@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.06.2013

17-23 Haziran haftalık astrolojik ipuçları

Bu hafta özgürlük, gelişim ve yeni deneyimler yaşama isteğimiz devam ediyor olacak. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen'den haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da!

17 Haziran Pazartesi:

17-23 Haziran haftalık astrolojik ipuçları
Haftaya huzur, barış ve denge istekleriyle başladığımızın sembolizmi gökyüzünde de var. Ancak henüz bu konuda bazı sınavlardan geçmemiz gerektiği de anlaşılmakta. Gün bitinceye kadar duygusal olarak baskı altında hissedebilir, en yoğun duygularla yüzleşebilir ve en derin temizliklerin ardından adeta daha güçlü şekilde yeniden doğmak isteğini duyabiliriz. Hedeflerimize yürürken yaratıcı yöntemler geliştirebileceğimiz bir gündeyiz. Gece yarısına doğru ani olaylar heyecan ve gerginlik yaratabilir.

18 Haziran Salı:
Bugün de bir taraftan huzur ve barış ihtiyacı devam ederken diğer taraftan duygularımızla mantığımız arasında kalmamız mümkün. Tüm gün bu dengeleri kurma çabasıyla geçebilir. Belki objektif düşünmek çok kolay olmayabilir ve adaletli olma çabası bizi yorabilir. Kendimizi, duygularımızı, düşüncelerimizi ifade etmek zorlayıcı olabilir. Akşam saatlerinde daha kendimizden emin hissetmeye başlayabilir ve rahatlayabiliriz. İletişimin, bilgi akışının, kendimizi ifade etmenin akşam saatlerinde daha kolay olacağını söyleyebiliriz.Salı akşamının en iyi şekilde değerlendirilebilmesini dilerim.

19 Haziran Çarşamba:
Çarşamba günü oldukça ilginç etkiler bir arada olacak. Sabahın erken saatlerinde moralimiz yüksek olabilir ve iyimser ve inançlı hissedebiliriz kendimizi. Ancak saat 6.55 ile 9.38 arasında ileriye yönelik bir adım atmamak daha uygun olacaktır. Saat 9.38’den itibaren 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor ve buna göre arzularımız, tutkularımız, hırslarımız ön plana geçiyor ve mücadeleci ruhumuz bize koşulları zorlamamızı ve korkularımızın üstüne gitmemizi söylüyor. Saat 18.20’ye kadar zorluklar, sorumluluklar veya otorite figürleri bütün bu isteklerin önündeki engeller gibi gözükebileceğinden kendimizi rahat ve hafif hissetmekten ziyade bütün bunları nasıl aşacağımızın sorgulamasında olabiliriz. Öte yandan bugün gökyüzünde Şans gezegenini ön plana çıkaracak bir gösterge de var. Bir takım fırsatları vurgulayabilecek bu gösterge iyimserlik, inanç, korunma, gelişim ve umut sembolüdür. İletişimi, bilgi akışını ve kendimizi ifade etmeyi de vurgulayan bu sembolizmin bugün zorluklar ve sorumluluklar sembolizmiyle bir araya geldiğinde ne gibi kapılar açacağını hep beraber deneyimleyeceğiz. Aynı zamanda başarı ve başkalarına yön gösteren bir Kutup yıldız olmak anlamlarını da içeren bu sembolizm, ülkemiz haritasında halkı ve ülkenin genel ruhsal durumunu sembolize eden Ay’ımızın neredeyse üstünde gerçekleşecek. Bu durumun ülkemize yeni bir umut, rahatlık, korunma ve gelişme getirmesini diliyorum. Halkımızın barış, özgürlük ve birlik hedeflerine ulaşarak dünyanın geri kalanına bir Kutup Yıldızı sembolü olmasını diliyorum.

20 Haziran Perşembe:
Perşembe günü de derin duygularımızla baş başa olduğumuz, hırslarımızı ve arzularımızı ön plana aldığımız ve korkularımızla yüzleşerek güçlendiğimiz bir başka gün. Gecenin ilk saatleri güçlü kişilerden destek alabilmeyi getirirken sabah saatlerinde kadersel karşılaşmaların bizi doğru yöne götürdüğünü hissedebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde başlayacak ve akşam saatlerine doğru gitgide artacak bir şekilde ilişkiler daha önemli hale gelebilir ve sevdiklerimizle bir arada paylaşım içinde olmak bizim için en önemli konu olabilir. Akşam saatlerinde düşüncelerimizi, duygularımızı paylaşabilmek, anlaşıldığımızı hissetmek çok iyi gelebilir. Saat 22.16’dan sonra ileriye yönelik bir adım atmamak, hatta bu tarz bir atılım için yarın 11.30’u beklemek daha uygun olacaktır.

21 Haziran Cuma:
Bu haftanın bir başka hareketli günü de Cuma günü olacak. Sabah 8.03’ten itibaren İkizler dönemi bitiyor ve 22 Temmuz’a kadar sürecek olan Yengeç dönemi, yani Yaz mevsimi başlıyor! Bu dönemde bilgi, iletişim ve medya ön plandaki konular olmaktan çıkacak ve duygular, sezgiler, maneviyat, içgüdülerimiz, ailemiz ve ülkemiz ön planda olmaya başlayacak. Mantığın yerini sezgilerin ve duyguların almasıyla her şey fazlasıyla değişmeye başlayabilir. Öte yandan Saat 11.30’da 2,5 günlük yeni bir süreç başlayacak ve böylece özgürlük, iyimserlik, yüksek enerji ve gelişim isteği de ön plana geçecek. Böylece bugün manevi değerlerimiz ve aidiyet duygusuyla özgürlük ihtiyacı aynı anda yükselişe geçecek. Gün boyunca bütün bu kavramların içinde biraz karmaşa ve belirsizlik hissedebilir ve kararlı davranmakta zorlanabiliriz. Analitik işler veya dikkat gerektiren çalışmalar yerine ruhsal çalışmalar ve sanatla ilgilenmek için uygun bir gün.

22 Haziran Cumartesi:
Özgürlük, gelişim ve yeni deneyimler yaşama isteğimiz devam ederken bugün kendimiz daha umutlu ve enerjik hissetmemiz mümkün. Ancak öğle saatlerine kadar biraz gergin ve mücadeleci olabiliriz. Bu saatlerde dışardan bizi tetikleyecek olaylara ya da kişilere tepki verirken sağduyuyu elden bırakmamalıyız. Aniden harekete geçmemek ve özellikle de sözlerimize farkındalık getirmek çok önemli olacak. Günün ikinci yarısında ruh halimiz oldukça farklı bir yöne doğru değişebilir ve kendimizi çok daha iyimser, çok daha rahat hissedebiliriz. Ancak hiçbir konuda aşırılılara kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

23 Haziran Pazar:
Sabah saatlerinde biraz daha iyimser hissetsek de 10.08 ile 11.08 arasında ileriye yönelik bir adım atılmamasını tavsiye ederim. Saat 11.08’den itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor. Buna göre hayatı daha fazla ciddiye almaya başlayabilir, sorumluluklarımızı ön plana almaya başlayabiliriz. Saat 14.32’de çok önemli bir dolunay gerçekleşecek. Her dolunay bazı şeyleri net olarak görmemiz için, farkındalığımızın yükselmesi için ve hiçbir şeyin hasıraltı kalmaması için fırsat dönemleridir. Bu dolunay da duygularımızla mantığımızı, sorumluluklarımızla ailemizi, hayallerle gerçekleri dengelememiz için tetikleyici olabilir. Sonrasında hayatımızda bazı taşları yerine oturtmamız için gereken koşulları ve ilham gücünü elde etmeye başlayabiliriz.

Sevgi, saygı, birlik ve insan haklarının ön planda olduğu bir hafta diliyorum!

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER