@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.05.2015

18-24 Mayıs haftasının astrolojik yorumu

Bu haftanın önemli gök olaylarında Boğa Burcu'nda Yeniay ve Merkür'ün geri hareketi var. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

18 Mayıs Pazartesi

18-24 Mayıs haftasının astrolojik yorumu
Haftaya 07:14’te gerçekleşecek Yeniay’la başlıyoruz. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği günlerdir. Boğa Burcu’nda Yeniay baharın artık tamamen gücünü ve etkisini göstermeye başlayacağı, bolluk, bereket, keyif, huzur ve hayatın tadını çıkarma zamanının geldiğini sembolize eder. Beş duyumuza hitap edecek güzellikler yaratmak, doğayla baş başa kalabilmek ve anın tadını çıkarabilmek Boğa zamanında çok kolaydır. Öte yandan bu Yeniay bizi bazı tehlikelere ve kontrol dışı etkilere karşı da uyarıyor ve bu ay son derece esnek olmamız gerekeceğini sembolize ediyor. Saat 07:14’ten 12:28’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak yerinde olacaktır. Bugün saat 12:28’de 2,5 günlük yeni ve daha hızlı bir süreç başlıyor. Bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Ancak bugün öğleden sonra saatlerinde bazı sorumluluklar ve zorunluluklar bizi kısıtlanmış hissettirebileceğinden bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Akşama doğru ise rekabete ve mücadeleye açık olabiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmalıyız. Pazartesi günün ikinci yarısına mümkün olduğunca önemli işlerimizi bırakmamak ve sakin kalabileceğimiz ortamlarda bulunmakta fayda olacaktır.

19 Mayıs Salı
Gece yarısından itibaren her şeyin çok kadersel şekilde ve tam da istediğimiz gibi geliştiğini fark edebiliriz. Sabahın erken saatlerinde ise biraz karmaşa halinde olabileceğimizden dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Öğleye doğru kendimizi çok daha rahat şekilde ifade edebilir, anlaşmalar yapabilir ve sözleşmeler imzalayabiliriz. Öğleden sonra daha da rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler fırsatların ortaya çıkabileceği keyifli, mutlu ve huzurlu saatler olabilir. Akşama doğru oldukça sosyal olabilir, dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebiliriz. Yaratıcılığımızı ortaya koyabileceğimiz ekip çalışmaları ve sosyal projeler için de çok uygun saatler. Saat 20:58’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamalıyız. Gece yarısına doğru bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir. Bugün iletişim ve zihin sembolü Merkür geri hareketine başlayacak. 12 Haziran’a kadar devam edecek bu hareketin hiçbir şey yapmamak gerektiği anlamına gelmediğini, ancak ileriye yönelik adımlar atmaktansa bizim de geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını sembolize ettiğini biliyoruz. Bu seferki geri hareket özellikle devam ettiğimiz eğitimlerin bilgilerinin üzerinden geçmek, notlarımızı toparlamak ve düzenlemeleri yapmak için son derece faydalı olacağını söyleyebiliriz. Merkür geri giderken geçmişle ilgili konuları netleştirmek ve içe dönüşle bilgiler almak için de oldukça faydalıdır. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

20 Mayıs Çarşamba
Saat 16:56’ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamamız daha mantıklı olabilir. Saat 16:56’da başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşıyor. Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz.

21 Mayıs Perşembe
Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Sabahın erken saatlerinde kadersel değişimler söz konusu olabilir. Günün ilk yarısında ilişkilerde empati, romantizm ve fedakarlık artabilir ve sanatla ilgilenenler ilham güçlerinin ne kadar yükseldiğini fark edebilirler. Akşama doğru daha da rahatlayabilir, çok daha keyifli saatler geçirebilir, özellikle ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Ancak akşam saatlerinden itibaren korkularımızla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı yaratabilir. Bugün ayrıca saat 11:46’da İkizler zamanı başlıyor. İkizler burcu zamanı eğitimlerin, iletişimin, bilgi akışının, kısa seyahatlerin ön plana çıkacağı, baharı bitirip yaza uyum sağlamanın zamanıdır. Bir yandan eğitimleri, ders notlarını toparlarken bir taraftan da tatil planları yapmaya başlayabiliriz. Fiziksel ve zihinsel olarak çok aktif olacağımız bu dönemde kendimizi yazılı ve sözlü ifade etme fırsatları bulabilir, bol bol sosyalleşebiliriz.

22 Mayıs Cuma
Gece yarısından itibaren her ne kadar kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olsa da, beklenmedik ani olaylar gerginlik getirebilir. Endişelerimizden ancak sabahın erken saatlerinde kurtulmamız mümkün olabilir. Saat 03:37’den Cumartesi gecesi 00:43’e kadar, yani neredeyse tüm gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamalıyız. Öte yandan gün boyunca kadersel gelişen olayların bizi zaten hedeflerimize doğru götürdüğünü hissedebilir, doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz. Bugün ayrıca ilişkileri, dengeyi, uyumu, parayı ve sanatı sembolize eden Venüs zorlu bir etkileşim içinde olacak. Ne finansal konularda ne de ilişkilerde ya da ortaklıklarda risk almaya veya sorun çözmeye uygun zamanlar olmadığını söylemeliyim. Bütün bu konularda gereken temizlikleri ve dönüşümleri gerçekleştirmek isteyenler için ise önemli bir fırsat dönemi olabilir.

23 Mayıs Cumartesi
Saat 00:43’te başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu günlerde önceliklerimiz olabilir. Gece yarısından itibaren özgüvenimiz çok yüksek olabilir, kendimizi rahat ve keyifli hissedebiliriz. Arından da bizim için önemli kişilerden destek görebilir, sağlamda ve güvende durduğumuzu fark edebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde kadersel karşılaşmalarla güzel destekler bulabilir ve geleceğe yönelik bir işbirliğine girişebiliriz. Yine de Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayalım. Gece yarısına doğru kendimizi çok daha rahat şekilde ifade edebiliriz. Her ne kadar gün boyunca son derece olumlu semboller olsa da, bir sembol ise oldukça zorlayıcı olabilir. Bugün gün boyunca otorite figürleriyle sıkıntı yaşayabilir, arzularınıza ulaşmak yönünde zorluk yaratabilecek olaylarla yüzleşebilir, önünüzde çok fazla engel varmış gibi hissedebilirsiniz. Aslında bütün bunlar sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için önemli bir fırsat olabilir. Bugün çıkabilecek sorunlara olumlu etkileri kullanarak çözüm üretebilmenizi dilerim.

24 Mayıs Pazar
Bugün de kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren neşeli, rahat, iyimser ve şanslı hissedebilir ve şükredebiliriz. Bu saatlerde ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek de ön plandaki temalarımız olabilir. Öğle saatlerinde dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ve özgün özelliklerimizi ortaya koyma fırsatı bulabiliriz. Saat 13:50’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine sadece bu güzel günün tadını çıkarmalıyız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER