@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.12.2013

16 - 22 Aralık 2013 haftasının astroloji yorumu

Dolunay haftasındayız; ilişkiler ve olaylar gerginleşebilir. Olumlu sonuç almak isterseniz sakinliğinizi korumalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

16 Aralık 2013 Pazartesi

16 - 22 Aralık 2013 haftasının astroloji yorumu
Haftanın ilk günü Ay, hareketli İkizler burcuda yer alıyor. Yakınlarınızla bağlantı kurmak, alışverişte bulunmak için oldukça iyi bir gün. Yeni şeyler öğrenebilir, kendi bildiklerinizi de aktarabilirsiniz. Bolca konuşma arasında, dedikodudan uzak durmalısınız. Söylediklerinizin yanlış anlaşılmaması için daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Günün bağlantılarına baktığımda, iletişimin ön planda olacağı çok bariz. Ay’ın, iletişim gezegeni Merkür’le karşıtlığı göze çarpıyor. Bilginizi artırmak için harekete geçebilirsiniz. Ay ile sıra dışı Uranüs arasındaki destekleyici altmışlık açı, beklenmedik olayların gündeme gelebileceğini söylüyor. Değişik fikirlere ve olaylara açık olmanız avantajlı olacak.

17 Aralık 2013 2013 Salı
Bugün Dolunay gerçekleşiyor. Ancak etkisini en az 1 gün öncesi ve sonrası hissetiğimizi hatırlatmalıyım. Her Dolunay'da olduğu gibi bugünlerde de duygusallaşabilirsiniz. Olaylara daha çabuk tepki verebilirsiniz. Dolunay’ın İkizler burcunda gerçekleşmesi sebebiyle, ifadelerinize, sözlerinize dikkat etmeniz yerinde olur. Amacından çıkan sözler edebilme riski altındasınız. İlişkilerinizi germemek için daha yavaş hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Bugün saat 11.28 ile 20.16 arasında Ay Boşlukta olacak. Ay’ın diğer burca girene kadar önünde enerjisini yansıtacağı gezegen kalmaması duygusal boşluklar yaratabilir. Ancak bu saatler eldeki işleri tamamlamak için oldukça iyidir. Umduğunuzdan hızlı ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay’ın Yengeç burcuna girişiyle modunuz değişecek, daha rahatlayacaksınız.

18 Aralık 2013 Çarşamba
Ay, cuma gününe kadar duygusal Yengeç burcunda olacak. Ay’ın yönettiği Yengeç burcundaki geçişi oldukça olumludur. Ancak Dolunay’ın etkisinde olduğunuz için tepkisel davranabilirsiniz. Duygusal konularda daha savunmacı, hassas olabilirsiniz. Değer verdiklerinizi korumak için sabırsız davranabilirsiniz.

Ay’ın bağlantılarına bakınca, sakin kalmanızın önemi ortaya çıkıyor. Ay ile hayalci Neptün arasında, oluşan üçgen açı duygularınıza dikkat etmenizi söylüyor. Gerçeklerden uzaklaşmamak için dikkatli olmalısınız. Ardından Ay ile kavgacı Mars arasındaki sert kare, tepkisel olaylar olabileceğini anlatıyor. Devamında Ay ile sıra dışı Uranüs’le kare açı içerisine gireceği için, ardı arada gelen olaylarla duygusal çalkantı yaşamanız olası. Bugün oldukça değişken, tepki veren bir ruh halinde olabilirsiniz. Son bağlantının ise güçlü Pluto ile karşıtlık açısı olduğundan, güçlenen siz olmanız için sakinliğinizi korumalısınız.

19 Aralık 2013 Perşembe
Ay, Yengeç burucunda yoluna devam ediyor. Duygusal konular, ailevi değerler, milli hassasiyet etkisini göstermeye devam edecek. Duyguların bu kadar öne çıktığı zamanlarda tepkilerinizi kontrol etmek gerçekten önem kazanıyor.

Bugünün hareketlerine baktığımızda, Ay’ın önünde zor açıların sona erdiğini görüyorum. Umarım sakinliğinizi koruyup, ödülleri almak için bekliyor olursunuz. Zira ilk bağlantı, Ay’ın şans gezegeni Jüpiter’le birleşmesi olacak. Kendinizi iyi hissetmek, fırsatları yakalamak için bundan güzel bir gün bulamazsınız. Hatta akşam gökyüzünde Ay ile Jüpiter’i yan yana görebilirsiniz. Bu güzel gösteriyi kaçırmamanızı dilerim. Gün içerisinde Ay’ın son bağlantısı, sorunluluk gezegeni Satürn’le, uyumlu üçgen açı olacak. bu da yaptığınız girişimlerin karşılığı almaya yakın olduğunuzu söylüyor. Kalıcı başarı için sabırlı olmanın avantajını göreceksiniz.

20 Aralık 2013 Cuma
Bugün sabah 06.36 ile 08.47 arasında Ay boşlukta, yani açısız kalacak. Kısa süren bu etkiyle, sabah erkenden yapmanız gereken işler varsa, biraz oyalanmanız iyi olur. Ardından Aslan burcuna geçen Ay, oldukça yaratıcı, canlı, keyifli bir hafta sonuna işaret ediyor. Kendinizi göstermek isteyecek, hissettiklerinizi hayatınıza daha canlı bir şekilde yansıtacaksınız.

Günün hareketlerine bakarsak, Ay ile güzel Venüs arasındaki karşılık, ilişkilerinize karşı taraf gözüyle bakmanız gerektiğini söylüyor. Sabah saatlerinde etkili olacak bu bağlantıyla, sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere önem vermeniz gerekebilir. İlişkileri anlatan Venüs gezegeni, yarından itibaren geri harekete geçeceği için, iyice ağır hareket etmekte. Bu hafta boyunca yanlış anlamalara, gücenmelere karşı daha dikkatli olmalısınız. Ay’ın cesur Mars’la kurduğu altmışlık açı, duygularınızı ortaya koymakta destek bulacağınızı söylüyor. Kendinizi ortaya koymaktan, duygularınızı açıklamaktan rahatsız olmayacaksınız. Cesaretle adım atabilirsiniz.

21 Aralık 2013 Cumartesi
Ay Aslan burcunda yoluna devam ederken, hafta sonunun neşesi sizinle birlikte… Kendinizi daha çocuksu, spontan hissedebilir, hayattan keyif almanın yollarını arayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye açılmak, yakın olmak için fırsat elde edebilirsiniz. Aşk hayatınız canlanabilir. Çocuklarınız varsa onlarla birlikte olmaktan, onlarla vakit geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Ya da herşeyi kenara bırakıp, hobilerinizle ilglenebilirsiniz. Güzel bir film seyretmek ya da biraz eğlenmek ruhunuza iyi gelecek.

Gün içinde Ay ile sıra dışı gezegen Uranüs arasında, doğal akan enerjiyi anlatan üçgen açıyla, tüm bunları yaşarken kendinizi özgür hissetmenin önemi ortaya çıkacak. Daha bireysel, daha farklı olmak isteyebilirsiniz. Ancak konu ilişkilere gelirse, farklı olma isteğinizin sizi yalnız bırakmamasına özen göstermelisiniz. Çünkü ilişkiler gezegeni Venüs bugünden başlayarak, 31 Ocak’a kadar geri harekette olacak. ikili ilişkilere daha dikkat etmeniz gerekir. Senenin en uzun gecesini yaşayacağımız için ilişkiler, değer yargıları üstünde düşünmek için fırsatınız olacak. Aralık ayı yorumlarımda bu konuya ilişkin detayları yazmıştım. Göz atmak isterseniz Aralık 2013 aylık burç yorumlarına tıklayın.

22 Aralık 2013 Pazar
Hafta sonuna Ay'ın Aslan burcundaki canlılığıyla giriyorsunuz. Yaratıcılık gerektiren işler yapıyorsanız sabah saatlerini tercih etmeniz iyi olur. Ancak pazar gününü fırsat bilip sevdiğiniz kişiyle beraber olmak, ilişkinizdeki sorunları konuşmak için de oldukça iyi bir gündesiniz. Ay, saat 15.25 ile 21.18 arasında boşlukta kalacağı için, önemli işlerinizi bu zamana getirmemenizi tavsiye ederim. Bu zamanı kendinize ayırmanız, kişisel bakımınızla ilgilenmeniz yerinde olur.

Gün içinde, Ay ile zorlu Satürn arasındaki sert kare açı, sorumluluklarınızı bırakmamanız gerektiğini anlatıyor. Duygusal açıdan kendinizi zorlanmış hissetseniz de sabırlı olmalısınız. Ay’ın akıllı Merkür’le yapacağı uyumlu üçgen açı, kendinizi toparlayacağınızı, sorunlar varsa çözüm üreteceğinizi söylüyor. Başkalarıyla fikir alışverişinde bulunmak önemli olacak.

Akşam saatlerinde Ay çalışkan Başak burcuna girecek. Pazartesi sabahının sanki erkenden geldiğini hissedebilir, çalışmak için adım atabilirsiniz. Bu en uzun geceleri fırsat bilip, detayları gözden geçirebilirsiniz. Ay ile Güneş arasındaki olumlu üçgen açı, önem verdiğiniz kişilerden destek alabileceğinizi anlatıyor. Güneş cumartesiden akşamından itibaren Oğlak burcunda yol almaya başlayacak. Kendinizi daha kararlı, hedefe yönelmiş hissedebilirsiniz. Zaman zaman karamsarlaşabilirsiniz. Ancak sorumluluk alarak ilerlemek önemli olacak. Hedefe varmak için azimli olacağınız bir aylık süreç başlıyor. Ay’ın ilk bağlantısıyla kendinizdeki gücü hissedebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun

www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER