13.03.2017

13-19 Mart 2017 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta finansal konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

13 Mart Pazartesi burç yorumu

Bugün saat 08.28’de başlayan yeni döngü ile haftaya ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Gün boyunca gelişen tesadüflerin bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü hissedebilir, böylece doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz.

13-19 Mart 2017 haftasının astrolojik yorumu
 

14 Mart Salı burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın erken saatlerinde kendi ihtiyaçlarımızla ilişkilerin gerektirdikleri arasında kalabilir ve uyum sağlamakta zorlanabiliriz. Günün geri kalanında ise duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Neyse ki gece yarısına doğru rahatlamaya başlayabilir, kendimizi canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Bugün ayrıca zihin sembolü dalgın ve kararsız çalıştığı konumundan çıkıyor ve 31 Mart’a kadar kalacağı yeni yerine geliyor. Bu süreçte sözlerimizi fazla süzgeçten geçirmeden sarf edebilir, fikirlerimizi hızlıca ve sertçe ifade edebiliriz. Öte yandan ileriye yönelik hedefler koyabilir, düşüncelerimizi çok daha hızlı ve aktif şekilde dile getirebilir ve anlık kararlar verebiliriz. 
 

15 Mart Çarşamba burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öte yandan sabahın erken saatlerinde ani olaylar, sürprizler ve şoklarla artabilecek gerginliklere karşı çok esnek olmamız gerekebilir. Neyse ki öğleye doğru özellikle iş hayatımızda önemli kişilerden destek bulmak kendimizi sağlam zeminde hissettirebilir. Saat 13.06’dan 18.10’a kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bizim de bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 18.10’da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde aldığımız destekler hayatımızda doğru adımlar attığımızı hissettirebilir. Bugün kronik sağlık sorunlarımızla ilgilenerek ya da en büyük endişelerimizle yüzleşerek şifalanma şansına kavuşabiliriz.
 

16 Mart Perşembe burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Gece yarısından itibaren gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Bugün özellikle finansal konularda inat etmeyenler ve esnek davranabilenler çok daha rahat edebilirler. Günün ikinci yarısında ise daha fazla sakinleşebilir, ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebiliriz.
 

17 Mart Cuma burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde bizim için önemli kişiler tarafından desteklendiğimizi fark etmek güçlü hissettirebilir ve gece yarısına doğru da özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Öte yandan bugün günün büyük çoğunluğunda otorite figürleriyle uzlaşmamız oldukça zor olabilir. Eğer bugün herhangi bir konuda engellerle mücadele etme zorunluluğunda kalırsanız ve özellikle de özgür hissetmekte zorlanarak fazlasıyla sınırlandırılmış hissederseniz, bu konuların üzerine gitmemeli ve koşulları zorlamamalısınız. Önemli karar, sözleşme ve anlaşmalardan da mümkün olduğunca kaçınmak gereken bir gün. Bütün bu zorlukların aslında sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için iyi bir fırsat olduğunu fark edebilirsiniz özgürleşme süreci de başlayabilir. Kolay gelsin!
 

18 Mart Cumartesi burç yorumu

Saat 05.59’da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Neyse ki günün geri kalanında çok daha ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Bugün gün boyunca kendimizi rahat şekilde ifade edebilmemiz ve keyifli sohbetler içinde bulunmamız çok kolay olabilir. Cumartesi gecesinin tadını çıkarmanızı dilerim!
 

19 Mart Pazar burç yorumu

Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren duygularımızı ve isteklerimizi ifade etmekte ve duygu-mantık dengesini kurmakta rahat olabiliriz. Ancak sabah saatlerinde belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini hatırlamalıyız. Öte yandan bu saatlerde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Akşama doğru ise kendimizi şanslı, neşeli ve inançlı hissedebilir, sosyalleşerek keyifli saatler geçirebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER