@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.11.2013

18-24 Kasım 2013 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Akrep burcunun derin, azimli ve tutkulu enerjisi sona erip, Yay burcunun iyimser, gelişime açık ve manevi etkisi başlıyor. Yeni yaşınız kutlu olsun Akrep’ler, iyi ki doğdunuz Yay’lar!Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

18 Kasım 2013 Pazartesi

18-24 Kasım 2013 haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk gününe hızlı başlıyoruz. Ay’ın iletişim gezegeni İkizler’e geçişiyle hızlanabilirsiniz. Çarşamba gününe kadar bağlantı kurmak istediğiniz kişilere rahatça ulaşmanız da söz konusu. Yeni şeyler öğrenebilir ve bilginizi artırabilirsiniz. Telefonların ve mesajların ardı arkası kesilmeyebilir. Yapacağınız toplantılardan daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Ay’in gün içindeki açıları, olayların gidişi hakkında bilgi verir. Ay’ın ilk açısı, gizemli Neptün’le olacağı için dikkatli olmak gerek. Hızlı karar vermeniz gereken şeyler varsa yanılabilirsiniz. Karşı tarafın fikrini öğrenmekte zorlanabilirsiniz. Netleşmeyen konular olabilir. Biraz sabırlı olursanız, ilerleyen saatlerde uyaran etkiler taşıyan Uranüs'le kurulacak altmış derecelik açı, olayları aydınlatacak. Farklı bir bakış açısıyla sorunları alt edebilirsiniz.

19 Kasım 2013 2013 Salı
Ay gün boyu İkizler burcunun çocuksu, meraklı ve heyecanlı doğasında yoluna devam edecek. Suskun kalmak, sessiz sakin oturmak bugün de mümkün değil. İletişim kurmak, bilgi almak veya ticaret yapmak için fırsatlar sizden yana, söylemeliyim. Akşam saat 17.59’dan sonra Ay Boşluk’ta olacak. Yani Ay, İkizler burcundan çıkana kadar önünde açı yapacağı gezegen kalmayacak. Çarşamba günü saat 13.22’te Yengeç burcuna girene kadar yapılan girişimlerin ilerlememesi söz konusu olabilir. Ay boşluktayken yeni işler yerine, el oyalayacak işlere yönelmek yerinde olur.

Gün içinde Ay’ın savaşçı Mars’la kuracağı sert kare açı, eleştirilere karşı dayanıklı olmanız gerektiğini söylüyor. Her söze de hemen kanmamalısınız. Dedikodulara açık olduğunuzu bilmeli, başkalarının dediklerini hoş görmelisiniz. Kendi sözlerinizi de iyi tartmanızı tavsiye ederim.

20 Kasım 2013 Çarşamba
Günün ilk kısmını zaman alacak işlere ayırmanız yerinde olacak. Öğleden sonra duygusal Yengeç burcuna giren Ay, Cuma gününe kadar daha hassas olacağınızı anlatıyor. Yengeç burcunun verdiği etkiyle ailenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Duygusallaşabilir ve geçmişe özlem de duyabilirsiniz. Aile, vatan, ülke gibi konuların daha çok gündeme gelmesi mümkün.

Ay’ın hayalci Neptün gezegeniyle kurduğu uyumlu üçgen açı yüüznden daha kırılgan olabilirsiniz. Gerçekçi kararlar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Duygularınıza güvenmeniz bu zorluğu aşmanıza yardımcı olabilir. Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

21 Kasım 2013 Perşembe
Ay, değerleri koruyan ve kollayan Yengeç burcunda ilerlemekte. Ay’ın kendi yönettiği Yengeç burcunda olması astrolojide özel bir asalet göstergesidir. Duygularınıza her zamankinden daha fazla güvenmelisiniz. Tereddüt ederseniz anneniz, aileniz ya da sizi manevi anlamda besleyen kişilerden öneri alabilirsiniz.

Gün içindeki ruh halimizi ve olayların akışını belirleyen Ay’ın açıları çok önemlidir. Ay’ın ilk açısı, uyandıran Uranüs’le güçlü kare bağlantısı olacak. Sıra dışı olaylarla gündeminizin hareketlenmesi söz konusu olabilir. Keskin çıkışlar yapmadan önce duygularınızı kontrol etmeniz işe yarayacak. Etrafınızdaki kadınlar, anneniz ya da ailevi konular daha çok gündeme gelebilir. Ay’ın iletişim gezegeni Merkür’le uyumlu üçgen açısı, duygularınızı akılla yönlendireceğinizi söylüyor. Olayın altında yatan gerçekleri düşünerek daha rahat ilerleyebilirsiniz. Ay’ın güzel Venüs’le karşıtlığı, ilişki kurduğunuz insanların görüşlerini de anlamınızı söylüyor. Empati yeteneğinizi kullanmanız sayesinde beğeni toplamanız mümkün. Ay’ın sorumluk gezegeni Satürn’le yapacağı uyumlu üçgen açı ise, zorlukların altından kalkabileceğinizi işaret ediyor. Biraz daha sabırlı olduğunuzda, olaylar kolayca yerini bulacak.

22 Kasım 2013 Cuma
Haftanın en şanlı günü Cuma olacak. Ay’ın yönettiği burçta olması, özel asalet kazanması yanı sıra şans gezegeni Jüpiter’le kavuşması da fırsatları ayağınıza getirebilir. Yeter ki duygularınıza ve maneviyatınıza önem verin. İçinizdeki sesi gerçekten dinlediğinizde aradığınız, ihtiyaç hissettiğiniz şeyin aslında çok yakınınızda olduğunu göreceksiniz.

Bugün karar vermeniz ve hızla yapmanız gereken şeyler varsa, sabah kalkabildiğiniz kadar erken kalkmanızı tavsiye ederim. Ay’ın cesur Mars’la kuracağı destekleyen altmış derecelik açı, yolunuzu açacak. Ancak 09.11’den sonra açısız kalan yani boşluğa düşen Ay, diğer girişimlerinizi boşluktan çıkacağı gece 01.56’ya kadar bekletmenizi söylüyor. Dünyevi işleri hızla yapmak için erken kalkmaya razı olmalısınız. Günün devamında ise, kendinize zaman ayırabilirsiniz. Özellikle duygusal ve manevi konularda içe dönmeniz, umduğunuzdan da fazla iyi gelecek. Kişisel bakım yapmak, bedeninizle ilgilenmek için bundan güzel zaman bulamazsınız. Ay'ın boşlukta olduğu saatlerde, olayları değiştirmeye çalışmak yerine, kendinizi değiştirmeye yönelmenizi tavsiye ederim.

Güneş, gün içinde Yay burcuna geçmekte. Akrep burcunun ağırlığı, derinliği ve azmi sona eriyor. Gelecek ayın sonuna kadar daha hevesli, iyimser ve gelişmeye açık günler başlıyor. Yurt dışı, yabancılar, basın, yayın, medya, hukuk ve kanunlarla ilgili önemli bir sürece geçiş yapıyoruz.

23 Kasım 2013 Cumartesi
Ay, artık keyifli Aslan burcunda. Daha yaratıcı, canlı ve neşeli birkaç gün sizi bekliyor. Kendinizi şımartmak için fırsat elde edebilir, daha kreatif işlere yönelebilirsiniz. Organizasyon yapabilir, işlerinizi daha rahat yönetebilirsiniz. Kendinizi göstermek ve saygınlığınızı artırmak için hareket etmeniz de mümkün.

Ay’ın Güneş’le kuracağı olumlu üçgen açı, yeteneklerinizi sergilemek için fırsatları ayağınıza getiriyor. Ay’ın Uranüs’le de üçgen açıyla bağlantı kurması, gökyüzünde ateş burçları arasında büyük üçgen açı kalıbını oluşturacak. Bunun etkisiyle önem verdiğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yöneticiniz, müdürünüz, partneriniz ya da ünlü kişilerden destek alabilirsiniz. İçinizden çıkan ışığın size geri yansıdığını görüp zevk alacaksınız.

Ay’ın dışında açı yapan bir diğer gezegen kibar Venüs. Zorluklar gezegeni Satürn’le yapacağı destekleyici altmış derecelik açı, nezaketiniz sayesinde sorunları aşabileceğinizi söylüyor. Birkaç gün boyunca etkili olacak bu enerjiyle, başkalarından yardım isteyebilir ve ilişkileriniz sayesinde zorlukları aşabilirsiniz.

24 Kasım 2013 Pazar
Günlük modumuzu anlatan Ay, Aslan burcunda ve keyif vermeye devam ediyor. Pazar gününün tadını çıkarmak için fırsat sizden yana, unutmayın. Daha cesur, canlı ve hatta çocuksu olabilirsiniz. Kendinizi göstermekten haz duyabilirsiniz. Yaratıcılığınızı artıracak konulara yönelmeniz de mümkün. Sporla ilgilenebilir, güzel bir filme gidebilir ya da hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Ay’ın aklı ifade eden Merkür’le yapacağı kare açı, yaratıcılığınızı besleyecek entelektüel konuların da ortaya çıkabileceğini söylüyor. Aynı zamanda Ay’ın disipline eden Satürn’le kare açısı, düşüncelerinizi somutlaştırmak için fırsat tanıyor. Çözmeniz gereken sorunlar varsa, karamsarlıktan uzak ve sorumluluk alarak detaylıca planlayabilirsiniz. Pazar günü saat 10.58’den Pazartesi günü saat 14.10’a kadar boşlukta kalan Ay ise, acele etmemenizi hatırlatıyor.

Ayrıca kimliği ifade eden Güneş’in bugün gizemli Neptün’le kuracağı kare açı, netleşmeyen konuların altını çiziyor. O yüzden Pazar gününün keyfinden yararlanın ve harekete geçmek için acele etmeyin.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER