@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.03.2014

17 - 23 Mart 2014 haftasının astroloji yorumu

Haftanın ilk günleri daha yumuşak geçiyor. Bitirilmesi gereken işleri öne almalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

17 Mart Pazartesi

17 - 23 Mart 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftanın ilk gününe ilişkinler damgasını vuruyor. Ay, Terazi burcunda yoluna devam edecek. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilerle bağlantınızı güçlendirmeli, birlikte hareket etmelisiniz. Günlük işlerinizi daha güzel, nazik bir şekilde yapabilirsiniz.

Gün içindeki bağlantılara bakınca Ay’ın önündeki açılarında güzel gezegenlere olduğunu görüyoruz. Ay ile geliştirici Jüpiter arasında gerçekleşen kare, ilişkilere önem vermeniz sayesinde destek alacağınızı anlatıyor. Şans, fırsat elde edebilirsiniz. Ardından Ay ile güzel
Venüs arasındaki üçgen ilişkilerin altını bir kez daha çiziyor. Aşk, sevgi arayanlar için güzel bir gündeyiz.

Günün dikkat edilmesi gerek tarafı ise, Dolunay’ın süren etkisinde olduğumuz için olayları fazla abartmamalıyız. Aşırı iyimser düşünerek harekete geçmekte gecikebiliriz. Şans, fırsat kaçarken el sallamamak için yapıcı olmaya çalışmalısınız.

18 Mart Salı
Ay, Terazi burcunda devam ettiği için, ilişkilerle ilgili konular devam edecek. Ortaklaşa konulara daha önem verebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da partnerinizin duygularına önem vermelisiniz. Tek başınıza hareket etmek istiyorsanız bugün bunun için hiç de uygun değil. Karşınızdakilerle bağlantı kurarken daha uyumlu, dengeli ve nazik olmaya özen göstermelisiniz.

Ay’la sürprizlerin gezegeni Uranüs arasındaki karşıtlık, gün içinde duygularınızı ayağa kaldıracak olayların olabileceğini gösteriyor. Değişime açık olanlar için bu durum sorun değil. Ancak tek başına hareket etmek isteyenler bir anda yalnız kalabilirler. Ay ile yenilmez Pluto arasındaki kare açı ise ilişkilerdeki test sürecini zorlaştırıyor. Tek başına kalmanız, birçok sorunu da üstünüze almanızı gerektirebilir. Oysa daha uyumlu davranarak güç birliği yapabilirsiniz.

Günün son bağlantısı Ay’ın dışında gerçekleşiyor. Bu kez sahnede ilişkilerin yöneticisi Venüs gezegeni var. Uranüs’le kurduğu destekleyici altmışlık açıyı gerçekleştiriyor. Etkisi birkaç gün önce ve sonrasında hakim olana bu enerji, eğer uyumu yakalarsanız ilişkide olumlu gelişmeler yakalayabilirsiniz. Estetik, kibar, nazik davranmanın avantajını yaşayacaksınız. Bundan sonraki günlerde, sertleşecek gökyüzü için, kaçırılmaması gereken güzel bir etki.

19 Mart Çarşamba
Ay, bugün sabah 11.14’e kadar Terazi burcunda… Ancak olumlu şartlar sunmuyor. Gece 03.08’den itibaren boşlukta, açısız kalan Ay, günün ilk saatlerinde yeni adımlar atmak yerine, eldeki işleri düzenlemeyi söylüyor. Özellikle Ay’ın boşluğa düşmeden önceki son açısı çok önemlidir. Ay’ın sert Mars burcuyla birleşmesi, sabah yataktan ters kalkmanıza sebep olabilir. Aslında biliyoruz hiçbir gezegen sebep değildir, eşzamanlılığı anlatır. O yüzden öğlene kadar sabırlı olmanız, fazla enerjinizi ilişkilere yöneltip, eleştiri almak yerine, bedene yönelmelisiniz. Güne yürüyüşle başlayabilir, bedeninize çok yüklenmeden, enerjinizi akıtabilirsiniz.

Ardından Ay, akrep burcuna girecek. Cuma akşamına kadar daha derin, kuşkucu, gizemli ve inatçı bir ruh halinin yansımalarını yaşayabilirsiniz. Tabii ki kişisel doğum haritanızdaki, gezegen yerleşime göre açılımlar yaşarsınız. Ay ile Merkür arasındaki üçgen, sezgiler ve aklı birleştirmenizi söylüyor. Ancak Merkür’de rahat etmediği Balık burcunda olduğu için zorlanabilir, daha da duygusal düşünebilirsiniz.

Ay ile Neptün arasında gerçekleşecek üçgende aynı enerjiyi taşıyor. Duygularınıza güzevnemeli, ancak aklınızı sorgulamalısınız. Her şeyi detaylarıyla bilemeyeceğiniz için yanılabilir, aldanabilirsiniz. Önemli kararları almadan önce, kendinizi yemeden, biraz daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

20 Mart Perşembe
Gün boyunca, duygusallığımızı, günlük modunuzu anlatan Ay, gizemli, sezgisel Akrep burcunda olacak. Daha sezgisel olabilir, ama daha kuşkucu tepkiler verebilirsiniz. Bir konun derinine inmek, içindeki gizemleri çözmek için bu enerji iişinize yaracak. Ancak ilişkilerde daha temkinli olmalısınız. Başkasının sırları, gizemleri için şüpheci, kıskanç ve kuruntulu davranabilirsiniz.

Ay ile bereket gezegeni Jüpiter arasındaki olumlu üçgen açı günün en güzel etkisini taşıyor. Sezgilerinizi olumlu yönde kullanırsanız şansı yakalabilirsiniz. Ancak hırs içinde olursanız olayları büyütebilirsiniz. Ay ile güzel Venüs arasındaki kare ilişkilerin altını çiziyor. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilerle sertleşmemelisiniz. Ay ile güçlü Pluto arasındaki olumlu altmışlık açı, aradığınız desteğin geleceğini söylüyor. Ancak siz de adım atmalı, istekte bulunmalı, emek vermelisiniz.

Bugünden itibaren Güneş naif Balık burcundan ayrılıp, savaşçı Koç burcuna giriyor. Bugünden başlayarak, tam 30 gün boyunca daha girişken, cesur ve atak olabilirsiniz. Ancak Koç burcunun yönetici gezegeni Mars’ın, rahat etmediği Terazi burcunda olması, üstelik geri harekette bulunması, gücünü azaltacak. Giriştiğiniz savaşlardan kazançlı çıkmak için sabırlı olmalısınız. Öfkeden, hırstan uzak durmalısınız.

Trafikte, spor yaparken, günlük hayatta hızlı gidip tehlikeleri üstünüze çekebilirsiniz. En başta, eskilerin yaptığı gibi, başınızın, gözününüz sadakasını vermenizi tavsiye ederim. Sağlık açısından kaslarınıza, tendonlarınıza, kan değerlerinize, tansiyonunuza daha dikkat etmelisiniz. Fazla enerjiniz için hareket etmeli, ancak kendinizi zorlamamalısınız. Zorunlu haller dışında, ameliyat, operasyonlardan uzak durmalı, zorunlu sebebplerde ise nekahat dönemine önem vermelisiniz. Ülkemiz açısından da öenmli bir kavşaktan geçtiğimizi bilmeli, tolumsal olaylar artabieceği için, tepki gösterirken daha dikkatli olmalısınız. Hep birlikte sınandığımızı bilmeliyiz.

21 Mart Cuma
Günün önemli bir kısmında Ay Boşlukta olacak. Sabaha karşı 05.12 ile akşam üstü 17.40 arasında, günlük motivasyonu anlatan Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde önemli işlere yönelmemelisiniz. Ay ile sorumluluk gezegeni Satürn’ün kavuşumu, yeni işlere başlamak yerine sorumluluklarınıza önem vermeniz gerektiğini anlatıyor.

Akşam saatlerinde Yay burcuna geçen Ay, daha iyimser olacağımız, yaklaşık 2,5 günlük yeni bir sürecin başladığın haber veriyor. Pazar akşamına kadar hayatı daha keyifli, neşeli, girişken bir şekilde karşılayabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılar, dini, uhrevi konular, kanunlar, yasalar, basın, yayın, medya gibi konular öne çıkabilir. Ay ile Güneş arasındaki olumlu üçgen açı gün içindeki en önemli bağlantı… Bir gün öncesi ve sonrasını etkileyen bu durum, Ay’ın kapanmadan öncesi son güçlü açısı olacak. Bir şeyleri derlemek, toparlamak, sonuç almak için uygun zamandasınız. Önem verdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Baba, eş, yönetici gibi otorite figürleriyle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Olumlu yaklaşıp, olayları olumlu yöne çekebilirsiniz.

22 Mart Cumartesi
Ay, iyimser Yay burcunda hareket ediyor. Olaylara daha geniş perspektiften bakabilir, daha rahat algılayabilirsiniz. Ancak abartıdan uzak, gerçeklikten kopmadan hareket etmelisiniz.

Ay ile iletişimci Merkür arasındaki kare açı, aklınızın karışabileceğini anlatıyor. O yüzden olaylara daha yakından bakma isteği duyabilirsiniz. Ay ile sisli Neptün arasındaki kare açıda aynı şeyi söylüyor; yanılmamak için daha dikkatli olmalısınız. Detayları sonra düzeltirim diye düşünürseniz önemli konuları atlayabilirsiniz. Ay’la sıradışı Uranüs arasındaki üçgen açıyla duygularınızı dengelemeniz güçleşebilir. Fazlaca iyimser düşünmenin zararını görebilirsiniz. Ay ile güzel Venüs arasındaki altmışlıkla ilişkiler sayesinde kazançlı çıkabilirsiniz. Bağlantılarınızı güçlendirmenizi tavsiye ederim. Gün sonunda akıl gezegeni Merkür ile hayal gezegeni Neptün’ün birleşmesi çok önemli. Birkaç gün öncesi ve sonrası, reel dünyaya ilişkin konularda yanılabilirsiniz. Hayallerinizin, ilhamın açılması için güzel bir etki olsa da, madde dünyasında alacağınız kararlar yanıltıcı olabilir. Önemli kararlar vermek için biraz daha beklemelisiniz.

23 Mart Pazar
Pazar gününü Ay’ın rahat Yay burcundaki etkisiyle geçiriyoruz. Biraz keyif yapmak için, bu durum güzel bir fırsat olacak. Eğer önemli işleriniz varsa sabah erken kalkıp halletmelisiniz. Zira saat 12.41’den gece 22.04’e kadar Ay Boşlukta kalacağı için kolay ilerleyemeyebilirsiniz. Ama bu saatleri, normalde zaman alıcı işlere ayırırsanız keyif alabilirsiniz. Akşam Oğlak burcuna giren Ay’la sorumluluklar için adım atacağınız yeni bir hafta başlıyor olacaksınız. Fırsat varken dinlenmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER