@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.03.2013

18-24 Mart 2013 haftası astrolojik ipuçları

Çarşamba günü Koç Burcu'na geçiyoruz. Bu, tüm burçlar için doğanın uyanışı, başlama cesareti ve baharın gelişi demek. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen haftaya dair astrolojik ipuçları veriyor.

18 Mart Pazartesi:

18-24 Mart 2013 haftası astrolojik ipuçları
Bu haftaya nihayet iletişim gezegeni düzelmiş olarak başlıyoruz. Böylece hayatınızda 23 Şubat’tan beri tam olarak ilerlemeyen, akmayan, hatta sarpa saran konular varsa onların yavaş yavaş gelişmeye başlayacağını söylemeliyim. Bu süre içinde herhangi bir konunun üzerinde çalışmış olanlar da artık ileriye yönelik adımlar atmaya başlayabilirler. Üstelik bugün bilgi akışı, iletişim, haberleşme konularında oldukça dinamik ve yoğun bir gündem olabilir. Gece yarısından sonra oluşmuş olan bazı göstergelerin etkisi gün boyunca devam edecek. Bazı endişeleriniz olsa da yeni eğitimler ve seyahatlere ilgi göstermeye başlayabilirsiniz, kendinizi daha rahat, iyimser ve özgür hissedebilirsiniz. Bugün kendinizi sözlü veya yazılı olarak ifade edecek yeni fırsatlar yakalamanız da mümkün olabilir.

19 Mart Salı:

Bugün de yine iletişimin, bilgi akışının, eğitim, seyahat ve haberleşme konularının ön planda olacağı ve temponun da düne nazaran biraz daha hızlanacağı bir gün olacak. Öğle saatlerine kadar keyfimiz yerinde olabilir ancak yeme-içme, alışveriş gibi konularda farkındalığımızı her zamankinden de yüksek tutmamızda fayda olacak. İlişkilerde duygu-mantık dengesini kurabilmek de özen gerektirecek. Bugün herhangi bir önemli adım atmanız ya da karar vermeniz gereken konu varsa saat 19.26-20.54 arasına rastlatmamalısınız. Saat 20.54’ten itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve duygularımız hayatımızda tekrar yükselen ses oluyor. Ailemizle daha fazla zaman geçirmek, evde olmak isteyebilir, kendi kabuğumuza çekilme ihtiyacı duyabiliriz. Bu süre boyunca mümkün olduğunca sevdiklerinizle zaman geçirmeye özen göstermenizi tavsiye ederim.

20 Mart Çarşamba:
Duygularımızın çok yoğun olduğu, sevgimizi paylaşmaya istek duyduğumuz bugünün sabah saatlerinde hırslarımız ve hedeflerimiz de çok önemli olacak. Eğer bu duyguların arasında gidip geliyorsanız kendinizi gergin hissetme ihtimaliniz olabilir. Ortaya çıkan yüksek enerjiyi sevdiğimiz konularda ileriye yönelik bir şeyler yapmak ve daha yüksek motivasyon için kullanabiliriz. Bugün saat 13.01’de Koç Burcu zamanı başlıyor! Koç Burcu zamanı doğanın uyanışı, kıştan çıkma, doğuş enerjisi, başlama cesareti ve baharın gelişi anlamlarını taşır. Hava nasıl olursa olsun astrolojik olarak baharın gelmesi mutlaka bir şekilde hissedilir ve canlanma başlar. Öğleden sonra ani olayların ve sürprizlerin biraz gerginlik verebileceğini bilsek de, bu durum ‘uyanış’ sembolizmi taşıyan bu güne uygun da düşecektir! Akşamüstü saatlerinde her şey biraz daha yoluna girmeye başlamış, netleşmiş ve güvende gözükmeye başlasa da, akşama doğru duygusal anlamda baskı altında hissetmemiz mümkün olabilir. Gece saatleri ise tamamen gözlemci rolde kalmamız gerekebilir. Kısacası oldukça inişli çıkışlı ve dinamik bir gün bizi bekliyor. Keyifli bir gün olabilmesi için yoğun duygularımızın aşırı güdüsellik ve gerginlik değil, mümkün olduğunca sezgisellik ve sevgi içerdiğine dikkat etmeliyiz.

21 Mart Perşembe:
Duygusal yoğunluğumuz devam ediyor olabilir ve adeta dünkü inişli çıkışlı temponun etkilerini hala hissediyor olabiliriz. Sabah saatlerinde kadersel karşılaşmalar sözkonusu olsa da gün boyunca gökyüzünde temel bir değişim göstergesi olmaması olayların sonuca bağlanmasını zorlaştırabilir. Bu yüzden haftalık programınızı yaparken mümkün olduğunca Perşembe gününe önemli bir iş koymamanızı tavsiye ederim. Öte yandan şifa işiyle uğraşanların ilginç deneyimler yaşayacağı ve herhangi bir konuda süregelen özellikle kronik sıkıntıların, endişelerin çözülebileceği ve yerini güven hissine bırakacağı bir gün olabilir.

22 Mart Cuma:
Bugün erken saatlerde ilişkileri sembolize eden gezegen konum değiştiriyor ve 15 Nisan’a kadar gerek özel hayatımız, gerekse iş ortaklıklarımızda daha enerjik, canlı ve risk alan tavırda olabileceğimizi, ancak rekabet, mücadele, sabırsızlık ve bencilliğe dikkat etmemiz gerektiğini de sembolize ediyor. Bugün ayrıca saat 08.48’de 2,5 günlük yeni bir döngü başlayacak. Kendimizi daha fazla önemsemeye başlayacağımız, eğlence ve rahatlamayı merkeze alacağımız, canlı, enerjik ve özgüvenli olacağımız günler bizi bekliyor. Sabah saatlerinde hayattan büyük keyif alabilir, uyum ve eğlence isteğinin yükseldiğini hissedebiliriz. Öğlene doğru ise kendimizden ve hayattan memnuniyetimiz daha da fazla artacak. Bütün bu olumlu duygular ve yüksek enerji gün boyu kendini hissettirirken aynı zamanda gerginlik, öfke, ani olaylar, patlamalar gibi zorlukları sembolize eden bir başka gösterge de bugün netleşiyor. Kısacası Cuma günü iki ayrı uçtan büyük potansiyeller söz konusu! Hangi tarafı seçtiğinizin bilincinde olmanızı tavsiye ederim!

23 Mart Cumartesi ve 24 Mart Pazar:
Cumartesi gecesinin ilk saatlerinde kendimizi yaratıcı, enerjik ve güçlü hissettirecek göstergelerin ardından, sabaha karşı hem çok olumlu hem biraz zor açılar birbirini takip ediyor. Cumartesi saat 05.27’den Pazar akşamüstü saat 17.48’e kadar gökyüzünde hiçbir önemli hareket olmaması bizim de hafta sonunun büyük bölümünü önemli bir risk almadan gözlemci şeklinde geçirmemiz gerektiğini ortaya koyuyor. Kendimizi, eğlencemizi, hobilerimizi ön plana alarak, koşulları ve kendimizi zorlamadan, sadece hayatın tadını çıkarmak için zaman geçirmemiz gereken bir hafta sonu bizi bekliyor. Pazar akşamüstü saat 17.48’den itibaren 2,5 günlük yeni bir süreç başlayacak ve eğlence yerini sorumluluğa, işleri ön plana almaya, titizlik ve mükemmeliyetçiliğe bırakacak. Hafta başında işleri toparlamak için ideal bir konum olabilir ancak Pazar gecesi bütün bunları dikkate alacak bir odaklanmamız olamayacağından biraz daha umursamaz şekilde zaman geçirmekte fayda olabilir.

İyi haftalar!
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER