@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.09.2012

17-23 Eylül 2012 haftalık burç yorumu

17-23 Eylül 2012 tarihleri arasındaki gökyüzü hareketlerini ve bizi bu hafta neler beklediğini Astrofiber.com sitesinin uzmanları anlatıyor. Hepsi Pudra.com'da.

17 EYLÜL PAZARTESİ: Güne Terazi burcundaki Ay’ ın huzur ve uyum getiren enerjisiyle başlamamıza rağmen gece yarısından hemen sonra gerçekleşecek önce Pluto karesi ardından Uranüs karşıtlığı sinirlerin gerilmesine neden olabilir. Oğlak burcunda ki Pluto ile Terazi burcunda ki Ay’ ın kare açısı uyum sağlamakta zorlanmayı ve duygusal baskı altında kalarak gerginlik yaşayacağımızı anlatıyor olabilir. Ardından gelen Uranüs karşıtlığı ise beklenmedik davranışlar ve olaylar karşısında ruhsal dengemizi yitirmemize ve ani tavırlarla ilişkilerde sonlanmaya neden olabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde bu gerilim yerini daha rahat enerjilere bırakacaktır. Öğle saatlerinde oluşacak Venüs / Ay sekstili hem ilişkilerde hem de maddi kazançlarda bizi destekler nitelikte olacaktır. Tekrar dengemizi bulabilir, özgüvenimizi tazeleyebilir, lüks ve rafine zevklerde abartılı harcamalara kalkışabiliriz. Aşk ilişkilerinde romantik jestler için gereken duyarlılık ve yaratıcılığa da sahip olabiliriz. Hemen arkasından gelen Jüpiter üçgen açısı ise zihinsel faaliyetler için gereken ortamın sağlanmasına yardımcı olacaktır. Hava elementinde ki bu görünüm, akılcı, sağduyulu ve objektif olmak için uygun zamanı işaret ediyor. Yoğun iletişim trafiği ile birlikte, fikir alışverişini, ticarette başarılı işbirliklerini, entelektüel çalışmalarda olumlu sonuçlar almayı anlatabilir. Günün bir diğer önemli olayı ise Merkür gezegeninin burç değiştirmesiyle gerçekleşecek. Merkür, 5 Ekim tarihine kadar kalacağı Terazi burcunda, objektif düşünmeyi, olayları karşı taraf açısından da değerlendirebilmeyi, ilişkileri düşünmeye daha fazla zaman ayıracağımızı, duygu ve düşüncelerimizi paylaşmayı, uyumlu ve nazik konuşabilmeyi, taraflar arasında arabuluculuk için çaba sarf edeceğimizi gösteriyor.

17-23 Eylül 2012 haftalık burç yorumu

18 EYLÜL SALI: Ay Terazi burcunda fakat 14.30’da Satürn’le kavuşum yaparak boşluğa düşüyor. Yeniay’ ın ardından başlattığımız girişimleri sabitlemek veya vazgeçmek için uygun bir zaman. Ay/Satürn kavuşumları genelde duygusal soğumaya ve ilişkilerde sonlanmaya neden olabilir. Fazla objektif ve adil olma çabası, hislerimize ve güdülerimize kulak tıkamamıza yol açabilir. Fakat olayların duygusal boyutundan sıyrılmak çoğu zaman gerçeği görmemizi ve doğru adımlar atmamızı da sağlayabilir. Terazi burcunun kararsızlığından kurtulup, kararlı ve sağlam adımlar atabiliriz. Saat 17.45’de Ay boşluktan çıkarak düşük konumda olduğu Akrep burcuna geçiyor. Huzursuz, hırslı, kıskanç ve saldırgan olabiliriz. Ama bu konum olayları derinlemesine görebilme yeteneğine ve sezgilerin güçlenmesine de neden olacaktır. Daha önceden fark edemediğimiz, gizli ilişkileri, kulisleri veya düşmanlıkları görebiliriz. Ay, Akrep burcuna geçtikten hemen sonra Neptün’ le üçgen açı kuracak. Sezgilerimiz güçlenebilir ve karşımızdakilerin duygu ve düşüncelerini hissedebiliriz. Duygusal olarak çok hassas bir konumda olabiliriz. Hem ilişkilerde aşırı sahiplenici hemde her an her şeyi sonlandırmaya, vazgeçmeye meyilli davranabiliriz. Pluto bugün düz hareketine başlayarak hayatımızda dönüşüm gerektiren olayların hız kazanmasına neden olacaktır.

19 EYLÜL ÇARŞAMBA: Güne Akrep burcunda ki Ay'ın, Kiron ile üçgen, Pluto ile sektstil açısıyla başlayacağız. Aynı anda yaşanacak bu iki açı, duygusal dönüşümün vazgeçmeyle beraber gelebileceğini ve başkalarının duygularına duyarlı olmanın bizi daha güçlü kılacağını anlatıyor olabilir. Güçlü kişilerden alacağımız destekle, hedeflerimize varmakta daha kararlı fakat acımasız davranabiliriz. Tabii bu arada gerçekleşecek ikincil bir açı olan Ay/ Uranüs 150 derecelik görünümü ise ani olaylara ve strateji değişikliklerine karşı içimizde oluşacak direnci ve değişime ayak direme isteğinden doğan huzursuzluğu anlatabilir. Günün ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek Ay/ Venüs karesi bu huzursuzluğun açığa çıkma noktası olabilir. Bir taraftan açıksözlü ve cesur bir iletişimden yana olabilir bir yandan da alttan alta girişimlerde bulunarak kendimizi açığa çıkarmaktan dolayı gerginlik hissedebiliriz. Duygu ve düşüncelerimiz arasında yaşanan bu gerilim bir çeşit eylemsizliğe ve harekete geçmekte zorlanmaya işaret edebilir. Maddi konularda kayıplar yaşama ihtimaline karşı dikkatli olmalıyız. Bugün yaşanacak son açı gece yarısına doğru oluşacak Ay/ Mars kavuşumu olacaktır. Mars çok güçlü olduğu Akrep burcunda kararlılığımızı destekleyeceği gibi, hırslı ve intikama yönelik davranışlarla, gözü kara bir şekilde, saldırgan ve çatışmacı tavırları anlatıyor olabilir. Tüm bu görünümler, karanlık, güçlü ve ihtiraslı duygularla dolacağımız, güdülerimizi kontrol etmemiz gereken bir güne işaret ediyor.

20 EYLÜL PERŞEMBE: Ay hala Akrep burcunda, gün içinde Kuzey Ay Düğümüyle kavuşum, Güneş’le sekstil açı ilişkisine girecek. Ay/Kuzey Ay Düğümü kavuşumları gruplardan ve evrensel enerjilerden gelecek desteği ve kadersel olayların hayatımıza girişini gösteriyor. Kararlı ve azimli olduğumuz takdirde başarılı olabiliriz. Hemen arkasından Ay/Güneş sekstili yaşanacak. Başlattığımız girişimlerde artık plan aşamasından çıkıp eylem aşamasına geçebiliriz. Detay gerektiren çalışmalarda derinliğe inerek uzmanlaşmak için çok uygun enerjiler mevcut. Tabii aynı anda oluşan Güneş/Kuzey Ay Düğümü sekstili de yine uzmanlaşma ve planlamayla ilgili başarılı olmamızı sağlayan desteği gösteriyor. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçerek birkaç gündür devam eden ağır enerjiyi bir anda neşeli ve iyimser bir hale çevirebilir. Risk içeren işlerde daha cesur davranabilir, hayata daha pozitif gözlerle bakabiliriz. Fakat Ay burç değiştirir değiştirmez Neptün’ le kare açı yaparak beraberinde hayal kırıklıkları ve yanılsamaları da getirebilir. Abartılı beklentiler içine girebilir, olayları olduğundan farklı görebilir ve kendi kendimizi kandırmaya müsait olabiliriz. Günün bir diğer önemli görünümü ise Merkür/ Uranüs karşıtlığı. İşbirliklerinin ve ticari anlaşmaların ani sonlanması, uyumlu giden ilişkilerin bir anda bozulması, düşüncelerimizin sert bir muhalefetle karşılaşması veya hiç beklemediğimiz kişilerden, beklemediğimiz sözlerin duyulması söz konusu olabilir. Aykırı görüş ve ifadeler bizi şaşırtabilir.

21 EYLÜL CUMA: Ay, Yay burcunda yolculuğuna devam ederken günün en önemli ve güzel açısı Venüs/ Jüpiter arasında yaşanan sekstil olacak. Heves ve cesaretle yola çıktığımız girişimler desteklenebilir. Zihinsel faaliyetlerin ve işbirliklerinin faydasını görebilir, hem aşk hemde çevresel ilişkilerden yardım alabiliriz. Özgüven ve yüce gönüllülük getiren bu enerjiler, yardımseverlik duygularımızı da körükleyebilir. Gün içinde Ay’ ın açıları da bu görünümü destekler nitelikte olacaktır. Önce Ay/Merkür sekstili, iletişimde daha cesur ve flörtçü olabileceğimizi, sosyal medya da yoğun bir trafik içinde olabileceğimizi anlatıyor. Sonrasında başlayan Ay/ Venüs üçgeninin etkileri uzun süre devam edecek ve hatta yarına kadar devam edecek. Bu açı özellikle aşk ilişkilerinde bizi cüretkâr kılabilir. Yapmaya asla cesaret edemeyeceğimiz girişimlerde bulunabilir, gözümüzü karartıp hayattan zevk alacağımız risklere girebiliriz. Aynı zamanlarda devreye girecek Ay/ Jüpiter karşıtlığı ise bu iyimserliğin ve cesaretin sınırlarını çizmek açısından iyi olabilir. Zihinsel çalışmaların çok yoğun olması gece saatlerinde beynimizin yorulmasına ve kararsızlıklara neden olabilir.

22 EYLÜL CUMARTESİ:
Dün yaşanan hareketliliğin ardından bugün biraz dinlenebiliriz. Ay hala Yay burcunda fakat gün içinde sadece Satürn ile sekstil açı kuracak. Gece yarısına doğru ise Oğlak burcuna geçecek. Birkaç gündür heves ve cesaretle başladığımız girişimleri Satürn açısı ile sabitleyebilir, sınırların farkına varabilir, uzun vadeli ve sağlam bir hale getirebiliriz. İlişkiler ve işbirlikleri açısından son derece destekleyici olabilir. Fakat günün en önemli hareketi Güneş’ in 23 Ekim tarihine kadar kalacağı Terazi burcuna geçişi olacaktır. Güneş, Terazi burcunda kendini rahat edemez. Olayların üstesinden cesaret ve özgüvenle gelmek yerine, taviz vermeyi, diplomasiyi ve hemen uyuma gitmeyi tercih eder. Terazi burcu kendini ilişkiler yoluyla ifade etmeyi sever. Güneş’ in bu burçta olduğu yaklaşık bir ay boyunca ilişkiler, evlilikler, işbirlikleri, diplomasi, uyum ve sanatsal zevkler ön planda olacaktır. Gece yarısına doğru Güneş/ Ay arasında oluşan kare açı ile ilk dördün fazı da başlamış oluyor. Eyleme geçmek, hedeflerimizin peşinden gitmek, kendimizi ifade etmek, yeni ilişki ve işbirliklerine başlamak için uygun bir döneme giriyoruz. Bu ilk dördün fazının, öncü burçların 0 derecelerinde olması başlangıçlara özel bir vurgu yapmakta. Yeni sayfalar açmak için uygun bir zamanda olabiliriz. Aynı anda oluşan Neptün sekstili ise bu girişimlere hayallerimizin ve ilhâmın eşlik edeceğini gösteriyor.

23 EYLÜL PAZAR: Bu tatil sabahına Oğlak burcunda ki Ay’ ın sorumluluk ve yalnızlık getiren ağır enerjileriyle başlıyoruz. Gün içinde Pluto kavuşumu ve Uranüs karesiyle duygusal dengemizi korumakta zorlanabiliriz. Hırsla harekete geçebilir, üstümüzde ki sorumlulukların baskısı altında ezilerek, kontrolsüz tepkiler verebiliriz. Hayatımızda değişim gerektiren konular karşısında kontrolü elde bulundurmak için verdiğimiz mücadele sonunda sinirlerin gerilmesi ve çatışmalar kaçınılmaz olacaktır. Günün son açısı ise Ay/ Merkür karesi olacak. Duygu ve düşüncelerimiz arasında ki bu gerilim kendimizi ifade edememeye, hırslarımızı tatmin etmeye çalışırken kırıcı olmaya ve iletişimde engellenmelere yol açabilir.

Astrofiber.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER