Zeynep Süzmen Şen 02.05.2016

2-8 Mayıs 2016 haftasının astrolojik yorumu

Beş gezegenin geri harekette olduğu, içe çekilmenin uygun olduğu bir dönemdeyiz. İşte Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in bu haftalık burç yorumları.

2 Mayıs Pazartesi burç yorumu

Haftaya oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissederek ve yüksek ilham gücüyle başlıyoruz. Öte yandan sabahın erken saatlerinde hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz ve uzlaşmakta zorlanabiliriz. Gerginliğin yüksek olacağı bu saatlerde mümkün olduğunca sakin ortamlarda bulunmaya özen göstermeliyiz. Öğleye doğru ise bu sefer belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı tavsiye ederim. Ancak çok daha fazla yumuşayabilir ve kolayca empati kurmaya başlayabiliriz. Öğle saatlerinde öz güvenimiz yükselirken kendimizi gayet iyi hissedebiliriz fakat sonrasında abartılara kaçma, özellikle aşırı yeme içme eğilimine dikkat etmekte fayda olacaktır. Akşama doğru ise bu sefer bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Sonrasında aradığımız destekleri bulmak bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Kısacası Pazartesi gününün oldukça inişli çıkışlı ve dengesiz bir potansiyel taşıdığını söyleyebiliriz.



2-8 Mayıs 2016 haftasının astrolojik yorumu
3 Mayıs Salı burç yorumu

Salı günü de oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissetsek de ilham gücümüz oldukça yüksek olabilir. Sabahın saatlerinde duygularımızı daha rahat şekilde ifade etmemiz, destek bulmamız ve keyifli sohbetler içinde olmamız mümkün. Saat 08.09 ile 20.04 arasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır. Sabah saatlerinde endişelerimizin yerini şifanın aldığını fark edebiliriz. Bugün gökyüzündeki başka bir önemli sembolizm ise gün boyunca yeni deneyimler, fırsatlar ve açılımlardan yana da son derece şanslı olabileceğimizi, ufkumuzu açacak yeni eğitimler, seyahatler ve ruhsal çalışmalar için de son derece uygun bir gün olacağını gösteriyor. Özellikle iş ve finans konularında rahat etmemiz mümkün olabilir. İletişim gezegeninin geri harekette olduğunu göz önüne alarak hareket etmeyi unutmamalıyız. Saat 20.04’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz.


4 Mayıs Çarşamba burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde motivasyonumuz oldukça yüksek olabilir ve hedeflerimize yürüyor olmak kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Gününü geri kalanında ise bizim için önemli kişilerden destek görebilir, özellikle işimizle ilgili olarak sağlamda ve güvende durduğumuzu fark edebiliriz. Gece yarısına doğru duygusal olarak baskı altında hissetmemiz mümkün. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterirsek uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir.


5 Mayıs Perşembe burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Üstelik saat 08.18’den 20.11’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bütün motivasyonunuza rağmen yeni bir adım atmamak daha mantıklı olacaktır. Saat 20.11’de başlayacak 2,5 günlük döngüde huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Ayın kapanan döngüsü bugün biraz kendi başımıza kalarak, içe kapanarak geçtiğimiz ayın değerlendirmesini yapmamızın daha uygun olacağını sembolize ediyor.


6 Mayıs Cuma burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde keyifli hissedebiliriz ve uyum gücümüz oldukça yüksel olabilir. Öğleye doğru hoşgörümüz, fedakarlığımız daha da artabilir ve ilham gücümüzü kolayca kullanabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde daha da rahatlayabilir, oldukça iyimser hissedebilir ve şükredebiliriz. Ancak neredeyse gün boyunca ayın kapanan döngüsünde olduğumuzu hatırlayarak yeniş bir girişimde bulunamamak, sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak daha uygun olabilir. Saat 10.29’da Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği günlerdir. Boğa Burcu’nda Yeniay baharın artık tamamen gücünü ve etkisini göstermeye başlayacağı, bolluk, bereket, keyif, huzur ve hayatın tadını çıkarma zamanının geldiğini sembolize eder. Beş duyumuza hitap edecek güzellikler yaratmak, doğayla baş başa kalabilmek ve anın tadını çıkarabilmek bu dönemde çok kolaydır. Keyfini çıkarın!


7 Mayıs Cumartesi burç yorumu

Gece yarısından itibaren her şeyin yolunda gittiğini hissedebilir ve keyifli karşılaşmalar yaşayabiliriz. Ayrıca bu saatlerde duygularımızı rahat şekilde ifade etmemiz ve keyifli sohbetler içinde olmamız da mümkün. Ancak saat 05.11’den 19.34’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından gün boyunca yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 18.34’te başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Bugün gün boyunca bizim için önemli kişilerden aradığımız destekleri bulmak kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir.


8 Mayıs Pazar burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz ve uzlaşmakta zorlanabiliriz. Gerginliğin yüksek olabileceği bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Öğleye doğru ise bu sefer belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı tavsiye ederim. Ancak çok daha fazla yumuşayabilir ve kolayca empati kurmaya başlayabiliriz. Öğle saatlerinde özgüvenimiz yükselirken kendimizi gayet iyi hissedebiliriz fakat sonrasında abartılara kaçma, özellikle aşırı yeme içme eğilimine dikkat etmekte fayda olacaktır.

İyi bir hafta dilerim!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER