15.04.2013

15-21 Nisan 2013 haftası astrolojik ipuçları

Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen bu haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a anlattı. Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor?

15 Nisan Pazartesi:

15-21 Nisan 2013 haftası astrolojik ipuçları
Gün boyunca iletişimin, bilgi akışının, sosyalliğin, eğitimlerin ön planda olacağını tahmin edebiliyoruz ancak gökyüzünde pek fazla hareket de olmadığından tüm bu konularda sakinlik ve akıcılık hissedeceğiz. Akşam saatleri daha hareketli olabilir. Bizim için önemli kişilerden destek alarak hedeflerimize yüksek motivasyonla yürüyebiliriz. Bugün sabah saatlerinden itibaren aşk, ilişkiler ve para sembolü Venüs iyi çalıştığı bir duruma geçecek ve 9 Mayıs’a kadar bu konularda daha keyifli, rahat, güvende ve huzurlu olmamızı destekleyecek.

16 Nisan Salı:
Bu sabah erken saatlerden itibaren duygular, sezgiler ve ailevi konular 2,5 günlüğüne daha fazla ön plana çıkacak. Korunmak, kollanmak, sevmek ve sevilmek bu sürede daha da önemli olabilir ve bugünkü göstergelere göre günün büyük çoğunluğunda bu amaçlara ulaşmak kolay olacak. Sabahın erken saatlerinde son derece keyifli olabilir, özellikle ilişkilerde desteklendiğimizi ve güvende olduğumuzu hissedebiliriz. Sonraki saatlerde duygularla mantık arasında denge kurmakta bir süreliğine zorlansak da öğleden sonra sezgilerimize güvenebilir ve ilham gücümüzü rahatça kullanabiliriz. Gece yarısında doğru kendimizi sağlam zeminde ve güvende hissedebilir, her şeyin yerli yerinde olduğunu görebiliriz.

17 Nisan Çarşamba:
Bazı zorlayıcı açılar sabahın çok erken saatlerinde gerçekleşecek. Bu yüzden eğer rüyanızdan gergin uyanırsanız sakin olun çünkü hemen arkasından şifa göstergeleri gelecek. Günün geri kalanında gökyüzünde çok önemli bir hareket bulunmuyor ancak yarın kesinleşecek olan bir açı etkisini bugünden hissettirebilir ve bu yüzden rekabete girmeye ve mücadele etmeye eğilim gösterebiliriz. Bu yüksek enerjiyi böylesine gerginlikler için değil de kendinizi aşma çabası ve motivasyonu olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

18 Nisan Perşembe:
Yoğun duygusallığımızla beraber yüksek gerginlik riski de devam etmekte. Bu durumda aşırı duygusal, güdüsel ve tepkisel davranmamaya dikkat etmeli, harekete geçmeden önce yeterince düşünmüş olduğumuzdan emin olmalıyız. Öğleden sonra rekabet ve mücadele ihtiyaçlarımız artarken otorite figürleriyle ve genel olarak önemli kişilerle ilişkilerimizde temkinli olmamız gereken bir gün olduğunu tekrar hatırlatmalıyım. Özellikle 15.31-18.14 saatleri arasında sakin ve gözlemci durumunda kalmalıyız. 18.14 sonrası ise 2,5 günlük yeni ve daha rahat bir süreç başlıyor. Bu süreçte kendimizi, eğlenceyi ve odak noktası olmayı daha fazla ön plana alabilir, daha fazla özgüvenli olabiliriz.

19 Nisan Cuma:
İlişkilerde hoşgörü ve empatinin yüksek olduğu Cuma gününde eğlenceye ve rahat olmaya da odaklanmak istiyoruz ancak öğlene doğru kendimizi daha fazla kısıtlanmış hissetmemiz ve çözüm üretmekte zorlanmamız mümkün olabilir. Öğleden sonra ise rahatlayabilir, yaratıcılığa ve ekip çalışmalarına yer açabiliriz. Gece yarısına doğru kendimizi iyimser, rahat ve şanslı hissedebilir, sosyalleşmek ve mutlu olmak için fırsatlar yaratabiliriz. Cuma gecesine mutlaka bir ya da birkaç organizasyon koymanızı tavsiye ederim.

20 Nisan Cumartesi:
Bugün gökyüzünde bazı değişimler gerçekleşecek. Bir yandan kendimizi ve eğlencemizi ön planda tutmak isterken bir yandan da iletişim konularında çok hızlı olmamız gerekecek ve çok yeni ve yaratıcı fikirler de üretebileceğiz. Bugün Boğa burcu zamanı başlıyor ve bizler için baharın tadını çıkarma zamanı da gelmiş oluyor. Keyfimizi, huzurumuzu, rahatlığımızı ve maddi güvencemizi çok önemseyeceğimiz bir ay bizi bekliyor. Ancak Savaş gezegeni de bugün Boğa Burcu’na girerek 31 Mayıs’a kadar bu konularda aradığımızı bulabilmemiz için uğraşmak ve efor sarf etmek gerektiğinin mesajını veriyor. Bu süreçte esnek olmamız zorlaşsa da inatçı olmamaya çok özen göstermeliyiz.

21 Nisan Pazar:
Saat 04.09’dan itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve buna göre işleri toparlamak, düzenlemek, çalışmak ve doğru zamanlama yapmak çok önemli olmaya başlayacak. Sabahın erken saatlerinde kendimizi çok güçlü ve yüksek motivasyonlu hissetsek de öğle saatlerinde biraz kararsızlıklar yaşamamız olası. Akşamüstü keyfimiz yerine gelirken akşama doğru aldığımız destekler bizi güvende hissettirebilir. Gün boyunca zihinsel olarak birbirimizi zorlamak veya bilgi yarışına girmek yerine zihnimizi bir konuya odaklayarak araştırma yapmamız çok yerinde olacaktır. Gerek eşya temizliği, gerekse duygu ve düşünce temizliği için çok uygun bir gün olabilir.

İyi haftalar...
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER