22.06.2017

19-25 Haziran haftasının astrolojik yorumu

Yılın en uzun günü 21 Haziran astrolojik olarak da çok önemli bir gün. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

19 Haziran Pazartesi:

19-25 Haziran haftasının astrolojik yorumu
Haftaya enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Bugün mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde duygusal olarak oldukça zorlansak da öğleye doğru başta kariyerimiz olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu hissetmeye başlayabiliriz. Akşamüstü saatleri fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek ve anlaşmalar yapmak için uygun saatler olabilir. Ancak sonrasında ani olaylar ve sürprizlerle karşılaşırsak esnek olmaya çalışmalıyız. Gece yarısına doğru kendimizden ve hayatımızdan tekrar memnuniyet duymaya başlayabiliriz. Saat 22.43’ten sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemenizi tavsiye ederim.

20 Haziran Salı:
Saat 00.52’de başlayacak yeni süreçle birlikte huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gün boyunca aldığımız desteklerle motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize kolayca yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Gece saatlerinde ise ilham gücümüzün ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Bugün kronik endişelerimizle yüzleştiğimiz şifa çalışmalarından muhteşem sonuçlar alabiliriz. Gün boyunca zihnimizdeki endişeli düşüncelere rağmen yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere açık olabiliriz. İlginç fikirlerin ve buluşların ortaya çıkabileceği, geleceğe yönelik kararların verilebileceği bir gün olabilir. Bugün ayrıca ilişkilerde empati, anlayış ve romantizm ön planda olabilir.

21 Haziran Çarşamba:
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi duygusal olarak çok güçlü hissedebilir, gereken arınma ve dönüşümleri rahatlıkla gerçekleştirebiliriz. Ancak saat 07.26’dan sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bugün önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamız daha faydalı olabilir. Üstelik ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor. Akşama doğru geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebilir ve böylece endişelerimizden sıyrılabiliriz. Bugün saat 07.24’te İkizler dönemi bitiyor ve 22 Temmuz’a kadar sürecek olan Yengeç dönemi, yani Yaz mevsimi başlıyor! Bu dönemde duygular, sezgiler, maneviyat, içgüdülerimiz, ailemiz ve ülkemiz ön planda olmaya başlayacak. Mantığın yerini sezgilerin ve duyguların almasıyla önceliklerimiz değişmeye başlayabilir. Bugün ayrıca iletişim sembolü de konum değiştirecek ve o da duygularımızı daha fazla ifade etmeyi tercih edeceğimiz bir dönemin başladığını gösterecek. 6 Temmuz’a kadar sürecek bu dönemde mantıklı kararlardan ziyade sübjektif bakış ve sezgiler ön planda olabilir. Bugün bilgi ve iletişim konularında ilginç bir sembolizm oluşacak. Geçmişe dair konuların ve sorunların tekrar gündeme gelmesiyle yaşanabilecek önemli bir risk ve kriz söz konusu olurken, egoya hizmet eden sözler sonradan pişmanlık verici olabileceğinden bugün sözlerimize çok özen göstermemiz gerekebilir. Bu krizin içinde çok önemli ve çok özel bir hazine saklı olduğundan, bunu görebilmek bugünün önemli bir sınavı ve sürprizi olabilir. Bol şans!

22 Haziran Perşembe:
Saat 01.44’de başlayacak yeni sürece göre 2,5 gün boyunca zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında ufkumuzu geliştirecek fırsatları yakalamamızla birlikte kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir.

23 Haziran Cuma:
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında otorite figürleriyle ilişkinizde zorlanabilir, engellendiğiniz duygusuna kapılabilirsiniz. Neyse ki akşamüstü saatlerinden itibaren doğru adımları attığınızı fark edebilir, dostlarınızdan destekler alabilir, sosyalleşebilir ve yaratıcı grup çalışmaları içinde bulunabilirsiniz. Bugün saat 21.46’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Endişelerimizle yüzleşmeyi başarırsak şifa çalışmalarından da fayda görebiliriz.

24 Haziran Cumartesi:
Saat 01.06’da başlayacak yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olmaya başlayacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Saat 05.30’da Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir.  Yengeç burcu duygularla, sevdiklerimizi koruma içgüdüsüyle, şefkat ve anaçlıkla, besleme ve büyütme isteğiyle, aileyle ve vatanla, manevi değerlerle ve anılarla ilgilidir. Bu dönemde hayatımızda bu temaların ön plana çıkacağını, daha fazla evlilik, ev sahibi olma ve çocuk haberi alacağımızı, ailemizle daha fazla zaman geçireceğimizi, duygularımızı ifade etmenin yeni yollarını bulacağımızı ve ülkemizin değerlerine karşı daha fazla duyarlı olacağımızı söyleyebiliriz. Sabah saatlerinde duygularımızı ifade etmek de kolay olabilir. Ancak akşama doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullarla yüzleşebilir, ardından duygusal olarak uçlara gidebilir ve ayrıca yeme içme ve alışverişte de aşırılıklara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Neyse ki gece yarısına doğru ilham gücümüz ve sezgilerimizin oldukça yükseldiğini fark edebiliriz. Bugün ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü Venüs bütün bu konularda güçlenmeyi, desteklenmeyi, özgüveni ve gereken dönüşümü rahat şekilde gerçekleştirebilmeyi öne çıkaracak. Bol şans!

25 Haziran Pazar:
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Sabahın erken saatlerinde duygusal olarak zorlanmamıza sebep olacak olaylarla yüzleşsek de, sonrasında keyifli buluşmalar yaşayabilir, uyumlu ve rahat hissedebiliriz. Akşama doğru ani olaylar ve sürprizlerle karşılaşırsak esnek olmaya çalışmalıyız. Saat 21.45’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Ancak bugün gerçekleşecek bir başka önemli sembolizme göre gün boyunca pek fazla sakinliğe yer kalmayacak gibi durmakta. Bazı aşırılıkları tetikleyici olabilen bu gösterge, abartılı davranışları, fanatikliği, çatışmacı rekabeti ve kontrolsüz hareketleri ön plana çıkarabildiğinden, bugün farkındalığımızı ve sakinliğimizi çok yüksek tutmamızda fayda olacak.
Mutlu haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER