@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.03.2015

2-8 Mart haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Dolunay'ın etkisiyle her şeyi mükemmelleştirmeye çalışmakla, olduğu gibi kabul etme arasında bocalamalar yaşayabiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

2 Mart Pazartesi

2-8 Mart haftasının astrolojik yorumu
Haftaya kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteğiyle başlıyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu günlerde önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde kendimizi güvende hissetmek çok daha kolay olabilir ve desteklendiğimizi hissedebiliriz. Gün boyunca hedeflerimize yürüyecek enerji ve motivasyonumuz son derece yüksek olabilir. Bugün ilişkilerle ilgili kadersel olaylar yaşayabilir, ilginç tesadüflerle geçmişi sorgulayabilir ve geleceğe yönelik yeni adımlar atma zorunluluğu hissedebiliriz.

3 Mart Salı
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabahın çok erken saatlerinde rahat, iyimser ve şanslı hissedebilir ve şükredebiliriz. Öğlene doğru ise duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir çünkü içimizden bencilce davranmak gelirken mantığımız daha insancıl olmamız gerektiğini söyleyebilir. Saat 10:48’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından günün geri kalanında yeni bir atılımda bulunmamak ve bu güzel günün keyfini çıkaracak şekilde zaman geçirmek daha uygun olacak. Bugün gökyüzünde çok önemli, çok ender bulunan özel bir sembolizm var. Özgürlük, özgünlük, yaratıcılık getiren, tüm bunlar için gereken cesareti, fırsatları ve yetenekleri de gösteren bu sembolizm hümanizmi ve birlik duygusunu da yükseltir. Tüm yeni bilgilere, ufkumuzu geliştirmeye ve özgürleştirmeye yarayan bu açı astroloji yeteneğini ve kavrayışını da kolaylaştırır. Bu sembolizm en son 25 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşmişti.

4 Mart Çarşamba
Saat 13:58’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha uygun olacak. Saat 13:58’de ise 2,5 günlük yeni süreç başlıyor ve buna göre tekrar işlere odaklanmanın zamanı geliyor. İşlerinizi toparlamak, yeniden düzenlemek, tamirat ve temizlik yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için en uygun zamanlar olduğunu söylemeliyim. Ancak günün ikinci yarısında işlerin yoğunluğu özgürlüğümüzü kısıtlanmış hissettirebilir ve zaman zaman hedeflerimize ulaşmak için bazı engelleri aşmamız gerektiğini fark edebiliriz. Bugün ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konulardan yana da oldukça dinamik semboller söz konusu olacak. Bu konularda ani değişen ve gerginlik veren koşullara bir takım fırsatlar eşlik edecek. Sakin kalabilir ve kendinizi yeniliklere açabilirseniz şansınızı daha iyi kullanabilirsiniz.

5 Mart Perşembe
Bugün de işlerinizi toparlamak, yeniden düzenlemek, tamirat ve temizlik yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Sabahın erken saatlerinde kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebiliriz ve ilham gücümüz de çok yüksek olabilir. Bu saatlerde biraz da karmaşa halinde olabileceğimizden analitik ve dikkat gerektiren işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalarla ilgilenmekte fayda olabilir. Saatler ilerledikçe yaklaşan dolunayın getirebileceği gerginliği hissedebilirsiniz. Saat 20:05’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Önümüzdeki 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterebilir. Balık-Başak ise en önemli şifa zamanlarından biri. Balık-Başak dolunayı detaylarla büyük resim arasında kalmamıza, her şeyi mükemmelleştirmeye çalışmakla olduğu gibi kabul etme arasında bocalamamıza sebep olduğu kadar, özellikle bedeni ve ruhu şifalandırmak için çalışmaya da çok uygundur. Bu süreçte ilham gücümüzü işimize odaklayabiliriz. Ruhsal çalışmalardan edindiklerimizi ne derece pratiğe dökebildiğimizi görme fırsatına da bu dönemde kavuşabiliriz. Dolunayın ardından kendimizi çok daha güçlü hissedebileceğiz. Saat 20:37’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmadığını ve önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızın daha mantıklı olacağını hatırlatmalıyım. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili olarak güç savaşları ve büyük dönüşümler söz konusu olabilir.

6 Mart Cuma
Bugün de işlerinizi toparlamak, yeniden düzenlemek, tamirat ve temizlik yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Her ne kadar işlere odaklı olsanız da bugün gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmadığını ve önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızın daha mantıklı olacağını hatırlatmalıyım. Bugün bizim için önemli kişilerden destek görmek kendimizi güçlü hissetmemize katkıda bulunabilir.

7 Mart Cumartesi
Saat 02:53’ten itibaren başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öğle saatlerine kadar desteklendiğimizi ve güvende olduğumuzu hissetmek çok daha kolay olabilir. Özellikle iş hayatımızdan daha fazla tatmin olduğumuz bir gün olabilir. Bugün enerjimizi geçmişte kalmış olması gereken konulara fazlasıyla odaklama riskimiz var. Bencilce davranmanın bize çok şey kaybettirebileceği bir gün olduğunu söylemeliyim.

8 Mart Pazar
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gece yarısından itibaren hem ilginç karşılaşmalar ve kadersel gelişmeler yaşayabilir hem de rekabete, mücadeleye açık olabiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek tavırlardan uzak kalmamızda fayda olacak. Sabahın çok erken saatlerinde rahat, iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz ancak bunun hemen ardından zorlayıcı semboller birbirini takip edecek. Önce aniden değişen koşullarla ve sürpriz gelişmelerin getirebileceği huzursuzluklarla karşılaşabilir ve sonrasında da duygusal baskıların getirdiği zorlanmalarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Günün geri kalanında ise kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak emek gerektirebilir. Bugün en büyük endişelerimizle yüzleşebilir ve böylece şifalanma şansına kavuşabiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER