@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.02.2014

17 - 23 Şubat 2014 haftasının astroloji yorumu

Bu hafta hercai Kova burcu bitiyor, hassas Balık burcu başlıyor; duygular her zamankinden daha öne çıkıyor. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

17 Şubat Pazartesi

17 - 23 Şubat 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftanın ilk günü sabırlı olmanızı diliyorum. Zira günlük modumuzu anlatan Ay, gün boyunca açısız, boşlukta kalacak. Gün içinde saat 07:05 ile 20:23 arasında bir işe konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. En iyisi bekleyen işleri bitirmek. Hatta daha iyisi, iletişim gezegeni Merkür geri hareketteyken detay gerektiren işleri kolay yapabilirsiniz. Çekmeceler, kitaplar, dosyalar, raflar, dolaplar olduğundan daha hızlı düzenlenebilir.

Bugün Ay, detayların burcu Başak’ta olduğu için işinizi daha hızlı yapabilirsiniz. Yeter ki yeni işlere kalkışmayın, enerjinizi düzenlemeye kanalize edin. Ay ile Satürn arasındaki olumlu altmışlık açı da size desteğe geliyor. Kalıcı düzenlemeler yapmak için bugün gerçekten iyi bir gün. Yeter ki çalışmayı sevin…

18 Şubat Salı
Bugün Ay, kibar Terazi burcunda… İlişkiler her zamankinden daha öne çıkabilir. Kişisel haritanızın kapasitesine göre, kendinizi daha hoş bir şekilde ifade edebilirsiniz. Güzellik, estetik gibi kişisel konulara eğilebilirsiniz. Kılık, kıyafetinizi özenle seçmenizi öneririm. İkili ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bugünü iyi değerlendirmelisiniz.

Ay ile sıradışı Uranüs arasıdaki karşıtlık, karşınıza değişik kişiler gelebileceğini anlatıyor. Kendinizi daha farklı, sıradışı göstermenin yollarını bulabilirsiniz. Ancak ilişki sorunu yaşamaktaysanız, vereceğiniz tepkinin olayları büyütebileceğini de düşünmelisiniz.
Ay ile şanslı Jüpiter arasında gerçekleşen kare açı olayları tetikleyeceğe benzer. Eğer iyi adımlar atmışsanız şanslı siz olacaksınız. Ancak tepkinizi kontrol etmeyi beceremezseniz, sorun da büyüyebilir. Şansın hep sizin yanınızda olması için siz de özen göstermelisiniz.

Ay ile yenilmez Pluto arasındaki kare açı, gün sonunda ne kadar başarılı olup olmadığınızı söyleyecek. Olaylar net bir şekilde ortaya çıkabilir. Duygusal çalkantılar yaşamamak için kontrollü olmanızı tavsiye ederim. Böylece ilişkilerinizi geliştirebilir, kolayca sosyalleşebilirsiniz.

Ayrıca bugün Güneş naif Balık burcuna geçiyor. Bugünden sonraki 30 gün boyunca Balık burçları yaş günlerini kutlayacak. Hepsinin yeni yaşları kutlu olsun. Balık burçları için bu geçiş, sene boyunca gelişecek olayların başladığı süreç olacağı için, daha duyarlı olmalarını öneririm.

19 Şubat Çarşamba
Ay bugün de Terazi burcunda ilerliyor. İlişkiler gün boyunca ön planda olacak. Karşınızdakilerle işbirliğine açık olmalısınız. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz insanlara daha yakın olmalısınız. İlişkilerinize daha güzel, hoş bir şekilde yaklaşmalısınız. Estetik ve uyumlu bir avır sergilemelisiniz.

Yaz aylarına kadar, Ay’ın öncü burçlardaki hareketi çok önem taşıyacak. Zira diğer öncülerde yerleşmiş olan, önemli gezegenleri tetikleyecek. Oğlak burcundaki Pluto, Koç burcundaki Uranüs, Yengeç burcundaki Jüpiter ve Terazi burcundaki Mars sebebiyle gökyüzünde büyük kare açı kalıbı oluşturuyor. Zaman zaman gezegenlerin ileri, geri hareketleriyle orbları daralıp etkili olacak ya da zayıflayacak. Haritanızda bu saydığım gezegenler ya da burçlar aktif durumdaysa, Ay’ın etkisiyle, sadece size özel olarak büyük olaylar tetiklenebilir.

Bugün gökyüzü oldukça hareketli… İlk bağlantı, geri giden iletişim gezegeni Merkür ve sorumluluk gezegeni Satürn arasında olacak. İkisi arasındaki kare açı sert etkiler taşıyor. Söylediğinizi bir lafın doğru yere gidip gitmediğine dikkat etmelisiniz. Yanlış anlamaların sorun yaratmaması için daha ciddi olmalısınız.

Ay ile güzel Venüs arasındakı kare açı destek etkisi sağlayacak. Ay’ın içinden geçtiği Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs’le bağlantı kurması güzel bir etki… Doğal iyicil olan Venüs, ilişkilerinizi geliştirebileceğinizi söylüyor.
Günün son bağlantısı ise bu kadar rahat değil, ne yazık ki… Savaş gezegeni Mars’la kavuşacak Ay’a dikkat etmek gerekiyor. Gün boyu kibarca taşıdığınız ilişkileri, bir anda tepkisel davranarak yıpratabilirsiniz. Sinirlenmemek için enerjinizi başka şeylere yöneltebilirsiniz.

Akşam 23:53 ile sabah 05:33 arasıda Ay boşlukta kalacak. Türkiye dışındaysanız, mesai saatleriniz bu dilime denk geliyorsa daha dikkatli olmalısınız.

20 Şubat Perşembe
Bugün daha kararlısınız. Ay, tutkulu Akrep burcunda olacak. Sezgileriniz, duygularınız daha hassas olabilir. Olayların altındaki sebepleri hissedebilirsiniz. Ancak kin tutmaktan, kıskançlıktan uzak durmalısınız.

Ay ile Güneş arasındaki üçgen bugünün ve haftanın en güzel etkisi… Sizin için önemli işleri yapmak için bugün yardım alabilirsiniz. Baba, eş, yönetici gibi hayatınızdaki otorite figürü kişilerden yana şanslısınız. Güç birliği yapabilirsiniz.

Ay ile gizemli Neptün arasında gerçekleşen üçgen açı, hayallerinize ulaşmak için destek sağlıyor. Ancak dünyevi konularda yanılmamak için daha dikkatli olmalısınız. Neptün’ün sislendiren, bulutlandıran etkisi sizi şaşırtmasın.

21 Şubat Cuma
Haftanın son iş gününde Ay, Akrep burcunda yoluna devam ediyor. Sezgileriniz size yol göstermeye devam edecek. Ancak Akrep’in karanlık taraflarından korunmanızı hatırlatırım. Olaylar karşısında daha şüpheci davranmanız gayet normal… Ancak herşeye şüpheyle yaklaşmanız sorun olabilir.

Ay ile bereketli Jüpiter arasındaki güzel üçgen açı, içinizdeki şüpheleri hafifletecek. Hissettiklerinizin doğru mu, yanlış mı olduğunuz kolayca anlayacaksınız. Mahcup olmamak için olayların üstüne çok gitmemeli, ilahi adaletin gerçekleşmesini beklemelisiniz.
Ay ile sarsılmaz Pluto arasındaki altmışlık açı olumlu etkiler taşıyor. Duygularınızı hafifletmek için attığınız adımların karşılığını güçlenerek alacaksınız. Size destek veren kişilerin gücünü hissedeceksiniz.

Ay ile meraklı Merkür arasındaki kareyle, bugün her duyduğunuza inanmamalısınız. Dedikodulara kulak tıkamanızı tavsiye ederim. Geri harekette Kova burcunda olana Merkür size oyun oynuyabilir. Kova’nın sabitliğiyle inat etseniz de herşey sizin sandığınız gibi olmayabilir.

Ay ile ilişkieri anlatan gezegen venüs arasındaki altmışlık açı ise, günü tatlı bitireceğinizi anlatıyor. Karşınızdaki kişiye doğru attığınız adımın karşılığını alabilirsiniz. Bakış açısınız güzelliğe, diyaloga doğruysa, siz kazanacaksınız.

22 Şubat Cumartesi
Hafta sonuna yine Ay Akrep Burcundayken başlıyoruz. Ancak sabah saatlerinden itibaren Ay Boşlukta olacak. Türkiye saatiyle, sabah 00:10 ile 12:12 arasında, önemli işleri denk getirmemelisiniz. Enerjinizi boşa harcamak yerine, kişisel bakımla ilgilenebilirsiniz. Yıkanmak, vücut ve cilt bakımı yapmak için bu saatleri kullanabilirsiniz. Ancak kuaföre gidip, yeni bir stil sahibi olmak için öğleden sonrayı beklemelisiniz.

Ay öğleden sonra Yay burcunda olacak. Hayata daha eğlenceli bakacak, daha iyimser olacaksınız. Tabii ki kişisel doğum haritanızın potansiyeline göre… Kendinizi geliştirmek için bir seminere gidebilir, eğitime katılabilirsiniz. Güzel bir dergi ya da internet sitesi ufkunuzu genişletebilir.

Günün transitleri, Ay ile Satürn kavuşumuyla başlıyor. Günün ilk saatlerinde daha karamsar, endişeli olabilirsiniz. Üstünüzdeki ağırlık öğleden sonra düzelecek. Sabahtan sorumlulukları halletmenin yollarını bulmalısınız.

Ay ile Güneş karesi önemli kişilerle bağlantınızı anlatıyor. Saygı duyduğunuz kişilerle ilişkinize dikkat etmelisiniz. Eleştiriye açık olmalı, işbirliği yapmalısınız. Kendinizi geliştirmek için duyarlı hareket etmenin yararını göreceksiniz.

Ay ile hayallerin gezegeni Neptün arasındaki kare açıyla duygusal aldanmalara açık olduğunuzu bilmelisiniz. Hisselerinizi anlamak için daha rasyonel olmalısınız. Yoksa kolayca dağılabilirsiniz. Yay’ın verdiğini iyimserliğin, yanlış anlamalara sebep olmaması için duygularınızı gözden geçirmelisiniz.

23 Şubat Pazar
Ay, iyimser Yay burcunda Pazar gününe kayif katıyor. Dışarı çıkıp, hayata atılmak için bundan güzel fırsat olmaz. Hava güzelse sırt çantanızı alıp, doğa yürüyüşleri yapmalısınız. Gitmediğiniz yerleri keşfetmek, dini, kültürel, uhrevi bağlar kurmak için bugün daha hareketli olmalısınız.

Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki üçgen sizi destekliyor. Kendinizi geliştireceğiniz farklı gelişmeler olabilir. Kendinizi daha özgür, daha bireysel bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Daha keskin tepkiler verebilirsiniz.

Bugün Güneş’in hayaller gezegeni Neptün’le birleşmesi özel bir durum… Pazar saat 13:09 ile Pazartesi 03:11 arasında Güneş ile Neptün içiçe geçmiş olacak. Astrolojide özel bir asalet olan cazimi konumdayken, hayallerinize daha yakın olabilirsiniz. Bu saatleri özel dileklerinize ayırmalısınız. Ancak bu saatlerin dışındaki zamanlara, yanılmamak için daha dikkat etmelisiniz. Neptün’ün kişiyi aldatan etkisi, cazimi konum dışında, birkaç gün öncesi ve sonrası iş başında olacak. Aman dikkat, hayallere ulaşmak ile hayal kırıklığı arasında görünmeyen bir çizgi vardır…

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER