@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.07.2013

15-21 Temmuz Haftası Astrolojik İpuçları

Yepyeni şanslar elde ederek geleceğe yönelik sağlam adımlar atabileceğimiz bir dönemdeyiz. Haftanın astrolojik ipuçlarını Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen anlatıyor.

15 Temmuz Pazartesi:

15-21 Temmuz Haftası Astrolojik İpuçları

Haftaya barış, uyum, keyif istekleriyle başlıyoruz ancak sabah saatlerinde yaşanan ani sürprizler, beklenmedik olaylar ve onlara verilen tepkilerle beraber aradığımızı tam olarak bulamayabiliriz. Bu saatlerde sakin kalabilenler ve gelişmeleri yaratıcılığa dönüştürebilenler daha rahat edeceklerdir. Öğlen saatlerinde duygularımızla mantığımızı dengelemek, kendimizi ifade etmek biraz emek gerektirebilir. Günün geri kalanında gökyüzü çok fazla hareket vaat etmese de akşam saatlerinde kendimizi daha da rahat ve keyifli hissetmemiz mümkün. Öte yandan sezgileri artıran, duyguları daha da akıcı hale getiren, iham gücümüzü ve manevi yönümüzü yükselten özel gökyüzü konumlarının hafta boyunca devam ettiğini ve kendi içine yönelen, ruhsal çalışmalar yapanlar için çok özel zamanlar olabileceğini hatırlatayım. Mutlaka değerlendirmenizi ve tadını çıkarmanızı tavsiye ederim.

16 Temmuz Salı:

Sabah 6.18’den saat 17.24’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmaması bizim de bu saatlerde gözlemci konumda kalmamızın, önemli riskleri almamamızın ve başta ilişkiler olmak üzere hiçbir konuda geleceğe yönelik bir adım atmamamızın daha uygun olacağını sembolize ediyor. 17.24’ten itibaren ise 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve buna göre duygularımızın daha derinleşeceği, tutkularımızın, hırslarımızın ön plana geçeceği, finansal konularda gelişmeler yaşanabileceği ve kendimizi çok da rahat hissetmeyeceğimiz anlaşılıyor. Gün bitinceye kadar irademiz, konsantrasyonumuz, içgüdülerimiz bize doğru adımlar attırabilir ve motivasyonumuz son derece yüksek olabilir. Bu hafta gerek fiziksel gerekse duygusal olarak bizi zorlayabilecek herhangi bir iş söz konusu ise Salı akşam saatlerine almamız doğru olacaktır.

17 Temmuz Çarşamba:

Sabahın erken saatlerinde kendimizi son derece güçlü hissedebilir ve odaklanmamız gereken konulara kendimizi bütünüyle adayabiliriz. Tutkuyla giriştiğimiz her işten çok başarılı sonuçlar çıkarabileceğimiz saatler olabilir. Akşam üstü saatlerinde ilginç karşılaşmalar, geçmişle yüzleşmeler ve geleceğe yönelik kararlar söz konusu olabilir. Bu saatlerde duygularımızı paylaşacağımız kişilerle beraber olmak, onlara kendimizi ifade edecek fırsatlar yakalamak ve bir şeyler öğrenmek çok kolay olabilir. Bugün gökyüzünde oluşan çok önemli bir sembolizm, yepyeni şanslar elde ederek geleceğe yönelik sağlam adımlar atılabilecek bir dönemde olduğumuzu gösteriyor. Kontrollü gelişim, fırsatları başarıya çevirmek gibi temalar için hayatınızda yer açmanızı tavsiye ederim. Değişim, devrim, özgürlük ve yaratıcılık sembolü Uranüs bugün düzenli hareketine dönüyor. 17 Aralık’a kadar sürecek olan bu hareket bu konularda çok daha derinleşecek, yoğunlaşacak ve kişiselleşecek enerjilere işaret ediyor.

18 Temmuz Perşembe:

İnançların, duyguların, ruhsallığın, maneviyatın en yüksekte olabileceği, çok özel bir gün olacak Perşembe günü. Öğlene doğru kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge sağlamak çaba gerektirse de, sonrasında hayatımızdan memnun hissedeceğiz. Özellikle bizim için önemli kişilerle ve otorite figürleriyle uzlaşıya varmak çok kolay olabilir. Saat 14.12’den 20.54’e kadar dikkatimizi dış dünyaya veya herhangi bir konuda sonuç almaya çevirmektense mümkün olduğunca kendi kabuğumuzda kalıp duygularımızla, isteklerimizle, en derin tutkularımızla yüzleşmemiz, içerden akanların bilincine varmamız ve tadını çıkarmamız muhteşem hisler keşfetmenize yardımcı olabilir. 20.54 sonrasında ise 2,5 günlük yeni bir süreç başlayacak ve böylece çok daha rahat, iyimser ve neşeli olabileceğiz. Kişisel gelişimimiz ön plana çıkarken yeni eğitimler veya seyahatler, özellikle de yurtdışı seyahatler planlamaya başlayabiliriz. Öte yandan netleşmek ve kararlı olmak için çok uygun saatler olmayabilir, belki de son karar için yarını beklemelisiniz. Perşembe akşamı kendimizi çok daha özgür ve enerjik hissetmemiz mümkün.

19 Temmuz Cuma:

Cuma günü rahatlığımız, iyimserliğimiz, neşemiz ve gelişim isteğimiz devam ediyor ve üstelik bugün bütün bunları dostlarımızla paylaşma, yaratıcı şekilde dışa vurma ve kendimizi daha ada özgür hissetme şansımız olabilir. Akşamüstü saatlerinden itibaren ise endişelerimiz biraz daha ön plana geçebilir. Şifayla ilgili çalışmalar yapmak için uygun saatler. Üstelik bugün gökyüzünde dünya için önemli döngülerden biri daha netleşiyor. Genellikle insan hakları ile ilgili olan ve baskıya karşı manevi gücü öne çıkaran bir döngünün taşlarının yerine oturma zamanı. Döngüler bir günlük etkiler değil yılları bulan süreçlerdir ancak açıların netleştiği günler de sembolik olarak önem taşır. 11 Haziran’da aynı etkiyi yaşamıştık ve şimdi bir kez daha kendini gösteriyor. Hayaller göstergesi Neptün’le gerçekler göstergesi Satürn’ün olumlu etkileşimi, hem bireysel hem de toplumsal bazda hayalleri gerçekleştirme gücü, ilhamı ve fırsatları getirir. Hayallerinizin gerçekleştiği bir gün olmasını dilerim!

20 Temmuz Cumartesi:

Saat 17.59’a kadar haftanın en rahat, en keyifli, en neşeli saatleri bizi bekliyor. Mutlaka eğlenceli bir organizasyon yaparak değerlendirmenizi tavsiye ederim. 17.59-21.38 arasında ise tamamen gözlemci durumda kalmanız ve koşulları zorlamamanız yerinde olacaktır. Sadece bu güzel günün tadını çıkarsanız yeter. 21.38 sonrası ise 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor ve sorumluluklarımız ve zorunluluklarımız kendini daha fazla hissettirmeye başlıyor. Hayatı daha fazla ciddiye almaya başlayabiliriz. Akşam saatlerinde, girişimlerinde cesaretle yürüyenler ilham gücünü kullanarak kalıcı sonuçlar elde edebilirler. Bugünün en güzel gelişmesi ise saat 21.22’de iletişim gezegeni Merkür’ün 26 Haziran’dan beri devam eden geri hareketinin bitip düzenli harekete geçecek olması. Böylece bir süredir üzerinde çalıştığınız işlerinizi sunabilir, paylaşabilir ve geleceğe yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz.


21 Temmuz Pazar:

Sorumlulukların ve zorunlulukların ön planda olmasıyla ve beklenmedik olaylarla yüzleşme zorunluluğuyla birlikte pek de tipik bir Pazar günü olmayabilir. Sabahın çok erken saatlerinde hareketli göstergeler birbirini takip edecek ve belki de rüyalarımızı hareketlendirecek. Öğle saatlerine doğru duygusal olarak baskı altında hissedebiliriz ve akşamüstüne doğru da beklenmedik olaylarla heyecanlanıp biraz da tepkiselleşebiliriz. Kısacası duygusal olarak çok da rahat etkilerin olmadığı bir gün bizi bekliyor. Belki de evde sorumluluk gerektiren işlerle meşgul olmak en doğrusu olacaktır. Akşama doğru güzel rastlantılar endişelerimizi sona erdirebilir. Kendi isteklerimizle ilişkilerimizin gerektirdikleri arasında denge kurmak emek gerektirebilir. Saat 18.53’ten sonra herhangi bir konuda karar almamak ya da harekete geçmemek, sadece gözlemci durumda bulunmak mantıklı olacaktır.

Sevgi, saygı, barış ve insan haklarının ön planda olduğu bir hafta dilerim!
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER