@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.08.2015

17-23 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta duygusal yoğunluğumuz uç noktalarda olabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

17 Ağustos Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya işlerimizi ön plana alarak başlıyoruz. İşleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun günler olabilir. Gece yarısından itibaren endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalsak da, gün boyunca bizim için önemli kişilerden destek bulabilir ve böylece kendimizi güvende hissedebiliriz. Özelikle iş hayatımızda sağlam zeminde olduğumuzu fark edebiliriz. Bu hafta eğer önemli bir iş halletmeniz gerekiyorsa veya kalıcı olacak bir adım atmak istiyorsanız Pazartesi gününü değerlendirmenizi tavsiye ederim. Saat 20:17’den 23:23’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Saat 23:23’te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber astroloji açısından ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız.

17-23 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
 

18 Ağustos  Salı astroloji yorumu

Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Gece yarısından itibaren geçmişle yüzleşebilir, ilginç tesadüflerle birlikte olayların çok kadersel aktığını fark edebilir ve geleceğe yönelik kararlar alabiliriz. Sabah saatlerinde aldığımız desteklerle enerjimiz, mücadeleci yönümüz gitgide artabilir ve hedeflerimize daha yüksek bir motivasyonla yürüyebiliriz. Gün boyunca gökyüzünde başka herhangi bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bu etkiyle güne devam edebilir, enerji, güç ve irade gerektiren işlerde olumlu sonuçlar elde edebiliriz.
 

19 Ağustos  Çarşamba astroloji yorumu

İlişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanat ile ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak gece yarısından itibaren duygusal olarak baskı altında hissedebilir, bazı şeyleri kökten değiştirme zamanı geldiğini fark edebiliriz. Öğlenin son saatlerine kadar da ani ve sürpriz olaylar huzursuzluk getirebilir. Neyse ki tüm bunların sonrasında akşama doğru rahatlayabilir, huzurlu, keyifli ve uyumlu hissedebiliriz. Romantik bir akşam yemeği veya sanatla iç içe zaman geçirmek için son derece uygun saatler. Bugün ilişkilerden yana sürprizlerin, ilginç gelişmelerin ve yaratıcılığın yüksek olacağı bir gün.


20 Ağustos  Perşembe astroloji yorumu

Gece yarısından itibaren hayatımızdan memnuniyetimiz ve öz güvenimiz yüksek olabilir. Saat 05:57’den 12:25’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından yeni bir girişimde bulunmak yerine sadece bu keyifli sabahın tadını çıkarmak ve gönlümüzce sosyalleşmek daha uygun olabilir. Saat 12:25’te başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borçlar ve alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gün boyunca endişeli düşünceler zihnimizi zorlasa da duygusal olarak özellikle öğleden sonra kendimizi çok daha rahat ve iyimser hissedebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükran duyabiliriz.
 

21 Ağustos Cuma astroloji yorumu

Duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç ve alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Üstelik gece yarısından itibaren rekabete ve mücadeleye açık olabilir ve bunun verdiği gerginliği de hissedebiliriz. Bu saatlerde sakin ortamlarda bulunmaya özen göstermeliyiz. Sonrasındaysa oldukça yumuşayabilir, ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Günün geri kalanında aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Gün boyunca gökyüzünde başka herhangi bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bu etkiyle güne devam edebilir, güç gerektiren işlerde olumlu sonuçlar elde edebiliriz. Temizlik ve dönüşüm gerektiren işler de hızlı ilerleyebilir. Bu bahsettiğimiz temizlikler eşya temizliği olduğu kadar duygusal temizlik anlamına da gelebilir.
 

22 Ağustos Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borçlar ve alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gece yarısından itibaren kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge sağlamak zorunluluğu bizi biraz yorsa da sonrasında endişelerimiz yerini şifaya bırakabilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek, sunuş veya anlaşmalar yapmak çok kolay olabilir. Ancak günün geri kalanında duygusal olarak zorlanabilir, akşam saatlerinde İlkdördün'ün getireceği gerginliği fark etmeye başlayabilir ve duygusal olarak kendimizi çok uçlarda hissedebiliriz. Saat 22:32’den 23:42’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Bütün gün boyunca oldukça zorlayıcı bir sembolizm engellerle mücadele etme zorunluluğu hissettirebilir. Özellikle otorite figürleriyle sıkıntılar yaşayabilir, finansal kaynakların değerlendirilmesinde zorlanabilir, fazlasıyla sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Aslında hayatta sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için çok iyi fırsatların çıktığı bir gün olacağını da söyleyebiliriz. Haftalık burç yorumlarınızı dikkate almanızda fayda var. Önemli işlerinizi Cumartesi gününe bırakmamanızı ve bu konuların üzerinde durmanızı tavsiye ederim. Nihayet saat 23:42’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılabilir veya seyahat planlarına odaklanabiliriz.
 

23 Ağustos Pazar astroloji yorumu

Bugün de kendimizi canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılabilir veya seyahat planlarına odaklanabiliriz. Gece yarısından itibaren iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebilir, ilginç tesadüflerle olayların çok kadersel aktığını fark edebiliriz. Öğleden sonrası biraz karmaşa hissedebileceğimizden ve ne istediğimizi tam bilemediğimizden, dikkat gerektiren işler yerine ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmek faydalı olabilir. Akşam saatlerinde ise enerjimiz ve mücadeleci yönümüz yükselebilir, hedeflerimize daha yüksek bir motivasyonla yürüyebiliriz. Bugün saat 13:38’de Başak Burcu zamanı başlıyor ve böylece astrolojik olarak tatil mevsimi biterek işlere tekrar odaklanma zamanı başlıyor. 23 Eylül’e kadar işlerinizi toparlamak, yeni bir sistem kurmak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmaları gibi işler için en uygun zamanlar olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER