13.11.2017

13 - 19 Kasım 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay, yeni başlangıçlar için sizi cesaretlendirecek. Zeynep Süzmen Şen'in astrolojik yorumu Pudra.com'da.

13 Kasım Pazartesi:

13 - 19 Kasım 2017 Haftası Astrolojik Yorumu
Haftaya işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek gibi önceliklerle başlıyoruz. Sabah saatlerinde özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz. Ancak öğleden sonra saatlerinde kronik bazı sorunlarınızla veya sağlık temalarıyla yüzleşmek durumunda kalırsanız, endişeye kapılmak yerine bu durumu şifalandırmaya odaklanmanızı tavsiye ederim.

Günün geri kalanında duygusal olarak biraz daha zorlanabilir, notorite figürleriyle ilişkinizde zorlanabilir, engellendiğiniz duygusuna kapılabilirsiniz. Bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olabilir.

Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm oluşacak. Normalde ortalama yılda 1 kez oluşan bu duruma göre iyicil etkiye sahip olan iki gezegenin birleşik görünümde bulunması pek çok olumlu gelişmenin müjdecisi olabilir. Hangi alanda bu etkiden faydalanabileceğiniz ancak kişisel haritalarınıza göre netleşecek olsa da, bugünlerde başta ilişkiler ve para konuları olmak üzere genel olarak iyimser olacağımızı ve yeni fırsatlar elde edeceğimizi söyleyebiliriz. En son 28 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşerek bazı konularda bizi umutlandıran bu sembol belki de bu kez daha fazla yüzümüzü güldürebilir. Özellikle 28-29-30 Ekim tarihlerinde doğmuş olanlar bu sembolden en olumlu şekilde faydalanabilirler. Bol şans!

14 Kasım Salı:
Saat 02.26'da başlayacak yeni döneme göre ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak gün boyunca pek fazla önemli sembolizmin gerçekleşmeyecek olması oldukça sakin bir güne işaret ediyor olabilir. Bugün zihinsel olarak karmaşa ve belirsizlik hissedebilir, geleceğe yönelik karar vermekte zorlanabiliriz. Dikkat gerektiren işleri, anlaşma ve sözleşmeleri Salı gününe bırakmamanızı tavsiye ederim.

15 Kasım Çarşamba:
Bugün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Fakat sabahın erken saatlerinde rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran bir sembolün etkili olması, bu saatlerde öfkeye kapılmamanın ve gergin ortamlarda bulunmamanın ne kadar önemli olacağını gösteriyor. Öte yandan bu sembol yüksek bir enerji ve motivasyonla işlere odaklanmayı da işaret ediyor olabilir. Öğleye doğru ise bizi duygusal olarak daha da fazla zorlayabilecek bir sembol söz konusu olacak ve adeta değişim dönüşüm zorunluluğu hissetmeye başlayacağız. Neyse ki öğleden sonra yumuşayan gökyüzü ve bulduğumuz desteklerle hayatımızda doğru yöne yürüdüğümüzü fark edebiliriz.

astroloji16 Kasım Perşembe:
Sabah saatlerinde ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız.

Saat 03.51'den 11.18'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 11.18'de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ise duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olmaya başlayacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Bugün ayrıca ilişkilerde aşk ve romantizmin yükseldiği, fedakarlık, estetik duygusu ve zarafetin ön plana çıktığı bir gün olabilir. Sanatla ilgilenenler ise ilham gücünün yüksekliğini fark edebilirler. Ayrıca kronik bazı sorunların çözülmesi ve şifa çalışmaları yapmak için de uygun bir gün olabilir.  Ayın kapanan döngüsü de günü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

17 Kasım Cuma:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüzün ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz.

Öğleye doğru ise oldukça ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Günün geri kalanında ise bulduğumuz destekler sayesinde kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Ancak gece yarısına doğru geçmişle yüzleşmek zorunda kalarak duygusal olarak oldukça fazla zorlanmamız mümkün. Geride kalması gereken konulara tutunmayarak geleceğe yönelmek bu akşamın sınavı olabilir.

Bugün, gün boyunca fikirlerimizi ifade edebilmek, uzlaşmak ve desteklenmek çok kolay olabilir. Öte yandan unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu da sembolize ediyor.

18 Kasım Cumartesi:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün ilk yarısını ayın kapanan döngüsünün etkisiyle sakin bir şekilde, içe çekilerek geçirebiliriz.

Saat 14.42'de yeni ay gerçekleşecek. Her yeni ay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Akrep burcu tıpkı doğanın şu anda bize söylediği gibi içe çekilmek, fazlalıkları üzerimizden atmak, adeta ölmek ve sonra çok daha güçlü şekilde yeniden doğmak sembolizmini taşır. Bu süreçte parayla, cinsellikle, ölümle ilgili tüm korku ve takıntılarımızla yüzleşmemiz de elzemdir.

Akrep burcunda gerçekleşen yeni ay her sene olduğu gibi hepimizi duygusal olarak en derin noktalarla buluşturacak. Yeni ayla birlikte saat 14.42'den 21.58'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 21.58'de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz.

18 Kasım'daki Akrep burcu yeni ayı tüm burçları nasıl etkileyecek, öğrenmek için hazırladığımız kapsamlı çalışmaya tıklayın: 18 Kasım 2017 Akrep burcu yeni ayı etkileri

19 Kasım Pazar:
Bugün de daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Ancak gün boyunca belirsizlikler ve karmaşa ön planda olacağından netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Her ne kadar bugün kalıcı planlar yapmak da istesek, hatta aradığımız destekleri de bulsak, dikkat gerektiren işlerden, önemli karar, sözleşme ve anlaşmalardan mümkün olduğunca kaçınmalı ve tutamayacağımız sözler vermemeye dikkat etmeliyiz. Bugün ayrıca bir başka önemli sembolizm de güç savaşlarının dikkat çekebileceği uyarısında bulunuyor. Ani patlayabilecek öfkeli davranışlara karşı duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalarken kendimizi güç savaşının ortasında bulabiliriz. Kısacası Pazar günü öfkeye kapılmamaya ve kendimizi mümkün olduğunca risklerden uzakta ve huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Bugün sabırlı ve sakin olanlar için daha kolay geçebilir.

Mutlu haftalar!

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER