@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.12.2012

17-23 Aralık haftalık astrolojik ipuçları

Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen, bu haftanın astrolojik yorumunu ve heyecanla beklenen 21 Aralık tarihinde bizi nelerin beklediğini açıklıyor. Hepsi Pudra.com'da.

17 Aralık Pazartesi

17-23 Aralık haftalık astrolojik ipuçları
Sosyalliğin, ekip çalışmalarının, ideallerimizi ön plana almanın önem taşıdığı bir günle başlıyoruz haftaya! Bugün bazı kadersel karşılaşmaların ve buluşmaların söz konusu olacağını biliyoruz ama akşam saatlerine kadar gökyüzünde çok önemli bir hareket olmadığından sakin bir gün olabileceğini tahmin ediyoruz. Kendimizi dostlar arasında, güçlü ve güvenli hissedebileceğimiz, bizim için önemli kişilerin desteğini alabileceğimiz, rahat bir gün olabilir. Yeni eğitimlere, bilgilere, seyahat planlarına açık olmamız gereken, iletişimin çok yoğun olabileceği bir gün. Öte yandan ortaklıklar ve finansal konularda netleşmek halen zor olabilir ve karmaşa hissetmeye devam edebiliriz. Saat 20.12’den sonra önemli bir karar almaktan ve ileriye yönelik bir adım atmaktan kaçınmalıyız.

18 Aralık Salı
Gece 02.49’dan itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve buna göre duyarlılığımız, hassasiyetimiz, empati gücümüz ve sezgiselliğimiz çok yükselecek. Özellikle sabahın çok erken saatlerinde güne başlayanlar bunu daha da net hissedebilirler ya da rüyamızda çok anlamlı şeyler gördüğümüzü hissedebiliriz. Genellikle odaklanmanın zor olabileceği bu gibi günlerde hesap ve dikkat isteyen işler yerine ilham gücü isteyen işlerle ilgilenilmesini tavsiye ederim. Sabah saatleri hassasiyetlerimizle özgürlük ihtiyacımızı dengeleme çabası ile ve öğlen saatleri de biraz endişelerle geçse de akşam üstü saatlerinde kendimize, duygularımıza ve sezgilerimize olan güvenimiz yerine gelebilir ve özellikle işimizle ilgili doğru adımları attığımıza emin olabiliriz. Önemli kişilerden destek bulmamız ve kendimizi daha da güçlü hissetmemiz mümkün. Akşama doğru neşemiz, heyecanımız, iyimserliğimiz artabilir ancak fazla güdüsel davranarak mantıklı değerlendirmeler yapamama veya kendimizi iyi ifade edememe riskleri de söz konusu olabilir. Genel olarak hedeflerimize doğru yürümemiz için her şeyin bizi desteklediğini hissedebiliriz.

19 Aralık Çarşamba
Gün boyunca gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından çok hareketli bir gün beklemiyoruz. Öte yandan
Mümkün olduğunca ruhsal çalışmalar yapmak, dans veya müzikle ilgilenmek, deniz kenarında zaman geçirmek gibi hassas tarafınızı besleyecek ve mutlu edecek naif uğraşlarla bugünü değerlendirmeniz çok yerinde olacaktır. Anın içinde, akışta ve beklentisiz olanlar muhteşem kadersel gelişmelere tanık olabilir. Özellikle ikili ilişkilerle ilgili sürpriz gelişmelerin olabileceği ve sanatla uğraşanların çok yaratıcı olabileceği bir gün olabilir. Gece yarısına doğru enerjimizin ve motivasyonumuzun arttığını hissedebiliriz.

20 Aralık Perşembe
Sabahın erken saatlerinde oluşacak ilkdördün ile beraber biraz hırslandığımızı hissetsek de halen dağınık ve kararsız olabileceğimizden saat 09.44’e kadar önemli bir adım atmadan, beklemede kalmakta fayda olacaktır. 09.44 sonrası ise 2,5 günlük yeni bir süreç bizi bekliyor. Buna göre enerjimiz, coşkumuz, cesaretimiz yükselebilir, çok daha hedef odaklı ve hevesli olabiliriz. Yeni girişimlerde bulunabilecek gücü kendimizde bulabiliriz. Akşamüstüne kadar kendimizi sürprizlere, yeni gelişmelere hazır tutup esnek olmazsak günün büyük bölümünde huzursuz ve gergin hissetmemiz mümkün. Özellikle ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda endişelerimizle yüzleşmemiz ve sorunlarımıza şifa bulmamız mümkün. Akşam saatlerinde daha keyifli ve rahat olabilir, enerjimizi ve coşkumuzu paylaşabildiğimiz kişilerle harika zaman geçirebiliriz. Gece yarısına doğru duygusal olarak rahat olmadığınızı ve baskı altında kaldığınızı hissetmeye başlarsanız koşulları zorlamamanızı ve geceyi tadında bırakmanızı tavsiye ederim.

21 Aralık Cuma
Uzun zamandır beklenen ve üzerinden büyük spekülasyonlar yürütülen 21 Aralık 2012 nihayet geliyor! Aslında büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekten de söz konusu ancak bu tema aslında birkaç sene önce başladı ve birkaç sene daha sürecek. Bugün gökyüzü yüksek enerji, taze başlangıçlar ve cesaret temalarını ön plana çıkarıyor. Ayrıca saat 13.13’te Oğlak zamanı başlıyor ve böylece sorumluluklarımızın bilincinde olarak, geleceğe yönelik adımları ciddiyetle atacağımız günler başlıyor. Bunun yanı sıra ilham gücünü ve sezgileri kullanmak, kendimizi ifade etmek, coşkularımızı dile getirmek de bugün kolay olabilir. Bütün bunların ötesinde, yıllardır dört gözle bekleneni karşılayacak ölçüde bir sembolizm ise göze çarpmıyor. Öte yandan kolektif bilincin etkisi ile bugün gerçekten de değişim ve dönüşüme yönelik sembolik olayların gerçekleşmesi de olası diye düşünüyorum. Hepimizin yepyeni bir çağa, daha üst bir bilince bireysel olarak adım atması için bugünü bir bahane, bir milat olarak kabul etmesini dilerim.

22 Aralık Cumartesi
Bugün gün boyunca ilham gücümüz ve sezgilerimiz yüksek olsa da, rekabetçiliğimiz ve hırsımız fazlasıyla artabilir ve kendimizi gergin ve tehdit altında hissedebiliriz. Özellikle de Saat 14.58-20.26 arasında bu tavrın bize hiçbir getirisi olmayacağını ve mutlaka kendimizi sakin tutmamız gerektiğini söylemeliyim. Bugün sabırlı ve kontrollü olmayı başaranların günü olacak. Aradığımız huzur ve dinginliği saat 20.26’dan itibaren başlayan ve 2,5 gün sürecek olan süreçte bulabiliriz. Kendimizi güvene aldığımızı, telaş edecek hiçbir şeyin olmadığını, rahat ve keyifli olabileceğimizi bu süreçte hissetmemiz çok kolay olacak. Cumartesi akşamı bütün bunlara ek olarak sezgilerimizin, ilham gücümüzün, romantizmin de yüksek olduğu, bizim için önemli kişilerle uyum sağlamanın kolay olduğu, mutlaka değerlendirilmesi gereken bir akşam olacak. Keyfini çıkarın!

23 Aralık Pazar
Keyifli ve güvenli olma isteğimiz halen devam ediyor ancak bugün daha büyük düşünmeye, risk almaya bizi iten koşullar oluşabilir ve bu durum duygusal olarak bizi zorlayabilir. Saat 14.13’e kadar kendimizi kısıtlanmış hissediyorsak, özellikle maddi konulardaki tavrımızı gözden geçirmemizde fayda olabilir. Fazla mı risk alıyorsunuz ya da fazla mı güvende olma çabası içindesiniz? Olan biten tüm olaylar bize adeta bunu sorgulatmaya çalışıyor gibi gelebilir. Bugün keyiflerimize yönelik harcama yapma ve biraz da abartılara kaçma eğilimi göstermemiz de bu temayı daha da öne çıkarabilir. Günün ikinci yarısı ise çok daha sakin, rahat ve huzurlu geçebilir. Tadını çıkarın!

İyi haftalar!

Zeynep Süzmen Şen

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER