@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.04.2015

13-19 Nisan haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta duygusal, enerjik, idealist ve mücadeleci yönlerimizin ağır basacağı günler yaşayacağız. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

13 Nisan Pazartesi

13-19 Nisan haftasının astrolojik yorumu
Haftaya idealist düşünceleri ön plana alarak başlıyoruz. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler. Sabahın erken saatlerinde aradığımız destekleri bulmamızla birlikte güvende hissetmemiz kolaylaşacak. Sonrasında ise hırslarımız yükselmeye başlayacak ve rekabete ve mücadeleye açık olacağız. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmalıyız. Akşamüstü saatlerinde kendimizi rahat ve iyimser hissetsek de başta yeme-içme ve alışveriş konuları olmak üzere aşırılıklara kaçmamaya ve bir de duygularımızı abartılı şekilde dışa vurmamaya dikkat etmeliyiz.

14 Nisan Salı
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçerken otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Gece yarısından itibaren arkadaşlarımızla heyecanlı ve sürprizlerle dolu saatler geçirebiliriz. Öğlene doğru kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimizin ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Günün geri kalanında kendimizi rahat ve cesurca ifade edebilir, daha fazla sohbet ve bilgi akışı içinde olabiliriz. Sunuşlar, anlaşmalar, sözleşmeler, sohbetler ve yaratıcı fikirler açısından son derece akıcı saatler olabilir. Saat 22:45’ten 23:12’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve biraz beklemek daha uygun olacak. Saat 23:12’de başlayan 2,5 günlük süreçte çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun zamanlar olabilir.

15 Nisan Çarşamba
Bugün de naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz ve manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Sabahın çok erken saatlerinde sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak özgürlüğünüzü sorgulatabilir ve duygusal olarak da oldukça zorlayabilir. Öğleye doğru ise ilham gücümüzle birlikte kararsızlığımız da yükselebilir. Günün ilk yarısına önemli işlerinizi rastlatmamanızı tavsiye ederim. Öğleden sonra saatlerinde enerjimiz, mücadeleci yönümüz git gide artabilir, hedeflerimize daha yüksek bir motivasyonla yürüyebiliriz. Akşam saatlerinde ise aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Kısacası günün ikinci yarısında çok daha hedef odaklı ve dirayetli olabiliriz. Öte yandan bugün gökyüzünde ilişkileri, aşkı ve parayı sembolize eden Venüs’ün konumu, tüm bu konularda zorlanılan ve engellenmiş hissedilen bir gün olabileceğini gösteriyor. Bu sınavı farkındalıkla atlatan ilişkiler ise bu dönemden daha da güçlenerek çıkabilir. Yine de uyumdan ziyade kısıtlanma hissi ön planda olduğundan bugün sorunları çözüme ulaştırmaktan ziyade asıl sebebi idrak etmemiz daha olası. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü olan gezegen de konum değiştirecek. Böylelikle 1 Mayıs tarihine kadar düşüncelerimizi genellikle finansal konular, kendimizi nasıl güvence altına alabileceğimiz ve hayatın tadını nasıl daha fazla çıkarabileceğimize odaklayabiliriz.

16 Nisan Perşembe
Saat 00:37’den gün bitinceye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından ve ayrıca gün boyunca bazı konular karmaşa ve belirsizlik içinde gözükebileceğinden herhangi bir konuda sonuç beklememek, dikkat gerektiren işlerle ilgilenmemek, yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak daha uygun olacak. Ruhsal çalışmalar, özellikle şifa çalışmaları, ilham gücü gerektiren çalışmalar, dans, müzik, yoga veya deniz kenarında yürüyüşle zaman geçirmek için son derece uygun bir gün. Tadını çıkarın!

17 Nisan Cuma
Saat 00:00’da başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz, mücadeleci yönümüz artacak. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın çok erken saatlerinde işimizi, hayatımızı sağlam bir zemine oturttuğumuzu fark etmek güvende hissettirebilir. Sonrasında keyifli saatler geçirebilir, ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Öğle saatlerinde geçmişi fazlasıyla sorgulayabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Neyse ki akşama doğru neşemiz tekrar yerine gelecek. Bu saatlerde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Gelişimimize katkıda bulunacak yeni bir eğitim ya da seyahat planlamamız da mümkün. Gece yarsına doğru duygusal baskılar söz konusu olabilecek ancak yine de bu harika akşamın tadını çıkarmanızı dilerim. Bugün ayrıca güç ve dönüşüm sembolü geri hareketine başlıyor ve böylece çok daha yoğun bir içe çekiliş zamanı başlıyor. 25 Eylül’e kadar gücümüzü dışarıya göstermek için değil ama kendi içimizdeki gücü keşfetmek için çok daha uygun zamanlar olacak.

18 Nisan Cumartesi
Bugün de enerjimiz, mücadeleci yönümüz yüksek olacak. Gün boyunca oldukça canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren etkili olacak zorlayıcı semboller sabah saatlerinde de kendini göstermeye devam edebilir. Duygusal baskılar ve ani olayların getirebileceği huzursuzluk söz konusu olabilir. Bugün aynı zamanda Ay döngüsünün son günü, yani geçtiğimiz ayın temalarını temizleme ve geride bırakma günü. Kısacası Cumartesi günü enerjimiz çok yüksek olsa da, biraz daha içe kapanmamız ve değerlendirmelerle geçirmemiz gereken bir gün olacak. Saat 21:57’de Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerji. Özellikle de Koç Burcu’ndaki Yeniay baharı daha da fazla hissettiren, çok yüksek enerjili, risk alınan, yeni girişimlerde bulunulan, cesur olma zamanlarıdır. Ancak Yeniay’ı takip eden herhangi bir sembolizm olmadığından yeni bir risk almamak ve biraz beklemede kalmakta fayda var. Bugün gün boyunca aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebileceğimizden yeme-içme, alışveriş başta olmak üzere tüm davranışlarımızda dikkatli olmalıyız. Duygusal tepkilerimizi kontrol etmekte zorlanabilir ve mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. Kısacası bugün sakin ve dengeli olmak yüksek farkındalık gerektirecek.

19 Nisan Pazar
Saat 00:32’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Gün boyunca keyifli saatler geçirebilir, ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Günün ilk yarısında sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir ve sonrasında kendimizi güçlü şekilde ifade etmek, düşüncelerimizi istediğimiz gibi ortaya koymak da çok kolay olabilir. Akşama doğru iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme-içme ve para harcama eğilimimize dikkat etmeliyiz. Gece yarısına doğru ise hırslarımızın yükselmesiyle birlikte rekabete, mücadeleye açık olabiliriz. Gerginliği tetikleyecek ısrarcı ve baskıcı tavırlardan uzak kalmamız oldukça önemli olacak. Gün boyunca ikili ilişkiler ve finansal konularda belirsizlikler söz konusu olabileceğinden pek fazla risk almamanız tavsiye edilir. Öte yandan bu konularda olaylar zaten son derece kadersel şekilde gelişecek. İlginç tesadüfler kafa karışıklığını artırabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER