19.02.2013

18-24 Şubat 2013 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta astrolojik açıdan oldukça önemli: Hem Satürn hem de Merkür geri gitmeye başlıyor. Bu hafta bizi neler beklediğini Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen Pudra.com'a anlattı.

18 Şubat Pazartesi:

18-24 Şubat 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya iletişimin, bilgi akışının, sosyalliğin hızlı olduğu günlerle başlıyoruz. Öğle saatlerine kadar bütün bu konularda son derece iyimser ve rahat olabiliriz ve her şey çok kolay akabilir. Bugün ayrıca ilişkiler ve ortaklıklar için çok kadersel gelişmelerin söz konusu olacağını tahmin edebiliriz. Saat 14.02’den itibaren Balık Burcu zamanı başlıyor. Böylece gökyüzünde Güneş, Neptün, Kiron, Mars ve Merkür Balık burcunda konumlanmış olacak. Bu da ruhsallık, sezgisellik, ilham gücü ve akışta olabilmek açısından muhteşem olsa da; analitik çalışmalar, kararlılık gerektiren veya fiziksel ve ruhsal gücümüzü zorlayan işler için ise hiç uygun olmayan zamanlara işaret etmekte. Ancak bugünün en önemli gökyüzü olayı Satürn’ün neredeyse 5 aylığına geri gitmeye başlaması tabii ki. Satürn hayatımızın belkemiği gibidir ve özellikle işimizle ilgili bilgileri barındırır. Bu durumda önümüzdeki 5 ay boyunca hepimizin işini fazlasıyla sorguladığı bir dönem olacağını söyleyebiliriz. Bu süreçte hâlihazırda yaptığı işi bırakmaya, değiştirmeye, yeni bir iş kurmaya karar veren pek çok kişi olabilir. Bu yolla hayat planlarını değiştirme yoluna girebilirler. Ancak gökyüzünün bize mesajı bu süreyi değerlendirme yapmak, karar vermek ve yeni atılacağımız yolda gereken araştırmaları yapmak, altyapıyı oluşturmak, kaynak yaratmak gibi hazırlık işleri için kullanarak, 8 Temmuz’dan sonra ileriye yönelik harekete geçmemizin daha doğru olacağı yönünde.

19 Şubat Salı:
İletişim, bilgi akışı ve hareketlilik halen devam ediyor ancak sabahın erken saatlerinde programları yetiştirmek gibi bazı sebeplerle gerginleşmek ihtimaline karşı kendinizi sakinleştirecek aktivitelerle güne başlamanızı tavsiye ederim. Özellikle yoga, thai chi tarzı aktiviteler, dans etmek veya deniz kenarında yürüyüş çok iyi gelebilir. Öğle saatlerinde duygularımızı ve isteklerimizi ifade etmekte, duygularımızla mantığımızı dengelemekte zorlansak da akşama doğru hayat bize çok keyifli gelmeye başlayabilir. Sevdiğimiz ve aynı idealleri paylaştığımız kişilerle bir arada olmak, bilgi akışı içinde olmak ve yeni bir eğitime başlamak için uygun bir gün olabilir. Salı akşamını mutlaka değerlendirmeli ve eğlenceli, mutluluk verici bir organizasyon içinde olmalısınız. Saat 20.48’den sonraya önemli bir karar veya imza bırakmamalı ve sadece bu güzel akşamın tadını çıkarmalısınız.

20 Şubat Çarşamba:
Saat 12.45’e kadar olaylara müdahalede bulunmanızı tavsiye etmem çünkü özellikle bilgi akışında, kararlarda veya verilen sözlerde karmaşa söz konusu olabilir. Uzun zamandır cevaplayamadığınız e-maillere, telefonlara cevap vermek, elinizdeki eğitim notlarını derleyip toparlamak gibi işlerle uğraşmak için çok uygun saatler olabilir. Saat 12.45’ten sonra ise 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve bu dönemde duyguların ve sezgilerin çok daha fazla ön plana geçeceğini söyleyebiliriz. Ailemizle birlikte olmak, evde olmak daha çekici gelebilir ve biraz kabuğumuza çekilme ihtiyacı hissedebiliriz. Günün geri kalanında özellikle duyguların akışında çok büyük bir rahatlık olacağını, sevgiyi paylaşmanın ve empati kurmanın çok kolay olacağını, sezgiler ve ilham gücünün ön plana çıkacağını, fedakarlık ve maneviyatın yükseleceğini söyleyebiliriz. Çarşamba gününün ikinci yarısı çok özel bir zaman aralığı olabilir.

21 Şubat Perşembe:
Gece yarısından hemen sonra gerçekleşecek olan gergin bir gösterge günün ilk saatlerine biraz huzursuzluk getirebilir ve yine sabahın erken saatlerinde oluşacak bir başka gösterge ise duygusal baskı hissi getirebilir. Eğer bu tip duygular içindeyseniz hayatınıza bir göz atmanızı tavsiye ederim: Vazgeçmekten zorlandığınız, sizi güvende hissettiren ama mutlaka özgürleştirmeniz, rahatlatmanız ve değiştirmeniz gereken neler var hayatınızda? Duygusal olarak güvence veren ama aslında bırakmanız gereken neler var? Bütün bunları tespit etme fırsatını bugün bulabilirsiniz. Öğlene doğru kendinizi daha güvende hissedebilir ve günün geri kalanında yüksek bir motivasyonla hedeflerinize yürüyecek gücü ve cesareti bulabilirsiniz. Öte yandan bir gün öncesi için bahsettiğim fedakarlık hissinin halen devam ediyor olmasının verdiği dağınıklık ve kararsızlığa dikkat etmelisiniz.

22 Şubat Cuma:
Sabah 04.09’da oluşacak olan bir gösterge gün boyunca duygularımızı dile dökmede veya yazmada çok rahat olabileceğimizi, sezgilerimizi çok doğru kullanabileceğimizi, iletişimin çok rahat ve kolay akabileceğini sembolize ediyor. Öte yandan gökyüzünde gün boyunca başka hiçbir temel hareket olmaması aslında pek de risk almaya, ileriye yönelik adım atmaya uygun olmayan bir gün olduğunu ortaya koymakta. Anlaşmalar, sözleşmeler ve yeni başlangıçlar bugüne bırakılmasa iyi olur. Rahat ve keyifli bir Cuma gününün tadını çıkarmak bugün için yapılacak en uygun şey olacaktır.

23 Şubat Cumartesi:
Saat 00.13’ten itibaren 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor ve son derece rahat ve özgüvenli olabileceğimiz, eğlenmeye ve mutlu olmaya odaklanabileceğiniz zamanlar bizi bekliyor. Hobilerle, yaratıcılık gerektiren işlerle ve çocuklarımızla zaman geçirmeyi tercih edebiliriz. Sanatla ilgili olanlar için çok verimli günler olabilir. Öğle saatlerinde yaratıcılığımızı, öğleden sonra ise iyimserlik ve neşemizi artırabilecek göstergeler var. Ancak saat 11.41’den itibaren iletişim gezegeni Merkür, 17 Mart’a kadar sürecek geri hareketine başlayacak. Artık herkes gayet iyi biliyor ki Merkür geri giderken hiçbir şey yapmamanızı değil, ileriye yönelik bir hareket veya sözleşme yapmamanızı tavsiye ediyoruz. Öte yandan eldeki projelerin üstünden geçmek, eksikleri bulmak ve tamamlamak, eğitim notlarını elden geçirmek, seyahat planlarını düzenlemek, başta cep telefonu ve bilgisayar olmak üzere ev ve ofisteki tüm eşyalarda büyük temizlikler gerçekleştirmek için en uygun zamanlardır. Bu kez objektif ve mantıklı çalışamadığı ve zayıf düştüğü bir konumda geri gideceği için tüm bu konularda dikkatli olmak çok önemli. Ulaşım ve bilgi kanallarında çıkabilecek aksaklıkları göz önüne alarak program yapmanızda ve kontrolleri fazlalaştırmanızda fayda olabilir.

24 Şubat Pazar:

Bugün gökyüzünde hiçbir temel hareket olmaması oldukça sakin ve olaysız bir gün olabileceğini düşündürüyor. Öte yandan Ay’ın bulunduğu konum bize günün enerjisi hakkında bilgi verir ve bu Pazar gününün canlı, keyifli, rahat, eğlenceli ve biraz da tembelce geçebileceğini göstermekte. Kendinizi pek fazla zorlamayacak şekilde spor yapabilir, çocuklarınızla oyun oynayarak zaman geçirebilir, sanatla ilgilenebilir ve kendinizi bugün çok mutlu edebilirsiniz. Öğleden sonra saatlerinde kadersel karşılaşmalar, buluşmalar da söz konusu olabilir. Bu harika Pazar gününün tadını çıkarmanızı ve hayatın ne kadar güzel olduğunu hissetmenizi dilerim.

İyi haftalar,
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER