@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.05.2014

19-25 Mayıs haftasının astrolojik yorumu

Yoğun bir Dolunay’ın ardından gerginliğin azaldığı bir haftaya giriyoruz. Biriken işleri tamamlamaya yönelebilirsiniz. ​Haftanın astrolojik rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

19 Mayıs Pazartesi

19-25 Mayıs haftasının astrolojik yorumu
Gençlik ve Spor Bayramı’nız kutlu olsun… Haftanın ilk günü Ay, kararlı Oğlak burcunda… Yapılması gereken işler, üstünüze kalan yükler keyfinizi kaçırmasın. Ağır basan sorumlulukları sabah erken saatlerinde halledip, günün geri kalanını rahat geçirebilirsiniz. Saat 10:00 ile 12:58 arasında Ay Boşlukta olacağı için, hızlı olmanız işe yaracak.

Öğleden sonra Ay, hümanist Kova burcuna geçecek. Tatil yapma fırsatı olanlar için, arkadaşlıklar öne çıkabilir. Sosyalleşmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Ay ile Güneş arasındaki üçgen açı da size destek olacak. Önem verdiğiniz kişilerle bir arada olabilirsiniz. Gün içinde olayların rahat aktığını göreceksiniz.

20 Mayıs Salı
Bugün Ay, değişikliği seven Kova burcunda yoluna devam ediyor… Olaylara, insanlara bakış açınızı değiştirerek sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Böylece daha özgür olabilir, kişisel farkınızı kolayca sergileyebilirsiniz. Bugün sürprizlere açık olmanızı tavsiye ederim. Hiçbir plan yapmamanın zevkini tatmalısınız.

Ay ile savaşçı Mars arasındaki üçgen, olayların hareketleneceğini sembolize ediyor. Daha tepkisel davranabilirsiniz. Ancak karşınızdakileri kırmamak için duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ardından gerçekleşen Ay ile sürprizli Uranüs altmışlığı günün değişkenliğine vurgu yapıyor. Olayları beklentisiz bir şekilde değerlendirdiğinizde daha rahat olacaksınız. Ay ile Satürn arasındaki kare açı, bir yandan da ayaklarınızı yere sağlam basmanız gerektiğini vurguluyor. Sorumlulukları bırakıp kaçmanız şimdilik pek mümkün değil… Ay ile güzel Venüs arasındaki altmışlık ise aradığınız desteğin sevdiklerinizden geleceğini vaad ediyor. Yeter ki siz dengede kalın.

Bugün gökyüzünde önemli bir hareket daha var. Gökyüzünün haşarı çocuğu Mars, geri hareketine son verip, düzgün harekete geçiyor. Agresif ruh hali, öfke patlamaları ya da tam tersi bir şekilde üzerimizdeki atalet ve tembellik sona eriyor. Kendinizi, gücünüzü daha rahat ortaya koymaya başlayabilir, ters giden işleri tolere etmeye başlayabilirsiniz. Ancak Mars’ın hala rahat etmediği Terazi burcunda olduğunu unutmayın. Tamamen rahatlaması için 26 Temmuz’a kadar sabretmek gerekiyor…

21 Mayıs Çarşamba
Ay halen Kova burcunda… Ancak sabah 06:00 ile öğleden sonra 15:19 arasında boşlukta olacak. Günlük modumuzu sembolize eden Ay’ın açısız kalıp, boşluğa düştüğü bu saatler, içimizden bir şey yapmak gelmeyebilir. Ofiste olanlar, normalde el oyalayacak, zaman alacak detay işleri bu saatlerde yaparak verim sağlayabilirsiniz. Ofis dışında olanlar içinse, kişisel bakım, temizlik çok yerinde olur. Günlük ajandanıza Ay Boşlukta zamanlarını işaretleyip, karlı bir şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

Öğleden sonra Ay naif Balık burcuna geçiyor. Cuma akşamına kadar kendinizi daha hassas, duygusal hissedebilirsiniz. Fedakarlık, maneviyat gibi konular gündeme gelebilir. Başkalarına yardımcı olmak için hareket edebilirsiniz. Ayrıca bugünlerde, ülkemiz haritasında önemli konular gündeme gelebilir.

Gün içindeki gezegen hareketlerine bakıp, rotamızı belirleyelim: Ay ile iletişimci Merkür’ün kurduğu üçgen açıyla, değişik fikirleri hayatınıza katabilirsiniz. Kendinizi anlatmak, ifade etmek için de rahat olacaksınız. Ay ile Güneş arasındaki kare ise, önem verdiğiniz kişilerle ilişkinizde daha dikkatli olmanızı söylüyor. Babanız, eşiniz, yöneticiniz gibi otorite figurleriyle bağlantınızı güçlendirmeli, sürtüşmeden uzak durmalısınız. Öğleden sonra Güneş İkizler burcuna geçiyor. Boğa burcunun sakinliği arayan halinden sonra hareketleniyoruz. Yaklaşık 30 gün boyunca iletişim, medya, gazetecilik, eğitim, seyahat, ticaret gibi konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Hızlı hareket etmenin ve aklınızı reel bir şekilde kullanmanın yararını göreceksiniz.

22 Mayıs Perşembe
Bugün Ay, Balık burcunda ilerlerken kolay dağılabilirsiniz. Karşınızdaki insanlara karşı çok daha hassas olabilirsiniz. Fedakarlık, yardımlaşma konuları öne çıkabilir. Kendinizi daha romantik hissedebilirsiniz.

Ay’ın Neptün’le birleşmesi bu duyguları daha da artırabilir. Gizemli, sisli, romantik Neptün gezegeni, Balık burcunun üst oktavı olarak, bu etkileri artıracak. Romantik konular ve aşk hayatınızda güzel etkiler olacağa benzer. Ancak reel dünyada yanılmamak, yanlış anlamamak için gözlerinizi iyi açmalısınız. Ay ile yenilmez Pluto arasındaki altmışlık sizi güçlendiriyor. Sis bulutlarının altından kalkmanıza yardım ediyor. Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki üçgen ise ilahi destek alacağınızı anlatıyor. Bugün aşkı yakalamak, tadını çıkarmak için güzel bir gün…

23 Mayıs Cuma
Balık burcunun hassaslığı bugünde devam ediyor. Ayrıca sabah 09:26 ile 19:02 arasında Ay açısız, boşlukta kalacağı için olayları akışına bırakmak gerekiyor. Özellikle dünyevi işlerde çok kolay ilerleyemeyebilirsiniz. Ancak manevi, duygusal konularda içiniz aşkla dolacağa benzer. Fırsat varken tadını çıkarın. Akşam saatlerinde Ay, savaşçı Koç burcuna girdiğinde, kaybettiğiniz zamanı geri kazanacak kadar atak olacaksınız.

Ay ile sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki üçgen açı, işlerinizi paylaşacak kişilerin olacağını anlatıyor. Karşılıklı fedakarlık yapmanız sizi rahatlabilir. Ay ile akıllı Merkür arasındaki kare ise uyanık kalmanıza yarayacak. Ay boşluktan çıktıktan sonra gerçekleşecek, Ay ile Güneş arasındaki altmışlık ise oldukça işinize yarayacak. Hızla, önem verdiğiniz işleri toparlayabilirsiniz. Ayrıca bugünden başlayarak, gökyüzü takvimi ayın sonuna gelmeye başladığı için yeni işleri askıya almanızı tavsiye ederim. Gelecek hafta Hilal’i görene kadar beklemeniz yararlı olacak. Bitirmeniz gereken işlerde daha rahat olacaksınız.

24 Mayıs Cumartesi
Hafta sonu hızlı geçeceğe benzer… Ay cesur Koç burcunda olacak. Kendinizi daha atak ve enerjik hissedebilirsiniz. Çocuksu, spontan bir şekilde hayatın keyfini çıkarabilirsiniz. Egosal davranmamanız kaydıyla tabii ki…

Ay ile güçlü Pluto karesi, sınırlarınızı hatırlatacak. Gelen eleştirilere dikkat ettiğinizde, gücünüzü artıracaksınız. Güç savaşlarına girmek yerine, güç birliği yapmanızı tavsiye ederim. Hareketlerinizi, ifadelerinizi kontrol etmelisiniz. Zira ardından, Ay’ın sıradışı Uranüs’le birleşmesi dikkat çekiyor. Bu etkiyi olumlu yönde kullanmalısınız. Aksi halde küçük bir laftan doğan, büyük bir handikap içinde kalabilirsiniz. Gün içinde gerçekleşen şanslı Jüpiter ile disiplinli Satürn arasındaki üçgen açı, birkaç gün öncesi ve sonrası etkili olacak. Sorumlulukları dikkate alıp attığınız adımlardan fırsat yakalabilirsiniz. Kronikleşmiş, aşılmaz sandığınız sorunlar, sizin yaklaşımınız sayesinde, ilahi bir şekilde olumlu yönde gelişebilir. Kendinizi kontrol etmenin yararını göreceksiniz.

25 Mayıs Pazar

Bu Pazar günü hareketleniyorsunuz. Ay Koç burcundayken yerinde durmanız zor olacak. Enerjinizi mutlaka akıtmalısınız. Spor yapmak, yürüşe çıkmak, bedeninizi harekete geçirmek için bunu fırsat bilmelisiniz. Aksi takdirde öfkelenebilir, sinirlenebilirsiniz.

Günün açıları, bağlantıları sizi destekleyecek. Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki kare, fırsatı ayağınıza getireceğe benzer. Yeterki istekli olun. Ay’ın güzel Venüs’le birleşmesi, günün bir diğer güzel etkisi olacak. İlişkilerinize önem vermeli, sevdiğiniz kişilerle zaman geçirmelisiniz. Koç burcunun verdiği hırçınlıktan uzak durarak… Ay ile Merkür arasındaki altmışlık açı da sizi destekliyor. Doğru iletişim kurarak hem ilişkilerinizi geliştirebilir, hem de kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Türkiye saatiyle Pazar akşam üstü 18:58’den başlayarak gece 00:28’e kadar Ay Boşlukta olacak. İçe çekilmek, kendinizle ilgilenmek için bu saatleri kullanmalısınız.

Unutmayın, yıldızlar sadece karanlık geceleri aydınlatmaz…

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER