@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.01.2014

13 - 19 Ocak 2014 haftasının astroloji yorumu

Bu hafta Dolunay haftası… Olayların büyümesi, gerginliğin artması olasılığı var. Sakinliğe daha ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmanızı tavsiye ederim. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

13 Ocak 2014 Pazartesi

13 - 19 Ocak 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftanın ilk günü Ay ikizler burcunda olacak. Oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Yakın yerlere yapacağınız seyahatlerden pek çok bilgi edinebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenebilir, ticari bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. İletişimin bağır basacağı bir gündesiniz. Gökyüzündeki Ay, büyüyüp Dolunay’a giderken bugünlerde olan olaylara dikkat etmek gerekebilir. İletişim hızı artarken olayların etkisi ve gücünü de artıracaktır. Sakinliğinizi korumalı olayları büyütmeden değerlendirmelisiniz.

Günün en önemli konusu Pazar akşamı 23:34’te Ay’ın açısız kalıp, boşluğa düşmesi… Gün boyu devam eden Ay Boşlukta durumu, Salı gece yarısı 02:25’te son bulacak. O zamana kadar yeni işlere başlamamak, günlük işleri düzenlemek en iyisidir. Haftanın ilk iş gününü, elinizdeki birikmiş işlere ayırmanızı önemle tavsiye ederim. Geceyarısı Ay Yengeç burcuna geçtiğinde daha duygusal olacağınız 2,5 günlük yeni bir süreç başlayacak.

14 Ocak 2014 Salı
Gün boyunca Ay hassas Yengeç burcunda olacak. Duygularınızı anlatmakta, ailevi konulara yönelmekte zorlamayacaksınız. Sezgileriniz yolunuzu aydınlatacak. Olayları daha yumuşak yaklaşacak, insanları anlama konusunda daha hassas olacaksınız. Empati yeteneğinizi kullanabilir, sevdiğiniz kişilerle bağlantınızı güçlendirebilirsiniz.

Günün hareketlerine bakarsak, Ay’ın önündeki ilk açı, yenilmez Pluto ile olması önem taşıyor. Değerlerinizi korunma ihtiyacınızın arttığı bugün, karşınıza sizi zorlayacak kişiler ya da olaylar çıkabilir. Olayları aşmak için sezgilerinize güvenmelisiniz. Ardından Ay ile gizemli Neptün arasında oluşan uyumlu üçgen açı, sezgilerinizi besleyecek ilhamın geleceğini anlatıyor. Bugün kendinizi daha romantik, daha sezgisel, daha şiirsel hissedebilirsiniz. Aynı zamanda kolay kırılabileceğinizi ya da aldanabileceğinizi bilmelisiniz. Ay ile sıra dışı gezegen Uranüs arasındaki sert kare açı, duygularınızın bu kadar hassas olduğu bugün, tepkilerinizin de hızlı olacağını anlatıyor. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz şeyleri korumak, kollamak isterken, hızlı tepki verebilirsiniz. Bu da sizi yanlışlığa sürükleyebilir, dikkatli olmakta yarar var.

15 Ocak 2014 Çarşamba
Ay, duygusal yengeç burcunda yoluna devam edecek. Normalden daha korumacı, anaç, yumuşak tavırlar içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere karşı, daha duyarlı olacaksınız. Duygularınız önem taşıyacağı bir günden geçmektesiniz. Doğum haritanızın potansiyeline göre daha içe kapanık ya da tam tersine agresif olabilirsiniz.

Günün bağlantılarına baktığımızda, Ay’ın ilk olarak şans gezegeni Jüpiter’le birleşmesi oldukça iyi. Aradığınız fırsatın ayağınıza gelebileceğini, sezgilerinizin sizi yönlendirebileceğini söylüyor. İlahi olanla bağlantı içinde olmanız, manevi değerlere önem göstermeniz iyi olacak. Ardından Ay ile savaş gezegeni Mars arasındaki kare açı, zorlu olayların başlangıcını ifade ediyor. Daha sabırlı olmalı olayları alttan almanın yolunu bulmalısınız. Ay ile ilişkileri anlatan Venüs arasındaki sert karşıtlık ise, verdiğiniz tepkilerin ilişkilerinizi zedeleyebileceği anlatıyor. Venüs’ün geri harekete olmasını da düşünürsek, ilişkilerinizde ters giden şeyleri düzeltmek isterken, yanlış yapmamaya özen göstermelisiniz. Ay ile zorlayıcı gezegen Satürn arasındaki üçgen sorumlulukları unutmamanızı ve elinizden gelen herşeyi yapmanızı hatırlatıyor. Dolunay’a gittiğimiz bu günlerde olayların büyüyeceğini düşürmelisiniz. Kendinizi kontrol ettiğinizde olayları da yönlendirmiş olacaksınız.


16 Ocak 2014 Perşembe
Günün ilk saatlerinde gerçekleşen Dolunay, birkaç gün önce, birkaç gün sonrası boyunca etkili olacak. Senenin en sert, en gergin Dolunay’larından birini yaşayacağız. Özellikle ülke gündeminde önemli olaylar yer alacağa benzer.

Olayları alttan almak, oluşan krizlerin üstüne gitmek yerine, çözüm üretmek çok önem taşıyacak. Olaylara oldukça duygusal yaklaşabilirsiniz. Manevi değerler, mülkiyet, vatan, millet, aile, maneviyat gibi kavramlar oldukça üst seviyede olacağa benzer. Günün etkilerine bakarsak, Dolunay’ın yüksek enerjisiyle, sabah 6:53’te boşluğa düşen Ay, 15:01’de Aslan burcuna geçene kadar, yeni bir karar almak, yeni bir işe başlamak için çok erken olacak. Biraz daha düşünmeli, şartların oturmasını beklemelisiniz. Fevri karar verenlerin zarar göreceği bir Dolunay’dan geçmekteyiz. Kişisel haritanızın duruma göre, olayları daha etkili yaşayabilirsiniz. Önemli kararlar alacağınız bir haftadaysanız, olaylara daha temkinli yaklaşmanızı özellikle tavsiye ederim.

Burada yaptığım yorumlar genel olduğu için, aslolanın kendi haritanız olduğunu hatırlatmak isterim. Bu hafta hayatınızdaki olayları, daha kişisel değerlendirmenizi, verdiğiniz tepkilerin büyüyeceğini ve olayların gelişebileceğini düşünmenizi önemle hatırlatırım.

Günün devamında Ay, yürekli Aslan burcundayken, kendinize güveniniz artacak. Duygularınızı ortaya koymakta kendinizi geri çekemeyeceksiniz. Daha yaratıcı, hareketli, çocuksu bir ruh haline olabilirsiniz. Ancak ilişkiler açısından bakarsak daha ihtiyatlı olmamız gereken günlerdeyiz. Bugün ilişki gezegeni Venüs ile savaş gezegeni Mars arasında kare açı gerçekleşecek. İlişki sorunlarına, tepkisel davranmak yerine, daha yapıcı yaklaşmak, diplomasi kurallarına uygun hareket etmek önem taşıyacak.

17 Ocak 2014 Cuma
Gün boyunca Ay Aslan burcunda yer alacak. Aslan burcu, kişinin kendini ortaya koyma gücünü, kendine güvenini, hayattan zevk aldığı şeyleri anlatır. Duygusal olarak kendinizi, daha spontan, rahat bir şey şekilde ortaya koyucağınız bir süreçteyiz. Tabii ki özellikle Aslan burçları ya da yükseleni Aslan olanlar bugünlerde daha keyifli olacaklar.

Bugün gerçekleşecek Ay ile sıradışı olayların gezegeni Uranüs arasındaki üçgen açı, duygularınızı farklı bir şekilde ortaya koyacağınızı anlatıyor. Birden bire ortaya çıkan olaylar sizi çok da rahatsız etmeyecek. Kendinize güveninizi göstermekte zorlanmayacaksınız.

Günün bir diğer bağlantısı ise yine Uranüs’le ilgili. Bu kez iletişim gezegeni Merkür ile Uranüs arasında altmışlık açı gerçekleşiyor. Bu açının doğası, arkadaşça ya dostça enerjiler sergilemektir. İletişim kurmak için attığınız adımların karşılığını alabilirsiniz. Sorunlar varsa çözüm üretmek için yakınlarınızdan farklı görüşler alabilirsiniz. Orijinal fikirlere açıksınız.

18 Ocak 2014 Cumartesi
Hayattan keyif almak isteyeceğiniz bir hafta sonu sizi bekliyor. Bugün daha yaratıcı, daha kreatif ve daha özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Ancak Dolunay’ın etkilerini hala taşıdığınız için ilişkilerin dengelemek, karşı tarafın görüşlerini de almak önem taşıyacaktır.
Sabah 10:52 ile gece yarısı 03:24’e kadar Ay Boşlukta olacağı için, önemli işlerinizi sabah erken saatleri denk getirmeniz yarar var. Ay’ın boşlukta olduğu saatlerde içe dönmek, kişinin kendisiyle ilgili konularda uğraşması, meditasyon, dua, zikir, ibadet gibi konulara ağırlık vermesi çok yerinde olacak. Özellikle Dolunay’ın gerginliğinden kurtulmak için, manevi kapıları çalmakta yarar var.

Tabii ki hayat, Ay Boşlukta olsa da, kaldığı yerden akmaya devam edecek. Gün içindeki etkilere bakarsak, Ay’ın cesur Mars gezegeniyle yaptığı altmışlık açı, duygularınızı ortaya koymakta daha cesaretli olacağınızı söylüyor. Aşkınızı itiraf etmek için harekete geçebilirsiniz. Cesaretinizi kırmak istemem ancak, Ay’ın boşlukta kalması yanı sıra, Mars’ın Terazi burcunda rahat etmediğini de hatırlatmam gerekiyor. Bu sebeple ısrarcı olmamaya özen göstermelisiniz. Ancak çekingenliği de bir kenara bırakmalı, Terazi burcunun gereğini yerine getirip, orta yolu bulmalısınız.

Günün devamında, Ay ile en sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki kare ise, sorumluluklarınızı yerine getirmenize yardımcı olacak. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da, kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

19 Ocak 2014 Pazar
Gece erken saatlerden itibaren Ay, temiz, titiz çalışkan Başak burcuna geçiyor. Yaklaşık 2,5 günlük süreçte, daha çok çalışmanız, daha çok iş ortaya koymanız, detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Vaktinizi enerjinizi verimli harcamanın yollarını bulmalısınız. Herşeye koşturmak yerine, iyi bir planlama yapmalısınız. Küçük işlerle zaman kaybedebilir, pek çok konuyla uğraşabilirsiniz. Bu kadar detayla uğraşıp, kendinizi yormadan önce, kişisel sağlığınıza, hijyeninizi, diyetinize önem vermelisiniz. Bugün kendinizi düzenlemek konusunda hünerlerinizi ortaya koymalısınız. Pazar gününü tatil yaparak geçirmek yerine kendinize emek vermekten yana kullanırsanız, rahat bir pazartesi sizi bekliyor olacaktır.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER