@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.02.2015

16-22 Şubat haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta idealist yönlerimizin öne çıktığı günler yaşayabiliriz. Yeniay'la birlikte taptaze enerjiler de hayatımıza girebilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

16 Şubat Pazartesi

16-22 Şubat haftasının astrolojik yorumu
Haftaya hayatı ciddiye alarak ve sorumluluklarımızı ön planda tutarak başlıyoruz. Gece yarısından itibaren duygusal baskılar yükselmeye başlasa da sonrasında endişelerimizi şifalandırma şansı bulabiliriz. Günün büyük çoğunluğunda ilişkilerde kolayca uyum sağlayabilir, son derece romantik ve keyifli olabiliriz. Akşama doğru motivasyon ve gücümüzün çok daha fazla yükseldiğini fark edebilir ve aldığımız desteklerle hedeflerimize yürüyebiliriz. Saat 22:18’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve saatlerin tadını çıkarmak daha uygun olacak.

17 Şubat Salı
Saat 02:14’te başlayan 2,5 günlük sürece göre idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler. Sabahın erken saatlerinde aradığımız destekleri bulmamızla birlikte kendimizi güvende hissetmemiz kolaylaşacak. Başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Gün boyunca her şeyin çok kadersel biçimde geliştiğini fark edebilirsiniz.

18 Şubat Çarşamba
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler. Gece yarısından itibaren oldukça sosyal olabilir, dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebiliriz. Sonrasında kendimizi rahat ve iyimser hissetsek de başta yeme içme ve alışveriş konuları olmak üzere aşırılıklara kaçmamaya ve duygularımızı abartılı şekilde dışa vurmamaya dikkat etmeliyiz. Gün boyunca gökyüzünde çok fazla sembolizm söz konusu olmayacağından daha sakin bir gün geçirmeyi bekleyebiliriz.

19 Şubat Perşembe
Saat 01:48’de bir ay içinde ikinci kez Kova Burcu’nda Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir. Kova Burcu’nda Yeniay ise bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemiz ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirir. Neye ve kime hayır demek istiyoruz? Sürüden bizi ayıranın hangi özelliklerimiz olduğunu hissediyoruz? İşte şimdi bunları tespit etme ve özgün özelliklerimizi gerçekleştirme zamanı. Ekip çalışmalarının gücünün yükselmesiyle hümanist tarafımız ön plana çıkabilir ve ideallerimizin peşinde koşabiliriz. Yeniayın hemen ardından başlayan 2,5 günlük süreçte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun zamanlar olabilir. Ancak gün boyunca sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak özgürlüğünüzü sorgulatabilir ve duygusal olarak oldukça zorlayabilir. Gece yarısına doğru ise romantizmin olduğu kadar belirsizliklerin ve karmaşaların da ön planda olabileceğini düşünerek, dikkat gerektiren işlerden ziyade ilham gerektiren işlerle zaman geçirmemizde fayda olacak. Bugün kendimizi doğru ifade etmek, anlaşılmak, desteklenmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için uygun bir gün olabilir. Bugün ayrıca saat 01:51’de Balık Burcu zamanı başlayacak ve böylece ruhsallık, sezgisellik, ilham gücü ve akışta olabilmek açısından muhteşem zamanlar da başlamış olacak.

20 Şubat Cuma
Bugün de naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz ve manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren kendimizi oldukça güçlü hissedebilir, bazı endişelerimizi şifalandırma fırsatı bulabiliriz. Gün boyunca ilişkilerde uyumlu, romantik ve keyifli olabiliriz. Sanatla ilgilenmek ve en derin duygularımızı paylaşmak için de oldukça uygun bir gün.

21 Şubat Cumartesi
Saat 01:14’te başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz, mücadeleci yönümüz artacak. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gece yarısının ilk saatlerinden itibaren ilişkiler en önemli konu olarak ortaya çıkabilir. Sabahın ilk saatlerinde hayatımızı sağlam bir zemine oturttuğumuzu fark etmek bizi güvende hissettirebilir ve bu saatlerde duygularımızı rahatça ifade edebiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek kadersel olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir.

22 Şubat Pazar
Bugün de enerjik, mücadeleci, canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gece yarısının ilk saatlerinden itibaren gelişen ani olaylar huzursuzluk verebilir, sonrasında da duygusal baskılar yükselmeye başlayabilir. Hemen arkasından kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak saat 02:36’dan sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından her ne kadar motivasyonumuz çok yüksek olsa da gün boyunca yeni bir atılımda bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER