17.07.2017

17-23 Temmuz 2017 haftasının astrolojik yorumu

Çok uçlarda sembollerin birbirini izlediği ilginç bir hafta bizi bekliyor. Astroloji danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

.

17-23 Temmuz 2017 haftasının astrolojik yorumu
17 Temmuz Pazartesi:

Saat 08.04’te başlayacak yeni süreçle birlikte haftaya huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alarak başlıyoruz. Bugün ilişkileri, ortaklıkları, finans ve sanatı sembolize eden gezegen olan Venüs tüm bu konularda belirsizlik ve karmaşalardan dolayı riskli bir karar almamamız gerektiğini sembolize ediyor. Öte yandan çok daha ılımlı hatta fedakar olabilir, ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebilir veya romantik saatler geçirebiliriz.

18 Temmuz Salı:
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüzün ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Öğle saatlerinde ise kendimizi duygusal olarak çok güçlü hissedebiliriz. Akşama doğru duygu-mantık dengesini kurmak ve kendimizi ifade edebilmek daha zor gelebilir. Bugün ortalama yılda sadece bir kere gerçekleşen bir sembolizm gerginliklerin patlamalarla sonuçlanabileceğini, bu yüzden kendimizi fiziksel ve duygusal olarak fazla zorlamamamız ve kritik önem taşıyan konuları gündeme getirmememiz, bugünü mümkün olduğunca sakin geçirmemiz gerektiğini vurguluyor. Örneğin enerjimizi bizi endişelendiren, yoran kronik bazı sağlık sorunlarımızdan kurtulmak için şifa çalışmaları yapmaya yönlendirebiliriz. Öte yandan bugün iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbirini destekleyen konumda gözükecek. Pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, özellikle de ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana fırsatların çıkabileceği bir gün söz konusu olabilir. Böylece çok daha ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Son derece uç anlamlar taşıyan sembollerin içiçe geçtiği Salı günü oldukça ilginç bir gün olacağa benzer. Bol şans!

19 Temmuz Çarşamba:
Bugün sabahın erken saatlerinde aldığımız desteklerle motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize kolayca yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Ancak saat 09.12’den 10.31’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemenizi tavsiye ederim. Saat 10.31’de başlayacak yeni sürece göre 2,5 gün boyunca zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün geri kalanında fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olabilir.

20 Temmuz Perşembe:
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Öğleye doğru ise kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleden sonra da keyifli, uyumlu ve rahat olabiliriz. Bu güzel günün akşamında ise semboller farklılaşırken otorite figürleriyle ilişkinizde zorlanabilir, engellendiğiniz duygusuna kapılabilirsiniz. Bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olabilir. Bugün ayrıca savaş gezegeni konum değiştiriyor ve 5 Eylül’e kadar odaklanacağımız ve enerji harcayacağımız konuların eğlence ve mutluluk olmaya başlayacağını, biraz bencilce de olsa kendimizi ön plana alacağımızı ve kendimize yatırım yapmaya başlayacağımızı sembolize ediyor. 4 Haziran’dan beri düşük durumda bulunan savaş gezegeni agresif enerjileri tetikliyordu. Bu değişim bu yüzden hepimizi oldukça rahatlatabilir. 

21 Temmuz Cuma:
Bugün sabah saatlerinde zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabiliriz. Öte yandan 08.41’den 11.09’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 11.09’da başlayacak yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olmaya başlayacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Üstelik ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor. Örneğin bugün kronik bazı sorunların çözülmesi ve şifa çalışmaları yapmak için de uygun bir gün olabilir. Öte yandan bugün gerçekleşecek çok önemli bir sembolizm de ani olaylara, şoklara, kopuşlara, gerginliklere çok açık bir günde olduğumuza ve bugün sakin ve sabırlı olmanın büyük fayda getireceğine işaret ediyor. Eğer kalıpları kırmak, baskı unsurlarına hayır demek, özgürleşmek, sıra dışı ve yaratıcı olabilmek istiyorsanız sizin için önemli fırsatlar da söz konusu olabilir. Bol şans!

22 Temmuz Cumartesi:
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Sabah saatlerinde ilham gücümüz ve sezgilerimizin oldukça yükseldiğini fark edebiliriz. Ancak öğleye doğru duygusal olarak uçlara gidebilir ve ayrıca yeme içme ve alışverişte de aşırılıklara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Günün geri kalanı ise duygusal olarak çok daha zorlayıcı geçebilir. Ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor. Öte yandan bugün geçmişle ilgili konularla yüzleşerek geleceğe yönelik kararlar alabiliriz. Her şeyin çok kadersel gelişebileceğini, ilginç karşılaşmalar, tanışmalar ve konuşmaların söz konusu olabileceğini söyleyebiliriz. Bugün ayrıca saat 18.15’te yaşam enerjisi sembolü Güneş Aslan Burcu’na geçecek ve astrolojik olarak tatil ve rahatlama zamanının geldiğini müjdeleyecek. Özellikle 23 Ağustos’a kadar güneşin tadını çıkarmak, rahat ve özgüvenli olmak ve hobilerimizle daha fazla ilgilenmek isteyebiliriz.

23 Temmuz Pazar:
Bugün sabahın erken saatlerinde duygularımız oldukça yoğun olacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Bu saatlerde ani olaylar ve sürprizlerle karşılaşırsak esnek olmaya çalışmalıyız. Öte yandan saat 09.05’ten 11.33’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 12.45’te ise Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Aslan Burcu’nda Yeniay’la beraber özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayabilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmeye başlamak, bol bol tatil yapmak, çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun dönemler olabilir. Öte yandan Yeniay’ı takip eden sembolün gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran bir sembol olması, tüm ay boyunca öfkeye kapılmamanın ve gergin ortamlarda bulunmamanın ne kadar önemli olacağını gösteriyor. Enerjimizi yukarıda saydığımız konulara yönlendirmemiz, ya da irademizi ön plana koyacağımız diyet, sigarayı bırakma gibi kişisel çabalar ile olumlu değerlendirmemiz tavsiye edilebilir.  Bol şans!
Mutlu haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER