 Ağustos haftalık burç yorumları

14 AĞUSTOS SALI:
Güne bir gece evvel yaşadığımız gerginliğin yorgunluğunu atamadan tahammülsüz olarak başlayabiliriz. Alınganlık gösterebilir, duygusal iniş çıkışlar yaşamaya yatkın olabiliriz. Ailemiz, evimiz, vatanımızla ilgili hassasiyetlerimizde artış olabilir, her zamankinden fazla duyarlılık içinde davranabiliriz. Bugün Yengeç burcundaki Ay, diğer gezegenlerle açı kurmadan ilerlemesini sürdürüyor. Ancak Mars’ın Satürn’e yaklaşıyor olması içsel gerginliğimizi yavaş yavaş tırmandırıyor; öfkeli ve ani tepkiler vermemize zemin hazırlıyor. İlişkiler, anlaşmalar ve iletişim alanında kontrol edemediğimiz gelişmelerle karşılaşma olasılığımızın yüksek olduğu bu günü sakin geçirmeye çalışmalıyız. Bizi risk almak durumunda bırakan olaylara sonradan pişman olmamak için karşı temkinli yaklaşmalıyız.

15 AĞUSTOS ÇARŞAMBA: Sabah saatleri oldukça hareketli geçebilir. Ay’ın 24 derece Terazi burcundaki Satürn-Mars kavuşumuna kare açıda olması bir süredir yaşadığımız olayların açığa çıkıp netleşmesine ve süregelen içsel savaşımıza adeta tetik oluyor. Sabrımızın denendiği bir süreçte olduğumuzu bilmeli, öfkemizi kontrol altına almalı, temkinli davranmalıyız. Endişe ve kaygıları bir kenara bırakarak sağduyulu hareket etmeliyiz. Terazi burcundaki Satürn-Mars kavuşumu Via Combusta diğer bir deyişle Yanan Yol’da gerçekleşiyor. Astrolojik olarak bu terim zorluklara, gerilime, ilişkilerde ve işbirliklerinde çıkmazlara işaret eder. Bu temaların yanı sıra adalet ve diplomasi alanında da kendimizi öne sürerken zorluklarla karşılaşabiliriz; uyuma yatkınlığımız ve cesaretimiz testten geçebilir. Başa çıkabilmek için kimi zaman kendimizle kimi zaman da otorite konumundaki kişilerle rekabete girebiliriz. Yine 15 Ağustos’ta Yengeç burcundaki Venüs’ün Uranüs ve Pluto gibi iki güçlü gezegen tarafından baskı altına alınıyor oluşu bizi duygusal ve parasal anlamda etkileyebilir. Yakın ilişkiler, aile bağları ve vatan sevgisi üzerine yoğunlaşmamıza, kazançlarımızı korumak ve biriktirmek adına yeni ve ani kararlar almamıza neden olabilir. Tutku ve ihtirasın eşlik ettiği hislerle isteklerimizin peşinden gidebilir, ani kopuşların getirdiği yön değişimini yaşayabiliriz. Ay’ın Aslan burcuna geçmeden önce boşlukta olacağı 11.20 - 21.05 arasındaki zaman dilimini yaşadıklarımızın değerlendirmesini yaparak ve eksik bıraktığımız işlerimizi tamamlayarak geçirebiliriz.

16 AĞUSTOS PERŞEMBE: Ay’ın Aslan burcunda ilerleyişi ile birlikte duygusallıktan sıyrılabilir, bize keyif verecek ve mutlu edecek kişi ve işlere yönelebiliriz. Ancak Ay’ın ışığının iyice küçülmekte olduğunu unutmamalı, eskiyi bırakarak yeniye yer açmak için istekli ve kararlı olmalıyız. Hem Güneş’in hem de Ay’ın Aslan burcunda hareket etmesi egomuzu öne çıkardığı için sınırlarımızı ayarlamayı bilmeli, başkaları üzerinde gücümüzü kullanmamaya gayret etmeliyiz. Ay- Uranüs arasındaki olumlu açı yaratıcılık ve yetenek gerektiren çalışmalar için bize motivasyon sağlayabilir, gelişmelere farklı gözle bakacağımız zemini hazırlayabilir. Yarın gerçekleşecek Yeniay’da başlatacağımız girişimler için düşünmemize ve yenilikçi fikirler üretmemize yardımcı olabilir. Ay’ın Jüpiter ile yapacağı sekstil açı ise bu düşüncelerin büyük ve görkemli olacağına işaret ediyor. Ticaret, eğitim, yurtdışını ilgilendiren konularda fırsatlarla karşılaşacağımızın habercisi olabilir. İyimserliğin yanı sıra yüksek beklenti geliştirebiliriz, aşırılığa kaçmadan gelişmelere temkinli yaklaşmakta fayda var.

17 AĞUSTOS CUMA: Bugün 18.54’te oluşacak Yeniay ile birlikte keskin ve sert enerjiler artık yavaşlayarak yerini sukunete bırakıyor. 25 derece Aslan burcunda bir araya gelecek Güneş ve Ay’ın, Satürn’den olumlu etkiler alması girişimlerimizin uzun vadeli olacağını gösteriyor. Sanat, yaratıcılık ve yönetime ait konularda kendimize güvenerek yeni adımlar atabilir, başlangıçlar yapabiliriz. Bir süredir sorunlu olan hem özel hem sosyal ilişkilerimiz artık rayına oturabilir, bizi yeni kararlara sürükleyebilir. Uyumu gözeterek sorumluluklar çerçevesinde hareket edebiliriz. Yeniay’ın yine Mars’a olan olumlu açısı cesaretle, yılmadan, azimle ilerleyeceğimiz koşullara işaret ediyor. Yeniay’ın hemen ardından Mars’la son açıyı yaptıktan sonra Ay 20.55’ten gece geç saatlerde Başak burcuna geçeceği 03.34 ‘e kadar boşlukta kalıyor.

18 AĞUSTOS CUMARTESİ: Güne Ay’ın Başak burcudayken içerdiği hizmet, verimlilik, fayda sağlamaya yönelik enerjiler altında başlıyoruz. Ancak Ay- Neptün karşıtlığı yaşıyor olmamız hem zihinsel hem duygusal karmaşa yaratabilir, sorunları ve sorumluluklarımızı göz ardı etme eğiliminde olabiliriz. Kendimizi başkalarına adeta kurban ederek, karşılıksız fedakarlıklarda bulunabiliriz. Ay-Pluto üçgen açısının devreye girmesiyle birlikte olaylara daha hakim olabilir, organizasyon gerektiren işlerde başarı elde edebiliriz. Ailemize ve sevdiklerimize derin, tutkulu hislerle yaklaşabilir, sezgilerimize kulak vererek davranışlarımızı ayarlayabiliriz. Güçlü ve etkin kişilerden gereken desteği kolayca bulabiliriz. Ay’ın Venüs ile olan uyumlu açısı bize güzellikler getirebilir, ilişkilerimizde sevgi ve saygının bir arada olduğu mutluluklar yaşayabiliriz. Etrafımızdakilere korumacı bir sevecenlikle yaklaşabilir, faydalı olmak için çaba gösterebiliriz.

19 AĞUSTOS PAZAR: Bugün de Ay Başak burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Kendi duygusal ihtiyaçlarımız yanında başkalarını da rahat ettirmek, isteklerini yerine getirmek için çaba içinde olabiliriz. Kurallar dahilinde davranarak görev bilinci ile hareket edebiliriz. Düzen, hijyen ve hizmet gerektiren konulara yoğunlaşabilir; etrafımızdakilerin de aynı duyarlılığı göstermesini bekleyebiliriz. Ancak fazla mükemmeliyetçilik eleştiri almamıza ve iç huzursuzlukları yaşamamıza neden olabilir. Ay- Jüpiter karesinin getireceği aşırılıklara karşı dikkatli, mantıklı ve temkinli olmakta yarar var. Mars’ın Güneş’e yani bilinçli hedeflerimize vereceği olumlu etkilerle cesaretle hareket edebilir; beden gücümüzü yerinde kullanabiliriz. İlişkilerimizde gerektiği kadar samimi ve uyumlu olmayı seçebiliriz. Merkür- Uranüs arasındaki açı ise yeniliklere ve değişime zihnen açık, söylemlerimizle ilgi çekebileceğimize işaret ediyor. Yakın çevremizle alışılmışın dışında görüşmeler yapabilir; daha önce konuşmadıklarımızı dile getirebiliriz.

Astrofiber.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER