@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.06.2014

2-8 Haziran haftasının astrolojik yorumu

İletişim kazalarının ve akıl karışıklığının yaşanacağı bir haftaya giriyoruz. Önemli konuları bu hafta halletmenizde fayda var. Haftanın astrolojik rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

2 Haziran Pazartesi

2-8 Haziran haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk gününe yaratıcı bir enerjiyle başlıyorsunuz. Ay Aslan burcunda olacak. Kendinize güveniniz ön planda, keyfiniz yerinde… Bugün hayatın daha renkli, daha zevkli taraflarıyla ilgilenebilecek, kendinizi şımartmak için fırsatlar yaratabileceksiniz.
Gün içinde Ay’ın bağlantısı, aşk gezegeni Venüs’le olduğu için şansınız daha da artacak. Aşk dolu, keyifli bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiye ve kendinize zaman ayırabilirsiniz. Bugün sadece fazla keyfe kapılmamaya dikkat edin. Şayet sizi yakınlarınız hızla uyarıp, eleştiri oklarını size yöneltebilir.

3 Haziran Salı
Bugünde Ay, sanatçı Aslan burcunda yer alıyor. Yaratıcı özellikleriniz ön plana çıkabilir. Çeşitli tasarımlara yönelebilirsiniz. Bulunduğunuz yeri, mekanı renklendirmek, organize etmek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterip insanları etkileyebilirsiniz. Çeşitli organizasyonlar yapabilir, yönetsel kaabiliyetinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Günlük modumuzun anahtarı Ay, 17:42’de boşluğa düşmeden önce işlerinizi tamamlamalısınız. Çarşamba 17:20’ye kadar sürecek uzun boşluk saatlerinde önemli işlere başlamamalısınız.

Gün içinde bağlantılara bakarsak, her zamanki gibi Ay’ın hareketleri ön planda olacak. İlk bağlantısı savaşçı Mars’la olumlu altmışlık açı… Kişisel hedeflerinizi daha ön plana alabilir, ilerleyebilirsiniz. Ancak Mars hala rahat etmediği Terazi burcunda olduğu için fazla inatçı olmamanızı öneriyorum. Ay ile Güneş arasındaki altmışlık açı günün en güzel etkisi olacak. 28 Mayıs’ta doğan Yeniay’ın ilk etkileri bugünlerde ortaya çıkıyor. 13 Haziran’da keyifli bir Dolunay yaşamak istiyorsanız, bugünlerde ortaya çıkan olaylara dikkat etmelisiniz. Dolunay’da tüm etkiler artabilir. Bugün olayları yönlendirme, yumuşatma fırsatınız olacak, bunu iyi kullanmanızı tavsiye ediyorum. Attığınız adımların karşılığı alacağınız günler geldi.

Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki sert kare açı sinirlerinizi gerebilir, olaylar birden bire ortaya çıkabilir. Tepkilerinizi kontrol etmenizde fayda var, böylece farklı bir bakış açısı yakalayabileceksiniz. Ortaya çıkan olayların sorun değil, çözüm sunduğunu görmelisiniz. Ay ile ciddi Satürn arasındaki kare açıysa sorumluluklarınızı ihmal etmemenize işaret ediyor. Ay’ın bu son bağlantısından itibaren boşluğa düşmesini, yani açısız kalmasını fırsat olarak değerlendirmeli, birikmiş işlere odaklanmayı deneyebilirsiniz.

4 Haziran Çarşamba
Bugün Ay, Aslan burcunda olacak. Dün akşam saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için motivasyonunuzun düşük olması gayet normal. Canınız sebepsiz yere sıkkın, enerjiniz düşük, modunuz yerinde olmayabilir. Kendinizi boş yere üzmeyin. Bu durumda enerjinizi zaman alan, el oyalan işlere yöneltmenizde fayda var. Fırsatınız varsa kişisel bakım, temizlik iyi gelebilir. Manevi konular, dua, ibadet için bundan güzel zaman bulamayabilirsiniz. Gökyüzü şimdi, içinize ağırlık vermeniz gerektiğini söylüyor.

Akşam 17:20’den itibaren Ay’ın çalışkan Başak burcuna girmesiyle modunuz değişecek. Detaylara daha önem vereceğiniz yaklaşık 2,5 günlük yeni bir dönem başlıyor. Daha çalışkan, verimli, titiz ve temiz olacağınız bugünlerde hizmete yönelik işlere ağırlık verebilirsiniz. Ay ile iletişimci Merkür arasındaki olumlu altmışlık açı, etrafınızda size destek verecek, fikirlerini paylaşacağınız kişiler olabileceğini söylüyor. Düşüncelerinizi ortaya koymaktan, akıl almaktan çekinmemelisiniz.

5 Haziran Perşembe
Bugün duygu durumunu anlatan Ay, detaylara önem veren Başak burcunda yol aldığı için her şeye alıcı gözüyle bakabilirsiniz. Analiz yapma yeteneğiniz ön plana çıkabilir. En ufak bir ayrıntıyı bile kolayca tespit edebilirsiniz. Başak burcunun yöneticisi Merkür, 7 Haziran Cumartesi tarihinden itibaren geri harekete geçeceği için bugünü bir fırsat olarak değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Merkür geri hareketteyken iletişim kazaları, gözden kaçan ayrıntılar öne çıkabilir. Bugün hangi sorunları yaşayabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Günün hareketlerine gelirsek, Ay ile hayalci Neptün arasındaki karşıtlığa dikkat etmek gerekiyor. Gözünüzü iyi açsanız da bazı konularda yanılabileceğinizi bilmelisiniz. Her şeyi net görmeniz pek mümkün değil. Ay ile güzel Venüs arasındaki uyumlu üçgen açı, ilişki kaynaklı konularda daha rahat ilerleyebileceğinizi söylüyor. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilerle uyum içinde olabilirsiniz. Aşk ve sevgi size daha yakın olacak. Ay ile güçlü Pluto arasındaki üçgen açıysa, sağlam adımlar atma ihtiyacınızı gösteriyor. Detaylara önem vererek güçlenebilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlardan destek alabilirsiniz. Günün son bağlantısı Ay ile Güneş arasındaki kare açı olacak. Bu açıyı iyi ya da kötü kullanmak kendi elinizde… Etrafından gelen eleştirileri anlayışla değerlendirmenizi ve hak vermenizi öneriyorum. Ancak bu şekilde gelişebileceğinizi ve güçleneceğinizi bilmelisiniz. Dirençle yaklaşırsanız eleştiriler altında ezilebilirsiniz. Üstelik bu açıyla Dolunay’da gerginleşme olasılığı olan konuları, şimdiden yumuşatabilirsiniz.

6 Haziran Cuma
Haftanın son iş gününde, detaylar ağırlığını koruyor. Ay Başak burcunda ilerlerken hizmet içeren konular öne çıkabilir. Yaptığınız işlerin verimli, yararlı olması için daha özenli çalışmanız gerekebilir. Öğle saatlerine kadar dişinizi sıkmanızı öneririm. 12:13’te Ay boşluğa düşecek, çalışma şevkiniz kırılabileceğinden işlerinizi önceden bitirmelisiniz. Cumartesi 05:02’ye kadar rahat ilerlemeniz mümkün olmayabilir.
Ay ile zorlu Satürn arasındaki altmışlık açı, sorumluluklarınızı unutmanızın pek mümkün olmadığını gösteriyor. Yapılması gereken işleri bir an önce sonuca ulaştırmalısınız. Ardından Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki altmışlık açıyla rahat bir nefes alabilirsiniz. Yaptıklarınızın karşılığını hızla alacaksınız. Maddi ya da manevi anlamda gelişme yaşayabilirsiniz.

Günün son bağlantısı bu kez Güneş’le ilgili… Güneşin sıradışı gezegen Uranüs’le yaptığı altmışlık açıya dikkat etmek gerekiyor. Birkaç gün öncesi ve sonrası etkili olacak bu bağlantıyla, önemli kişilerle ilgili olmadık gelişmeler ortaya çıkabilir. Sürprizlere açık olmalı, hayatın iniş çıkışını anlamaya özen göstermelisiniz.

7 Haziran Cumartesi
İlişkilerin öne çıktığı bir hafta sonu bizleri bekliyor. Ay Terazi burcundayken, sevdiğiniz, değer verdiğiniz insanlarla daha yakın olabilirsiniz. İkili ilişkiler, evlilik gibi konular ön plana çıkabilir. Yeni kişilerle tanışmak ruhunuza iyi gelebilir.

Bugün tek bağlantı, Ay ile iletişimci Merkür arasında olacak. Kendinizi anlatmak, anlaşılmak için daha özenli olmalısınız. Çünkü 7 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Merkür geri gidiyor. Merkür'ün geri hareketi yanlış anlamalara, iletişim kazalarına açık bir döneme girdiğimizi anlatıyor. Merkür'ün geri gitmesi bizi nasıl etkileyecek okumak isterseniz yazıma tıklayın.

8 Haziran Pazar
Haftanın son günü gökyüzü oldukça hareketli olacak. Zira Ay, nazik Terazi burcunda... İkili ilişkiler öne çıkabilir. Eşinizle, partnerinizle birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkiler daha kibar bir şekilde yaşanacak, aynı zerafeti karşınızdan da bekleyeceksiniz. Güzellik, estetik gibi konulara da yoğunlaşabilirsiniz.

Ay’ın etkisi güzel olsa da gün içinde zorlayıcı açılara dikkat etmek gerekiyor. İlk olarak Terazi burcunda olan Ay, savaşçı Mars’la kavuşuyor. Bu etkiyle gereksiz bir savaş içine girebilirsiniz. Eskilerin dediği gibi, iyilikten maraz doğabilir. Ay ile yenilmez Plüto arasındaki kare açıyla, güç savaşlarından kaçınmanızı öneririm. Karşınızdaki insanlarla sürtüşme yerine, birlik sağlamalısınız. Ay ile fırtınalı Uranüs arasındaki açı, ilişkilerdeki gerilimlerin kopma noktasına geleceğini anlatıyor. Bu nedenle sonradan pişman olacağınız tepkileri vermemelisiniz.

Günün güzel etkileri sonraya saklanmış durumda. Güneş ile Ay arasındaki üçgen açı, nezaket ve diplomasiye uygun hareket etmenizi anlatıyor. Önem verdiğiniz kişilerden yana destek almak istiyorsanız nezaketinizi korumalı, aranızdaki dialogu kesmemelisiniz. Ay ile bereketli Jüpiter arasındaki kare açıyla, emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda rahatlamak için her şeyin bir hikmeti olduğunu bilmelisiniz. Gerçek sevgiyle hareket ederseniz karşılığı beklediğinizden de iyi olacak.

Haftanın son etkisiyle, Pazar 22:47’den Pazartesi 13:39’a kadar Ay açısız kalıp, boşluğa düşecek. Bu saatleri kendiniz için değerlendirmenizi öneririm.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER